سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی:

نگاه‌های سیاسی به‌دنبال منافع خود در واگذاری استقلال و پرسپولیس هستند

راستینه گفت: نگاه‌های سیاسی دغدغه دارند که واگذاری استقلال و پرسپولیس به گونه‌ای اتفاق بیفتد که منافع بخش‌ها و جریان‌ها حفظ شود.

احمد راستینه هفشجانی رئیس کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره مشکلات واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی گفت: فهم مسئله مالکیت باشگاه‌هایی مانند استقلال و پرسپولیس به حل مسئله کمک می‌کند. 

وی اظهار کرد: متاسفانه امروز تصمیم‌گیری در حوزه باشگاه‌های ورزشی را به نگاه‌های سیاسی حاکم بر کارگزاران کشور گره زدیم و این امر نمی‌تواند مشکل ما را حل کند. 

عضو فراکسیون ورزش مجلس ادامه داد: اگر بخواهیم مسئله مالکیت استقلال و پرسپولیس را حل کنیم باید کاملا نگاه سیاسی را از واگذاری‌ها برداریم و مقوله ورزش را به ورزش ما هو ورزش و تاثیراتش در حوزه‌های مختلف را به درستی تحلیل کنیم.

نماینده مردم شهرکرد بیان کرد: می‌توانیم با پرداختن به بستر مشارکت مردمی که رهبر انقلاب در شعار سال بر آن تاکید کردند مشکل مالکیت استقلال و پرسپولیس را حل کنیم؛ کاری که دنیا انجام داده است مثل بارسلونا لذا باید از مسئولان امر پرسید چرا بستر مشارکت مردم در مالکیت‌ها را به درستی فراهم نمی‌کنید.

رئیس کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: دو سال پیش در مصاحبه‌ای گفتم به‌جای این نوع واگذاری‌ها که هیچ نتیجه‌ای در حمایت واقعی از ورزش کشور ندارد به سمت واگذاری واقعی این دو باشگاه به مردم حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: ما امروز می‌توانیم با ایجاد تعاونی‌هایی مثل تعاونی هوداران، تعاونی پیشکسوتان و مربیان و تعاونی فعالان حوزه ورزش در بخش خصوصی یک مالکیت واقعی را برای این دو باشگاه رقم بزنیم از طرفی مشکل اقتصادی آنها را حل کنیم و از طرفی نقش مردم در اداره دو باشگاه را پررنگ کنیم.

عضو فراکسیون ورزش مجلس اظهار کرد: وقتی استقلال و پرسپولیس را به‌عنوان دو باشگاه هزینه‌ای و مصرفی نگاه می‌کنید به سمت مالکیت بانک‌ها حرکت می‌کنید و می‌گویید بانک‌ها بیایند مالکیت این دو تیم را برعهده بگیرند و پول بیاورند و خرج کنند تا این دو باشگاه اداره شوند درحالی‌که این دو باشگاه سرمایه هستند و ظرفیت‌های بزرگی برای درآمدزایی دارند و توانایی اداره ورزش کشور در بسیاری از روستا‌ها و شهر‌های کشور را دارند.

راستینه گفت: این دو باشگاه دارای برند‌های قابل اتکا برای درآمدزایی و حرکت به سمت مستقل شدن واقعی را دارند، اما متاسفانه پرسپولیس و استقلال را به‌عنوان دو ظرفیت و سرمایه ارزشمند در نظام ورزش کشور به درستی نشناختیم و همواره بر واگذاری‌های غلط اصرار داریم که بنده همواره با این نوع واگذاری مخالف بودم.

رئیس کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: معتقدم واگذاری باید به صورت واقعی اتفاق بیفتد و بستر مشارکت مردمی، به‌ویژه هواداران و دغدغه‌مندان ورزش در بخش خصوصی باید فراهم شود لذا پیشنهاداتی از قبل به دولت داده‌ایم الان هم باز پیشنهادات خود را به دولت می‌دهیم و معتقدیم باید یک فکر جامع برای واگذاری این دو باشگاه وجود داشته باشد البته اگر دولت گوش شنوایی داشته باشد.

نماینده مردم شهرکرد اظهار کرد: نگاه سیاسی دغدغه این را دارد که واگذاری استقلال و پرسپولیس به گونه‌ای اتفاق بیفتد که همچنان منافع بخش‌ها و جریان‌ها حفظ شود که این به صلاح کشور نیست، چون ورزش باید به تمام معنا بتواند روی پای خود بایستد به‌ویژه ورزش حرفه‌ای لذا تا وقتی نگاه به ورزش حرفه‌ای نگاه حمایتی است ورزش حرفه‌ای جان نمی‌گیرد و همواره زمین می‌خورد، چون ورزش حرفه‌ای باید تمام مولفه‌ها و شاخص‌های حرفه‌ای را داشته باشد.

وی افزود: در نگاه حرفه‌ای ورزش، جریان‌های سیاسی نباید نقش‌آفرین باشند همچنین باید یک پیوست‌های دقیق و هوشمند در عرصه‌های مختلف تدوین شود و یک ورزش تمام‌حرفه‌ای را شکل دهیم.

رئیس کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس بیان کرد: لایحه نظام جامع باشگاه‌داری که در دستورکار مجلس قرار گرفته البته احتمالا به عمر مجلس یازدهم قد نمی‌دهد یکی از همین دغدغه‌های نگاه حرفه‌ای دقیق به عرصه ورزش کشور را دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۳۷ ۲۰ فروردين ۱۴۰۳
هدف نابودی استقلال به هر شکل ممکن هست. اگر نیست استقلال را به پتروشیمی خلیج فارس و پرسپولیس را به همان بانک ملت که گفتن درخواست داده واگذار کنند
ناشناس
۰۸:۵۸ ۲۰ فروردين ۱۴۰۳
بانک ها غلط می کنند که بخواهند بنگاهداری کنند.