سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشاور معاون وزیر رفاه خبر داد؛

آغاز سومین مرحله طرح فجرانه از ۲۰ فروردین/ ۷۸ هزار میلیارد به سمت سفره غذایی مردم

مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سومین مرحله از واریز یارانه مضاعف طرح فجرانه ۲۰ فروردین انجام می‌شود.

مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه سومین مرحله از واریز یارانه مضاعف طرح فجرانه ۲۰ فروردین انجام می‌شود، گفت: در ۲ نوبت اجرای این طرح، بیش از ۷۸ هزار میلیارد به سمت سفره غذایی مردم هدایت شده است و ۸۷ درصد مردم در نوبت اول از این طرح استقبال کردند.

سید رضا یحیوی درباره اجرای طرح فجرانه (کالابرگ الکترونیکی) اظهار داشت: مرحله سوم طرح فجرانه از بیستم فروردین ماه آغاز می‌شود و مردم تا ۱۸ فروردین فرصت دارند که از اعتبار یارانه مضاعف ماه گذشته خود استفاده کنند.

وی با تاکید بر اینکه در اسفندماه استقبال خوبی از فرایند خرید از فروشگاه‌های اینترنتی با استفاده از کالابرگ انجام شد، افزود: مردم با استفاده از فروشگاه‌های متصل به طرح کالابرگ الکترونیکی خرید‌های خود را از اسنپ مارکت و دیجی کالا به‌راحتی انجام دادند و بسته خود را از طریق پیک در منزل خود تحویل گرفتند.

مشاور معاون وزیر رفاه اجتماعی درباره میزان استقبال از طرح فجرانه کالابرگ گفت: در دوره نخست وازیر طرح فجرانه کالابرگ بیش از ۸۷ درصد مردم از یارانه مضاعف استفاده کردند. در مرحله بعدی که مربوط به اسفند ماه بود این مشارکت به ۷۵ درصد رسید که دلیل کاهش آن نیز این بود که مردم درگیر خرید نوروز و سفر‌های نوروزی بودند.

یحیوی تاکید کرد: در این مدت استقبال دهک‌های یک تا سه درآمدی جامعه از این طرح، به بیش از ۸۸ درصد رسیده که نشان می‌دهد دولت سیزدهم به اهداف خود که ارتقا امنیت غذایی دهک‌های درآمدی پایین بوده جامع عمل پوشانده است.

وی با تاکید بر اینکه زمانی که از استقبال ۹۰ درصدی مردم از یک طرح صحبت می‌کنیم؛ یعنی توسعه طرح عالی بوده و دسترسی مردم به فروشگاه تا سطح روستا‌ها امکان‌پذیر بوده، تصریح کرد: در آخرین آمار مربوط به ۵۲ روز نخست طرح فجرانه، بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان توسط دولت در قالب یارانه و بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان آورده مردم را تشکیل داده که به این واسطه ۷۸ هزار میلیارد تومان در ۵۲ روز به سمت سفره غذایی مردم روانه شده و در کنار آن تولید داخل رونق گرفته و کارخانه‌جات غذایی هم توانسته‌اند تولید خود را افزایش دهند.

مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: علاوه بر این رفتار اقتصادی و اجتماعی مردم و صاحبان فروشگاه‌ها نسبت به خرید اعتباری شکل گرفته است که این مهم نیز از دستاورد‌های دولت است.

یحیوی گفت: طرح فجرانه یک طرح سه ماهه است که دولت منابع خود را برای همین سه ماه تامین کرده است، اگر قرار باشد این مسیر ادامه پیدا کند، حتما در دولت مطرح و پس از آن اعلام می‌شود تا مردم در جریان آن قرار بگیرند.

مرحله جدید و بزرگ طرح ملی کالابرگ الکترونیکی با عنوان «طرح فجرانه» در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوار یارانه‌بگیر با اولویت خانوار دهک‌های پایین جامعه (اول تا هفتم) همزمان با چهل‌وپنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از ۱۷ بهمن‌ماه آغاز و تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه امسال ادامه خواهد داشت. در این طرح اعتبار خرید ۱۱ قلم کالای اساسی از ۱۲۰ هزار تومان به ۲۲۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

۱۱ قلم کالای اساسی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخم‌مرغ و حبوبات و با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ است که مابه‌التفاوت قیمت‌ها با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تأمین خواهد شد.

قیمت روز سبد مشتمل بر ١١ قلم، ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم درآمدی در صورت خرید بسته می‌بایست قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تأمین می‌شود.

در طرح جدید شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه حذف شده و اعتبار تشویقی (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی فعلی بوده و خانوار یارانه‌بگیر به‌صورت مجزا یارانه نقدی خود را ماهانه دریافت خواهند کرد. مبلغ حمایتی دولت به‌صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود. خانوار می‌تواند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کنند.

متقاضیان استفاده از کالابرگ الکترونیکی می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد شبکه ملّی اعتبار (۲۱۰ هزار فروشگاه خُرد و فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق‌کوروش، جانبو، هفت، دیلی‌مارکت، گندم، هایپرفامیلی، وال‌مارکت، محسن، مینومارت، ترقی و فروشگاه‌های اینترنتی اسنپ مارکت و دیجی کالا) نسبت به خرید اقلام اساسی اقدام کنند.

منبع: ایرنا

برچسب ها: طرح ، کالابرگ ، سال ۱۴۰۳
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۴۶ ۱۹ فروردين ۱۴۰۳
به دیگه جمع کنید این طرح های مسخره رو .باز هم یه عده دلال پیدا شده جنس های مزخرف خودشون رو دوبله به مردم قالب می کنن .این چه وضعی شده همه اش راه رانت و خلاف رو بازکردید باز
ناشناس
۱۷:۲۶ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
آمار 78همت غلط است همان 18 همت درسته چون 60 همت را از سر سفره ویا حتی پول لباس ویا دارو ویا وسایل تحصیل دارین ازجیب ملت میگیرین چون آخر ماه دیگه پولی توجیب مردم قشر پایین و متوسط نمونده که ازشون میگیرین وبه کاسب جماعت میدین جالبه از جیب ملت (بیت المال) میگیرین وبعد با منت به ملت میدین. اگه میخواهین کمک کنید لااقل اجازه خرید بدون پرداخت مشتری رو بدینکه به ازای هر نفر مجبور نباشیم نفر 530 بدیم واز اونطرف به زخم دیگه زندگی بزنیم
ناشناس
۱۶:۴۳ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
99درصد مغازه دارها به بهانه تعریف سیستمی از مردم خواهان اضافه خرید بوده و به مشتریان تحمیل کردند.
ناشناس
۱۶:۲۹ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
تمام یارانه های آشکار و پنهان باید برابر و نقد وبه همه داده شود،در ظاهر به نفع فقیر صحبت میشود ولی در عمل یارانه پنهان که فرضا نفری ۵ میلیون تومان ماهیانه باید باشد،توسط یک فقیر یک میلیون و یک مرفه سی میلیون استفاده میشود یعنی به هر نسبتی که طرف توان مصرف و خرج کردن دارد،یا به طور مستقیم یا غیر مستقیم ( ارزانتر بودن کالا و خدمات)، یعنی در واقع دزدی عده ای از عده ای دیگر است که وجاهت قانونی پیدا کرده و باعث فقر و اسراف وشکاف طبقات و قاچاق و آلودگی هوا و رانت و منشاء بسیاری از ناهنجاریها شده است.
ناشناس
۱۶:۲۸ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
اسم این طرح را گذاشته بودید
طرح زجرانه
بهتر بود
ناشناس
۱۶:۱۴ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
چرا برای دادن سهم کوچکی از ثروت خود مردم به خودشان اینقدر فرمول و شرط پیچیده و مبهم میگذارید؟ شاید کسی ندارد و ترجیح میدهد آنرا نان خالی بگیرد.
ناشناس
۱۵:۴۷ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
متأسفانه در این طرح، فاکتوری از سوی فروشنده ها( مغازه دار) ارائه نمی شود و قیمتها را هرطور میخان حساب می کنن
به علت شلوغی مغازه، نمیشه معترض شد