سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خودرو‌های رسوب شده از سال ۱۳۹۶ تعیین تکلیف شدند

حاکم شرع سازمان اموال تملیکی گفت: ۴ هزار خودروی سواری سبک و سنگین وارداتی که از سال ۱۳۹۶ در گمرکات و بنادر کشور رسوب شده بودند، تعیین تکلیف شدند.

پوریانی حاکم شرع سازمان اموال تملیکی در نشست شورای عالی قضایی به ارائه گزارشی از وضعیت این سازمان، اقدامات صورت‌گرفته اخیر و چالش‌های پیش روی آن پرداخت.

وی بازدید‌های میدانی رئیس قوه قضاییه، رؤسای کل دادگستری‌ها، دادستان‌های مراکز استان‌ها و برخی شهر‌ها از انبار‌های بنادر، گمرکات و اموال تملیکی را نقطه عطفی در تعیین تکلیف کالا‌های موجود در انبار‌های اموال تملیکی دانست و گفت: تاکیدات مستمر رئیس دستگاه قضا در خصوص ساماندهی وضعیت اموال تملیکی و متعاقب آن، نظارت‌ها و بازدید‌های میدانی مقامات قضایی از انبار‌های اموال تملیکی، نقش بسزایی در تعیین تکلیف کالا‌های موجود در این انبار‌ها طی دو سال گذشته داشته است.

وی تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که تعیین تکلیف کالا‌های متروکه و قاچاق، قبل از آنکه از حیز انتفاع خارج شوند و فاسد گردند، انجام شود.

پوریانی با بیان اینکه هم‌اکنون از صفر تا صد امور مربوط به فروش کالا‌های متروکه از سوی حاکم شرع سازمان اموال تملیکی، به صورت سیستمی انجام می‌شود، گفت: در حال حاضر وقتی مشخصات یک کالای متروکه به دفتر حاکم شرع سازمان اموال تملیکی اعلام شود، نهایتاً ظرف ۴۸ ساعت اجازه فروش آن صادر می‌شود و این در حالی است که روند مزبور در گذشته بعضاً به مدت سه تا چهار ماه به طول می‌انجامید.

حاکم شرع سازمان اموال تملیکی با اشاره به بهبود قابل توجه وضعیت اموال تملیکی در سراسر کشور طی دو سال اخیر گفت: در نتیجه اقدامات صورت گرفته و پیگیری‌های به عمل آمده طی این مدت، بیش از ۸۲ هزار متر انبار از سوی سازمان اموال تملیکی خریداری شده و بیش از ۵۲ هزار متر از انبار‌های این سازمان نیز قفسه‌بندی شده‌اند.

پوریانی با اشاره به تعیین تکلیف حدود ۷۶ هزار میلیارد تومان از کالا‌های سازمان اموال تملیکی به انحاء مختلف از سال ۱۴۰۱ تاکنون، گفت: از زمان ورود هیئت مدیره جدید سازمان اموال تملیکی در سال ۱۴۰۱ تا به امروز، فروش اموال منقول این سازمان در مقایسه با مدت مشابه سال‌های گذشته، ۴۲۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

حاکم شرع سازمان اموال تملیکی از بازگشت ۳۸ هزار‌میلیارد تومان کالا از طریق اعاده به صاحبان مشاغل و چرخه تولید از سال ۱۴۰۱ تاکنون خبر داد و گفت: طی مدت اخیر ۴ هزار خودروی سواری سبک و سنگین وارداتی که از سال ۱۳۹۶ در گمرکات و بنادر سراسر کشور رسوب شده بودند، تعیین تکلیف شده و به فروش رسیدند.

وی همچنین از افزایش ۷۷ درصدی پرونده‌های تعیین تکلیف شده سازمان اموال تملیکی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: بیشترین میزان سهم روش‌های فروش سازمان اموال تملیکی در سال ۱۴۰۲ مربوط به مزایده الکترونیکی سراسری در بستر سامانه تدارکات دولت با ۹۵درصد می‌باشد.

برچسب ها: خودرو ، اموال تملیکی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.