مهدی زنگنه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید اعضای ستاد نوروزی دانشگاه از چند واحد صنفی گفت: از ابتدای طرح سلامت نوروزی تاکنون بیش از ۱۸ هزار بازدید از اصناف در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام شده و ۵ هزار و ۶۷۶ سنجش مواد غذایی با دستگاههای پرتابل انجام شده است.
وی ادامه داد: نظارتهای بهداشتی در ایام نوروز ۱۴۰۳ تا پایان ماه مبارک رمضان به صورت مستمر و روزانه بر فعالیت مراکز و کارگاههای شیرینی و آجیل، نانوایی ها، رستورانها، غذای آماده و سایر مراکز هدف با دقت انجام میشود
وی ادامه داد: بازرسی به صورت هدفمند و تاکید بر رعایت بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی در دستور کار بازرسان بهداشت محیط دانشگاه قرار دارد و این بازرسان از تمام مراکزی که با سلامت مردم در ارتباط هستند بازدید و نظارت میکنند
زنگنه عنوان کرد: در این بازدیدها ۲۶ هزار و ۷۸۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و فاقد برچسب سلامت کشف و معدوم شده است
وی با بیان اینکه استفاده از کالاهای پلاستیکی در صنعت بسته بندی و ذخیره سازی مواد غذایی در حال افزایش است گفت: استفاده از ظروف پلاستیکی نامناسب و بدون برچسب سیب سلامت در بسته بندی مواد غذایی، مواد شیمیایی را از فرآیند تولید آن به داخل محتویات داخل ظرف منتقل میکند و به طور بالقوه محصول را به خطر میاندازد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، میتوانند این تخلفات را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت اطلاع دهند.