سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ثبات در نیمکت مربیان حلقه گمشده فوتبال کشورمان/ خروج ۱۲ سرمربی از قطار لیگ در سال ۱۴۰۲

۱۲ سرمربی تاکنون از لیگ برتر فوتبال کنار رفته‌اند که این موضوع نشان‌دهنده عدم ثبات در نیمکت مربیان است.

مسابقات لیگ بیست و سوم فوتبال در حالی به علت بازی‌های تیم ملی  برای مسابقات انتخابی جام جهانی متوقف شد و تیم‌ها به استراحت می‌پردازند که تاکنون ۱۲ مربی از قطار لیگ برتر پایین آمده‌اند که این موضوع نشان می‌دهد ثبات در نیمکت فنی برخی از تیم‌ها وجود ندارد و مدیران نتیجه گرا بعد از چند شکست تیم خود تصمیم به جابه جایی مربیان خود می‌گیرند. همچنین تیم‌های فولاد و صنعت نفت آبادان بیشترین تغییرات را در نیمکت فنی خود داشته اند، اما شوکی به این تیم‌ها وارد نشده و همچنان در قعر جدول حضور دارند.  

اوسمار جانشین گل محمدی شد 

تیم فوتبال پرسپولیس با هدایت یحیی گل محمدی فصل را شروع کرد، اما بعد از پایان نیم فصل اول، گل محمدی استعفایش پذیرفته شد و اوسمار دستیار اول گل محمدی  جایگزینش در نیمکت سرخپوشان شد.  

اوسمار در همان ابتدای فعالیتش با انتقاداتی از سوی هواداران و پیشکسوتان مواجه بود، اما بعد از شکست پرسپولیس برابر تیم آلومینیوم ورق برگشت و سرخپوشان چند برد متوالی داشتند و با تیم استقلال برای قهرمانی رقابت تنگاتنگی دارند. اکنون اوسمار به مربی محبوب پرسپولیسی‌ها تبدیل شده است.  

مس رفسنجان با نویدکیا متحول شد 

تیم مس رفسنجان با سرمربیگری ساکت الهامی بازی‌های لیگ برتر را شروع کرد، اما الهامی به خاطر مشکلات مالی استعفا داد و از سوی مدیران باشگاه پذیرفته نشد و او تا پایان نیم فصل به کار خود ادامه داد.  

به هر حال ساکت الهامی با توافق صورت گرفته از تیم مس رفسنجان کنار رفت و محرم نویدکیا جانشین او در این تیم کرمانی شد.  

نویدکیا توانسته تیم مس رفسنجان را متحول کند و تاکنون  نتایج خوبی در لیگ برتر کسب کرده‌اند و حتی تیم استقلال را در جام حذفی شکست دادند و راهی مرحله بعدی شدند، اما همچنان مشکلات مالی این تیم وجود دارد. حتی نویدکیا بعد از بردن استقلال اعلام کرد تا زمانی که مطالبات بازیکنان پرداخت نشود به این تیم برنمی گردد که مدیران باشگاه بخشی از قرارداد بازیکنان را دادند تا رضایت نویدکیا را برای بازگشت جلب کنند.  

عنایتی با پیکان به دنبال حضور در میانه‌های جدول 

تیم پیکان با هدایت رسول خطیبی بازی‌های لیگ برتر را شروع کرد و حتی با وجود نتایج ضعیف قرارداد خطیبی با خودورسازان تمدید شد، اما مدیران تصمیم گرفتند که رضا عنایتی را جایگزین رسول خطیبی کنند.  

در ابتدا عنایتی نتوانست نتایج خوبی با پیکان بگیرد و حتی یک برد هم در نیم فصل اول کسب نکرد، اما این تیم با جذب چند بازیکن برای نیم فصل دوم تقویت شد و ۲ برد ارزشمند برابر تیم‌های سپاهان و ملوان به دست آوردند و تنها برابر تیم پرسپولیس شکست خوردند.  

تغییرات زیاد مربیان در تیم فولاد 

فولاد خوزستان جزو تیم‌هایی هست که تغییرات زیادی روی نیمکت فنی خود داشته است. این تیم فصل را با علیرضا منصوریان شروع کرد، اما ۴ باخت متوالی باعث شد که منصوریان برکنار شود و مارتینز سرمربی اسپانیایی هدایت این تیم خوزستانی را برعهده بگیرد.  

در ادامه مارتینز هم نتوانست تیم فولاد را از بحران خارج کند و  این مربی در پایان هفته هجدهم لیگ برتر از هدایت سرخپوشان اهوازی کنار رفت و احمد آل نعمه به عنوان سرمربی موقت انتخاب شد. البته آل نعمه نتوانست تیم فولاد را نجات بدهد و عبدالله ویسی جانشین آل نعمه در این تیم اهوازی شود.  

نتایج خوب هوادار با سرمربیگری مسعود شجاعی 

تیم فوتبال هوادار لیگ بیست و سوم  را با محمود فکری شروع کرد، اما نتایج این تیم مورد قبول مدیران باشگاه قرار نگرفت و محمود فکری در پایان هفته سیزدهم بعد از شکست سنگین تیمش برابر تیم سپاهان از سمتش کنار رفت و مسعود شجاعی هدایت این تیم را برعهده گرفت.  

تیم هوادار با وجود اینکه توانسته نتایج خوبی در لیگ برتر بگیرد، اما مسعود شجاعی نتوانسته  این تیم را از انتهای جدول نجات بدهد و در آخرین بازی لیگ هم با شکست یک بر صفر برابر تیم استقلال در رتبه سیزدهم قرار گرفته است.  

بازگشت ساکت الهامی  به نساجی 

تیم فوتبال نساجی بازی‌های لیگ بیست و سوم را با سید مهدی رحمتی شروع کرد، اما او نتوانست انتظارات هواداران نساجی را برآورده کند و این مربی بعد از باخت سنگین برابر تیم استقلال استعفا داد و مدیران باشگاه با قبول استعفایش، لوکاس آلکاراز را به عنوان سرمربی تیم خود انتخاب کردند.  

آلکاراز سرمربی اسپانیایی نساجی هم نتوانست این تیم را از انتهای جدول فراری بدهد به همین خاطر این مربی بعد از شکست ۳ بر صفر برابر تیم مس رفسنجان از هدایت نساجی برکنار شد و ساکت الهامی که در نزد هواداران نساجی از محبوبیت خاصی برخوردار است دوباره هدایت نساجی‌ها را برعهده گرفت.  

ساکت الهامی تاکنون نتوانسته تیم نساجی را از بحران خارج کند و  این تیم شمالی با ۱۵ امتیاز و قرار گرفتن در رتبه پانزدهم جدول رده بندی یکی از گزینه‌های سقوط به لیگ دسته اول است.  

کار سخت فراز کمالوند برای خروج نفت از منطقه خطر 

تیم صنعت نفت آبادان هم همانند تیم فولاد خوزستان بیشترین تغییرات را در نیمکت فنی خود داشته است. این تیم آبادانی با ویسی فصل را شروع کرد، اما این مربی نتوانست رضایت هواداران را جلب کند و در هفته پنجم از سرمربیگری نفت آبادان استعفا داد، اما این استعفا مورد موافقت قرار نگرفت و او تا پایان هفته پانزدهم سرمربی این تیم آبادانی باقی ماند. البته ویسی بعد از آن تصمیم گرفت که از تیم صنعت نفت جدا شود.  

سهراب بختیاری زاده هدایت تیم صنعت نفت آبادان را برعهده گرفت، اما این مربی هم نتوانست تیم آبادانی را از منطقه خطر سقوط به لیگ دسته یک خارج سازد و این تیم با ۱۳ امتیاز در رتبه شانزدهم و پایانی لیگ برتر فوتبال قرار دارد. البته مدیران نفت آبادان در تعطیلات هم بیکار ننشستند و فراز کمالوند را جانشین بختیاری زاده کردند.  

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۰۵ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
انتخاب الهامی از اول برا مس اشتباه بود.