سعید محمدی گفت: در همین رابطه برای نظارت هرچه بیشتر بر عملکرد نانواییهای فعال در قم کارگروهی متشکل از اتحادیه نانوایان، اداره کل صنعت و معدن، سازمان جهاد کشاورزی، مرکز بهداشت، اداره کل تعزیرات حکومتی و اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تشکیل شدهاست.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم افزود: در جریان اجرای این طرح نظارتی ویژه در سطح استان قم، با واحدهای نانوایی که تخلفهایی همچون عرضه خارج از شبکه، رعایت نکردن ساعت کاری، عدم توجه به مسائل بهداشتی و پخت نان بیکیفیت را داشته باشند، به شدت برخورد میشود.
او ادامه داد: از طرف دیگر در این طرح، واحدهای نانوایی که در پایشهای صورت گرفته به استانداردهای تعیین شده در زمینههای مختلف توجه لازم را داشته باشند، تشویق و تقدیر خواهند شد.
محمدی با اشاره به ادامه دار بودن این طرح نظارتی، گفت: انتظار ما از نانوایان استان قم این است که نان بسیار باکیفیتی را دست مردم بدهند، ساعات کاری را رعایت کنند و نسبت به مسائل بهداشتی توجه لازم را داشته باشند.
گندم مورد نیاز استان قم در سیلوی بِتُنی ۱۱۰هزار تُنی شهید آصف نخعی که در جنوب غربی شهر قم در محور قم ـ سلفچگان قرار دارد، ذخیره میشود؛ این سیلو از امکانات و تجهیزات کامل تخلیه و بارگیری گندم برخوردار است.
آزمایشهای انجام شده توسط نهادهای نظارتی همچون اداره کل استاندارد نشان میدهد آرد توزیع شده در میان نانواییهای استان از کیفیت لازم برخوردار است و در ادامه نانوایان عزیز قمی نیز تلاش میکنند با مهارت بالای خود، نان با کیفیتی را به دست مردم برسانند، به نحوی که مسئولان حوزه آرد و نان قم بیان میکنند نانهای تولید شده در این استان بهخصوص نان سنگک از بهترین نانهای کشور است.
به طور کلی حدود ۹۰۰ نانوایی در سطح شهر و مناطق مختلف استان قم فعال است و نانوایان در این استان انواع نانهای مورد علاقه مردم را تولید میکنند. پنج کارخانه تولید آرد نیز در قم فعال است و میزان آرد مصرفی نانواییها در این استان در هر ماه بیش از ۱۰ هزار تُن است.