سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا گفت : هدف از افزایش نرخ جرایم رانندگی بازدارندگی و جلوگیری از رفتارهای پرخطر رانندگان است که با توجه به مصوبه اخیر هیات دولت برای افزایش مبلغ جرایم، نرخ جریمهها به طور متوسط پنج برابر شده است.
وی بیشترین میزان افزایش جریمه را مربوط به رانندگی در حالت مستی دانست که با مصوبه اخیر دولت با افزایش ۷ برابری روبرو شده است.
رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه با تاکید بر اهمیت موضوع افزایش جرائم رانندگی وتاثیر آن بر اصلاح رفتار رانندگی و کاهش آمار جانباختگان سوانح رانندگی افزود: مردم باید بدانند که افزایش جریمههای تخلفات رانندگی تنها برای افرادی است که مرتکب تخلف شده اند، لذا اگر کاربران ترافیکی و رانندگان رعایت قانون و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند، مطمئنن مورد اعمال جریمه قرار نخواهند گرفت، در واقع اگر فردی تخلف نکند جریمه هم نخواهد شد.
سردار حسینی با اشاره به آمار جانباختگان امروز ۹ فروردین ماه افزود: متاسفانه تا ۸ صبح امروز ۵۸۵ تن از هموطنان جان خود را از دست داده و ۱۵ هزار ۵۷۴ نفر نیز مصدوم شده اند.
هدف جلوگیری از رفتارهای پرخطر رانندگان است
رئیس پلیس راهور فراجا افزود: بحث افزایش نرخ جریمه دقیقاً بر این متمرکز است که ما دیگر شاهد تخلف نباشیم و به هیچ عنوان نه در مجموعه پلیس و نه در مجموعه دولت نگاه به درآمدزایی نیست و فقط هدف بازدارندگی از خطر و رفتارهایی که موجب تصادف میشود، است.
سردار حسینی گفت: اگر جرایم رانندگی ۱۰۰ برابر هم شود برای تأمین سلامت و امنیت مردم است و راننده اگر رفتار درست داشته باشد و تخلفی انجام ندهد افزایش جریمه شرایط خاصی برای او ایجاد نمیکند.
وی ادامه داد: کمتر از ۲ درصد رانندگان در سالهای قبل جریمه شدند و تمام این تمهیدات برای ۲ درصدی است که میخواهند اراده شان را بر ۹۸ درصد تحمیل کنند که هیچ دستگاهی اجازه نمیدهد اقلیت ۲ درصدی بخواهد با سلامت و امنیت ۹۸ درصد بازی کند.
رئیس پلیس راهور فراجا در پایان گفت: هدف از افزایش نرخ جرایم رانندگی حفظ سلامت جامعه و بهبود رفتارهای رانندگی است.
آدم دردش میاد ۵۰۰ هزار تومن اس ام اس بیاد که جریمه شدی .
جایی که تا حالا نرفتی اصلا . اوفففففففففف
۹۰ درصدشون مقررات رو رعایت نمیکنن
کلاه کاسکت ندارن
از ۸ ساله تا ۱۷ ساله موتورسواری میکنن
کارت موتور و گواهینامه ندارن
یا دنبال سرقت و زورگیری و موبایل قاپی هستن یا آزارو اذیت نوامیس
بعضی هاشون هم که دیگه مدام در حال تک چرخ زدن هستن حتی جاهای شلوغ
باید قوانین سختگیرانه تری اجرا بشه براشون.
اما مشکل اینه که تخلف نمی کنیم و جریمه میشیم و کسی هم رسیدگی نمی کنه
این یعنی ظلم این یعنی پول حرام وارد بیت المال میشه
بعضی از مأموران هم که رضای خدا نمی دونن
تورو خدا دستتونو از جیب مردم بکشید بیرون..
این عین دزدیه...
یوقتایی خواسته و ناخواسته راننده مرتکب تخلف میشه..
حداقل تعاریف رو برای نوع تخلفات بازنگری کنید
صرف جریمه مخصوصا اگه ناحق باشه بدتر میشه
زدن راهنما رو از امسال اجباری کنید
خودش کلی تصادف کمتر میشه
داخل شهرها مثل یزد شهرداری سالیان ساله داره جریمه پارکینگ و عوارض خودرو از پردم میگرن باتوجه تعداد خودرو نه پارکینگ عمومی درست حسابی ساختند ونه خیابانها وکدچه ها روکش آسفالت کردند.خب پولهای مردم طی سالیان سال کجا رفته وکجا میره؟
واقعا مرگ و میر و تخلفات کم میشه
........
الهی اون ماموری که بدون دقت و توجه جریمه میکنه و اون آدمی که پلاکش رو دستکاری میکنه و جریمه هاش واسه امثال من میاد به زمین گرم بخورن .الهی چند برابر این جریمه ها رو پول دوا و دکتر بدن و از بچه و زن و زندگیشون در بیاد گناه ما چیه که باید جریمه های اونا رو پرداخت کنیم کسی هم جوابگو نیست.و هر جا میریم پرت و پلا جواب میدن
یک کتاب درسی بنویسید
یک درس درست ب ملت بدهید
با جریمه چیزی درست نمیشود
ای کاش دل سوخته ای برای رسیدگی به تضییع وقت مردم در بابل وجود داشته باشد
1.خرج کیفیت ماشین هاتون
2.خرج کیفیت جاده هاتون
3خرج کیفیت گواهینامه هاتون می کردید
فقط برو جاده بندرعباس حاجی آباد ببین هر روز چند تا تریلی چپ میشه
یاعلی
طرف با این تفکر رانندگی بد میکنه چون خیالش راحته هر طوری بشه بیمه پولشو میده.
قوانین هم به ضرر بیمه ها هستش هم مردم