سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اعلام سه اولویت دستگاه های اجرایی در بحث تحقق جهش تولید و چگونگی مشارکت مردم

استاندار کرمانشاه از تمام دستگاه‌های استان خواست تا دو هفته دیگر، سه اولویت خود را در بحث تحقق جهش تولید و چگونگی مشارکت مردم در این امر اعلام کنند.

محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه در جلسه شورای برنامه ریزی استان با تاکید بر هم افزایی هرچه بیشتر دستگاه‌ها در سال جدید گفت : هر چقدر دستگاه‌ها درون خود بصورت جداگانه فعالیت داشته باشند، باز هم نمی‌توانند به نتیجه و موفقیتی که از هم افزایی دستگاه‌ها به دست می‌آید، برسند.

وی افزود: هم افزایی و برنامه‌ریزی و هدفمند اقدام کردن دستگاه‌ها یک ضرورت است که باید در سال جدید به آن پرداخته شود.

صحرایی با اشاره به شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: برای برخی این شعار‌ها به‌صورت تعارف درآمده، درحالیکه همین شعار نیاز امروز جامعه ماست و برای استان ما ضرورت دو چندان دارد.

وی افزود: همه مدیران باید متوجه ضرورت تحقق این شعار در استان باشند و باید برای تحقق آن اولویت‌های خود را تعیین کنند.

صحرایی گفت: تمام مدیران دستگاه‌ها ظرف دو هفته فرصت دارند تا سه اولویت خود را برای تحقق شعار سال در بحث جهش تولید به دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی استان تحویل دهند.

وی افزود: این کار موجب می‌شود که هم آن دستگاه مسیر حرکت خود را روشن کند و هم مجموعه شورای برنامه‌ریزی استان بتواند اولویت‌ها را در حوزه‌های مختلف شناخته و با شناخت بهتری به آنها ورود کند.

استاندار کرمانشاه از مدیران خواست تا راهکار‌های لازم در خصوص نحوه «مشارکت مردم» در جهش تولید را هم در دستگاه خود مشخص کنند.

صحرایی گفت: مشارکت مردم در امر تولید قطعا بدون برنامه محقق نمی‌شود و هر دستگاهی باید مشخص کند که مردم چگونه می‌توانند در این امر مشارکت داشته باشند و این راهکار‌ها هم باید تا دو هفته آینده به دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی استان تحویل شود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه استان تاکنون دو سفر مهم داشته است، گفت: یکی از این سفرها، سفر مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۰ است که با خیر و برکات بسیاری برای استان همراه بود.

وی با تاکید بر لزوم تعیین تکلیف مصوبات این سفر گفت: در همین راستا مدیران دستگاه‌ها تا دو هفته آینده فرصت دارند تا اگر مصوبه‌ای از این سفر در مجموعه دستگاه آنها قرار دارد، آخرین وضعیت آن را اعلام کنند تا بتوانیم جمع بندی مناسبی از وضعیت مصوبات این سفر داشته باشیم.

صحرایی گفت: با جمع بندی مصوبات قرار است نامه‌ای به دفتر مقام معظم رهبری داشته و ماحصل اقدامات انجام شده در خصوص سفر ایشان را اعلام کنیم تا اگر مصوباتی انجام نگرفته بتوانیم آن را از این طریق عملی کرده و فرصت‌های بهتری برای استان ایجاد کنیم.

استاندار کرمانشاه سفر مهم دوم را دور اول سفر هیات دولت سیزدهم به استان عنوان کرد و افزود: دستگاه‌های استان تا دو هفته دیگر فرصت دارند آخرین وضعیت مصوبات این سفر را هم به دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی استان گزارش دهند تا بدانیم دقیقا در چه مرحله‌ای قرار داریم.

صحرایی گفت: ظاهر فاصله زیادی با دور دوم سفر نداریم و باید جمع بندی کاملی از اقدامات صورت گرفته داشته باشیم تا بتوانیم با آمادگی بیشتری برای دور دوم سفر آماده شویم.

وی افزود: دستگاه‌ها باید علاوه بر اعلام آخرین وضعیت مصوبات این سفر، پروژه‌های نیمه تمام ضروری را هم برای ارائه در دور دوم سفر آماده کنند.

صحرایی گفت: تجربه دور دوم سفر در سایر استان‌ها نشان می‌دهد که پروژه‌های نیمه کاره در اولویت مصوبات سفر هستند، علاوه بر این اگر پروژه‌ای جدید نیاز و اولویت استان است، دستگاه‌های استان باید این پروژه‌ها را اعلام کنند تا بتوانیم بر اساس اولویت در دور دوم سفر آنها را پیگیری کنیم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به هدفگذاری رشد اقتصادی هفت درصدی برای استان در سال جاری گفت: همه دستگاه‌ها باید جای خود را در تحقق این رشد در استان پیدا کرده و تمام تلاش خود را در این مسیر بکار گیرند.

صحرایی گردشگری را یکی از محور‌های مهم برای افزایش رشد اقتصادی استان عنوان و تصریح کرد: باید از ظرفیت‌های این حوزه در استان بهره گرفته شود و باید با راهکار‌های خلاقانه در این حوزه ورود کنیم. به‌طور مثال می‌توان از برخی ظرفیت‌های مهم تولید فیلم و سریال کرد و این ظرفیت‌ها را در سطح ملی و بین‌المللی معرفی کرد و نباید به راهکار‌های سنتی گذشته بسنده کنیم.

صحرایی گفت: از طرفی اربعین فرصت بسیار خوبی برای استان است که باید همه جانبه از آن بهره گرفته شود. حتی بین بخش‌های مختلف مانند کشاورزی و اربعین، صنعت و اربعین، دانشگاه و اربعین و. باید ارتباط برقرار شده و هر حوزه باید بداند که چطور باید از این فرصت بهره بگیرد.

وی افزود: به‌طور مثال دانشگاه می‌تواند با برگزاری همایش ملی در حوزه اربعین و معرفی جایگاه مرز خسروی در عبور و تردد زوار به معرفی هرچه بیشتر مرز خسروی و استان کرمانشاه به عنوان دروازه کربلا کمک کند و همه این اقدامات در مجموع منافعش متوجه تمام استان خواهد بود .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.