سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو اتاق بازرگانی خراسان رضوی:

ارتباط مناسب اقتصادی با کشور‌های منطقه بزرگترین دستاورد دولت سیزدهم است

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی گفت: جدا از کار‌های بزرگی که دولت در بخش اقتصادی انجام داده، برقراری ارتباط مناسب با کشور‌های همسایه و سیاست مطلوب بین المللی این دولت به ویژه در حوزه روابط اقتصادی و تجاری را می‌توان بزرگترین دستاورد دولت سیزدهم دانست.

محمدحسین روشنک عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی گفت: هم اینک ارتباط کشورمان با کشور‌های همسایه و منطقه از جمله تاجیکستان بسیار مطلوب و رضایت بخش است.

وی با تایید سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص زمان بر بودن حل مشکلات معیشتی و اقتصادی کشور و همچنین فعال و پرکار بودن دولت سیزدهم اظهار کرد: دولت سیزدهم و شخص آیت الله رئیسی پرکار، زحمتکش، موفق و ایثارگر است و مقصر شرایط اقتصادی، این دولت نیست.

عضو اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: رهبر معظم انقلاب همواره از همه دولت‌ها حمایت کرده اند و به طور قطع مقصر مشکلات فعلی در اقتصاد کشور، دولت سیزدهم نیست و دولت‌های قبل هم در بروز شرایط کنونی مقصر نبوده اند.

روشنک افزود: مشکلات اقتصادی و معیشتی در کشور به موضوع تحریم ها، عدم پذیرش برجام و نابودی آن توسط آمریکا، آزادی خواهی و استکبارستیزیمان بازمی گردد و هر دولتی چه دولت آقای رئیسی و چه دولت‌های گذشته در بروز چنین شرایطی مقصر نیستند بلکه ریشه مشکلات به دشمنان ما بازمی گردد که قصد آزار و اذیت مردم کشورمان را دارند و اثر آن در اقتصاد هم نمایان می‌شود.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی گفت: مسایل اقتصادی کشورمان امروز به وجود نیامده است که امروز حل شود، مشکلات، ریشه‌ای است، اما اگر بخواهم به عنوان یک فعال اقتصادی از دولت انتقادی بکنم باید بگویم که تیم اقتصادی این دولت موفق عمل نکرده است که البته بخشی از ناموفق بودن این تیم به مشکلات ساختاری در اقتصاد مربوط می‌شود.

روشنک افزود: جدا از مسایل پولی و بانکی، بخش اعظم اقتصاد کشور در وزارتی به نام وزارت صنعت، معدن و تجارت تجمیع شده که در عمل مدیریت این بخش‌ها را دچار مشکل کرده است، دولت هم تفکیک بخش بازار و شکل گیری وزارت بازرگانی را از مجلس شورای اسلامی درخواست کرده، اما مجلس با آن موافقت نکرده و این موضوع یکی از گره‌های مشهود اقتصادی است.

وی اضافه کرد: موضوع دیگر به برجام مربوط می‌شود که بعد از نابودی آن توسط رئیس جمهور پیشین آمریکا، در مجلس شورای اسلامی نیز از بین رفت، در حالی که اگر برجام به نفع ایران و فعالان اقتصادی نبود که ترامپ آن را پاره نمی‌کرد و باید مجلس شورای اسلامی آن را به عنوان یک مطالبه بزرگ از کشور‌های دنیا پیگیری می‌کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.