سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عطر دلپذیر گیاهان خوراکی در سایه سخاوتمندی طبیعت + فیلم

این روزها با آغاز فصل برداشت گیاهان خودروی بهاری، عطر دلپذیری به سفره‌ی کردستانی ها داده‌ است.

در فصل بهار بسیاری از مردم مریوان در کوهستان‌ها و دشت‌های وسیع این منطقه با جمع آوری گیاهان خوراکی و عرضه آن به بازار، ضمن کسب روزی خود سفره مردم را نیز رنگین می‌کنند.

جمع آوری و استفاده از گیاهان خوراکی در شهرستان مریوان از اوایل بهار آغاز و تا اواخر آن ادامه دارد و در این مدت صد‌ها نفر در این بازار پر رونق مشغول به کار می‌شوند.

کردستانی‌ها غذا‌های متنوع و خوشمزه‌ای را با این گیاهان تهیه می‌کنند که خواص درمانی فراوانی دارد.

در استان کردستان بیش از ۴۵۰ گونه گیاهی خوراکی وجود دارد و ضروری است نکات لازم در زمان برداشت در نظر گرفته شود تا این گونه‌های باارزش گیاهی حفظ گردند. 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.