سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چهار تن فرآورده‌های خام دامی در قم معدوم شد

مدیرکل دامپزشکی قم با اشاره به اجرای طرح ویژه نظارت بر فراورده‌های خام دامی به مناسبت ماه مبارک رمضان، گفت: از ابتدای اجرای این طرح ۶۰۰ مورد بازرسی انجام و طی آن چهار هزار و ۷۰۰ کیلوگرم فراورده‌های دامی معدوم شده‌است.

سید مهدی سرکشیک ، با اشاره به اجرای طرح نوروزی نظارت بر فراورده‌های خام گوشتی،گفت: این طرح از ۲۴ اسفندماه سال گذشته توسط ۱۵ اکیپ آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

او ادامه داد: در قالب این طرح کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌های نگهداری فراورده‌های دامی، مراکز عرضه، مراکز طبخ غذا، هتل‌ها و خودرو‌های حمل فراورده‌های دامی مورد بازرسی و نظارت قرار می‌گیرند.

مدیرکل دامپزشکی قم عنوان کرد: از آغاز اجرای طرح نظارت بر فراورده‌های خام گوشتی به مناسبت ماه مبارک رمضان و سال نو، ۱۹۱ مورد فعالیت غیربهداشتی در استان قم ثبت شده‌است.

مدیرکل دامپزشکی استان قم تصریح کرد: مردم و مسافران نوروزی در صورت هرگونه مشاهده موارد غیربهداشتی با شماره‌های ۳۶۱۲۳۴۵۶ و ۱۵۱۲ تماس حاصل کنند.

مدیرکل دامپزشکی قم بیان کرد: طی سال گذشته در مجموع افزون بر ۱۹ هزار بازدید از فرآورده‌های دامی انجام که ۲ هزار و ۲۰۰ مورد غیربهداشتی ازاین‌بین شناسایی شد.

سرکشیک با بیان اینکه سال ۱۴۰۲، در مجموع ۱۰۷ تن فراورده خام دامی غیربهداشتی در استان قم معدوم‌سازی شد، گفت: سال گذشته ۴۹۲ هزار رأس دام سبک، ۱۴ هزار دام سنگین و افزون بر ۱۰ میلیون و ۳۹۲ هزار قطعه طیور گوشتی در کشتارگاه‌های صنعتی استان قم، کشتار شدند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.