سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روایت جبلی از شایعه‌ها علیه تلویزیون و بازگشت چهره‌ها

سالی که گذشت دومین سال جدی اجرای برنامه‌های تحولی در صداوسیما بود که به اعتقاد رئیس رسانه ملی، سال به بار نشستن ثمرات اولیه تحول سازوکاری و رویکردی بوده است.

تقریباً دو سال و نیم از آمدن پیمان جبلی ۵۷ ساله از بخش برون‌مرزی به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما می‌گذرد. او بعد از ۱۸ ماه پرحرف‌وحدیث مدیریت محمد سرافراز و ۵ سال مدیریت پرفرازونشیب عبدالعلی علی‌عسگری، حکم مدیریت سازمان صداوسیما را گرفت.

او در آیین معارفه، به هویت‌محوری و عدالت‌گستری تأکید کرد که شعار دوره جدید مدیریت صداوسیما خواهد بود، این عبارتِ جبلی بازتاب‌های فراوانی داشت و بسیاری از کارشناسان این عبارت‌های زیبا را که رئیس جدید رسانه ملّی به آن اشاره کرد؛ «در صداوسیما هویت ما مزیت نسبی ماست، صداوسیما باید دانشگاه هویت شود» امیدوارکننده دانستند.

جبلی همچنین به پرچمداری استقلال و خلاقیت اشاره کرد که نباید صداوسیما نماد انفعال و تقلید باشد؛ وقتی به ظرفیت‌های عظیم درون و بیرون سازمان نگاه می‌کنیم این واقعاً شدنی است، نباید این نکته را فراموش کنیم که جبلی از بدنه کارشناسی صداوسیماست و همین نقطه امیدی برای بسیاری از صداوسیمایی‌ها است تا با حضور او که به همه آسیب‌ها و چالش‌های این سازمان واقف است بتوان این سازمان را از سکون و انفعال به منشأ اثر بودن سوق داد.

اگرچه علی‌عسکری هم از بدنه صداوسیما بود، اما یک تفاوت ماهوی بین نگاه رئیس سابق و رئیس جدید در رویکرد و شیوه کاری آنها وجود دارد؛ علی‌عسکری با توجه به سوابق کاری و تحصیلات مهندسی‌اش بیشتر توانست به رشد دیجیتالی و اچ‌دی شدن شبکه‌های سیما و زیرساخت‌های فنی کمک کند و نگاهی سخت‌افزاری داشت، اما جبلی نگاهی نرم‌افزاری دارد و حوزه کاری‌اش سال‌ها محتوا بوده است.

او در جریان گفت‌وگوی پایان سال خود با خبرگزاری تسنیم، هم به پیشرفت برنامه تحولی رسانه ملی اشاره کرد و هم به برخی از شائبه‌ها درباره شایعه‌سازی‌ها علیه صدا و سیما و استعفای او و همچنین ادامه بازگشت چهره‌ها و تصورات غلطی که برای این اقشار ایجاد کرده بودند، پاسخ داد.

سال به بار نشستن ثمرات اولیه تحول سازوکاری و رویکردی صداوسیما

* سال ۱۴۰۲ در صداوسیما چگونه گذشت و برنامه تحولی رسانه ملی چه پیشرفتی داشت و چگونه قرار است ادامه پیدا کند؛ چه دستاورد‌هایی به دست آمد و ما شاهد چه تغییرات و تحولات جدی خواهیم بود؟

جبلی: سال ۱۴۰۲ سال به بار نشستن ثمرات اولیه تحول سازوکاری و رویکردی صداوسیما بود که ما شاهد تنوع در ساخت برنامه‌های مختلف تلویزیونی بودیم. از طرفی دیگر وارد ساختار‌های برنامه‌سازی جدید همچون سیتکام، تله تئاتر و موارد دیگری که کمتر روی‌آن‌ها در برنامه سازی تمرکز شده بود، شدیم. 

در سال ۱۴۰۲ ما خوشبختانه در ۶ ماهه دوم سال براساس آخرین نظرسنجی که اخیراً به دست من رسید ما پاییز ۱۴۰۲ رشد قابل توجهی در مخاطبین نسبت به تابستان ۱۴۰۲ داشتیم و همین نتیجه در زمستان هم تکرار شد. زمستان سالِ قبل با یک رشد ۵ درصدی نسبت به پاییز مواجه بودیم.

توضیح روند هم اینگونه است که با توجه به روند طبیعی جامعه یعنی تنوع مصرف رسانه‌ای فرآیند کاهش مخاطبین رسانه ملی شکل‌گرفته بود که با توجه به رخداد‌ها و فتنه‌های سنوات اخیر بخصوص شهریور ۱۴۰۱ سرعت بیشتری به خود گرفته بود، اما همانطور که اشاره کردم براساس داده‌هایی که در اختیار داریم، روند‌ها از نیمه دوم سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد به تدریج صداوسیما در حال جبران آن عقب‌ماندگی است و نظرسنجی پاییز و اسفند ۱۴۰۲ ما نشان می‌دهد ما رشد قابل توجهی را نسبت به تابستان و بهار سال ۱۴۰۰ داریم.

* سال ۱۴۰۲ چهره‌هایی به تلویزیون برگشتند و عبارت معروف شما «درب صداوسیما به روی هنرمندان باز است» هر روز به تحقق نزدیک‌تر می‌شود؛ این بازگشت‌ها را چطور دیدید و در ادامه به چه صورت این مسیر طی خواهد شد؟

جبلی: این روند جدیدی نیست از روز اول هم اعلام کردیم صداوسیما خانه هنرمندان، خانه افرادی که در قالب هنر و برنامه‌ها و حضور در تلویزیون می‌خواهند برای مردم ساعات خوشی را خلق کنند و می‌خواهند به کشور و مردم‌شان خدمت کنند، است، تکرار می‌کنم این موضوع را از روز اول گفته بودیم. اما از اوایل سال ۱۴۰۲ به تدریج این علاقه‌مندی و اعلام آمادگی از سویِ چهره‌هایی که تصور می‌کردند صداوسیما شاید محدودیتی برای حضور آنها ایجاد کرده بیشتر شد. در واقع متوجه شدند اینکه تصورشان غلط بوده و نتیجه‌ی آن ناشی از شیطنت‌های رسانه‌ای است که شاید جریان‌ها و افرادی که دلشان نمی‌خواهد صداسیما، صداوسیمایی با حضور چهره‌ها باشد.

حالا خوشبختانه چهره‌ها متوجه شدند این تصور غلطی بوده و به تدریج اعلام آمادگی کردند و اکنون می‌بینیم یک طیف متنوعی از هنرمندان در تلویزیون حضور دارند. شاید مصداق بارزِ آن هم برنامه‌های نوروز باشد که چهره‌هایی هم به جمع چهره‌های برگشته به تلویزیون اضافه شده‌اند، به این معنی که رفته رفته شاهد حضور افراد بیشتری در قاب تلویزیون هستیم.

عده‌ای آرزو داشتند صداوسیما در این مسیر شکست بخورد و یا متوقف شود

* چندین بار از زمان حضور و مدیریت شما به عنوان رئیس صداوسیما مطرح شد معاونین شما عزل شده‌اند یا استعفا داده‌اند و البته برای معاون سیاسی تان اتفاق افتاد و پس از این اتفاق، ماجرای استعفای خودتان به رسانه‌ها آمد. دلیل این حاشیه‌ها چیست و آیا در سال ۱۴۰۳ برنامه‌ای برای تغییر ساختاری چه از تغییر افراد و چه ادغام شبکه‌ها یا تغییرات دیگر برنامه‌ای دارید؟

جبلی: تحول در صداوسیما مثل تحول در هر جای دیگری معنایش تغییر در ریل‌گذاری قبلی و خارج شدن از وضع موجود است. شاید بقای در وضع موجود و تأکید بر بازگشت به وضعیت سابق خواست گروه‌ها، جریان‌ها و افرادی باشد که می‌خواهند صداوسیما روی همان ریل‌گذاری قبلی حرکت کند و پویایی نداشته باشد.

قطعاً اصرار صداوسیما بر روی تحول و سند تحول، امکان دارد مورد رضایت و خواست و علاقه برخی نباشد. آرزویی که از روز اول عده‌ای داشتند صداوسیما در این مسیر شکست بخورد و یا متوقف شود و یا این مسیر به کُندی پیش برود؛ اما وقتی به مسیری که طی دو سال و نیم گذشته طی کردیم نگاه می‌کنیم، می‌بینیم خوشبختانه صداوسیما از چالش‌های مهمی عبور کرده است.

مسیر تحول به ویژه تحول‌های سازوکاری و رویکردی امتحان شده و پاسخ خودش را داده است. انتخابات اخیر یک مصداق روشن تحول در صداوسیما بود که بار‌ها به آن اشاره کردم. تلاش‌هایی که گاهی ممکن است برای تضعیف روحیه همکاران‌مان در صداوسیما و تخریب روند فعلی در قالب پراکندن شایعات و اخبار دروغ و غیرواقعی متوقع است و به نظر می‌رسد اتفاق عجیبی است.

می‌توان به راحتی فهمید با چه انگیزه‌ها و دلایلی برخی اقدام به این رفتار‌ها می‌کنند. خوشبختانه صداوسیما و مجموعه بدنه سازمان، مدیران سازمان، کارشناسان و برنامه‌سازان با اعتماد به نفس بسیار عالی به مسیر خودشان ادامه می‌دهند و با قدرت مسیر تحول ادامه پیدا خواهد کرد. 

حال با توجه به صحبت‌های پیمان جبلی رئیس صداوسیما در مورد پیشرفت تحول در رسانه ملی و بازگشت چهره‌ها و چند موضوع دیگر گفتنی است هنوز بحث ریزش مخاطبان و ضعف در ساخت سریال‌ها و برخی از برنامه‌های تلویزیونی وجود دارد و در واقع راه بسیاری برای حفظ و جلب مخاطب باقی مانده است و باید منتظر بود تا در آینده تحولاتی که رئیس رسانه ملی از آن یاد کرد نتیجه آشکار و ملموسی را ارائه دهد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۵۶ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
اصل کار کارگردانان نه چهره ها و چهره ها رو کارگردانا چهره کردن
ناشناس
۰۷:۳۳ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
دیگه خودتون باید تعریف کنید
ناشناس
۰۷:۲۹ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
سریال های پرمخاطب خیابان خلوت کن به خاطر فیلنامه خوب بوده نه هنجارشکنی. بذار تلویزیون سالم بمونه. ضمنا شبکه پایتخت را چرا از ملت گرفتی؟؟علت امدن شبکه انتخاب و رفتن شبکه تهران چی بود؟؟
یک معلم
۰۶:۴۹ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
وقتی نمی توانید مجریتان را تربیت و کنترل کنید. وقتی مهمانانی را در برنامه زنده می آورید که بعضا سوابق خوبی ندارند و بعد از این همه شهید و بیش از چهل سال خون دل خوردن خانواده شهدا و هزینه کردن از بهترین های این سرزمین..... این افراد حرف از هایده و....می زنند چه ادعایی دارید؟ یا خودتان....هستید یا در بدنه و مدیران شما نفوذ کرده اند. البته این فقط گوشه ای دردناک و شرم آور بود که ذکر شد و مشکلات بیش از این است.
ناشناس
۰۵:۴۷ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
کسانی اهم از مجری ، کارشناس ، هنرمند و ... که در فتنه ها همسو با دشمن ترک کار کرده و حرفی زدند ، و پیامی در صفحات مجازی گذاشتند که در جهت تضیف منافع ملی بوده ، نباید نه خودشان و نه آثارشان به صدا و سیما راه پیدا کند ، حمایت از این قشر خیانت به خون شهداست .
نادر
۰۴:۳۲ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
خدایش تلویزیون عالی تر از قبل داره کار میکنه.
دمتون گرم
ناشناس
۰۳:۴۱ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
اون به اصطلاح چهره‌هایی که برای منفعت و بالابردن قیمت خودشان و همچنین دشمنی با این مردم و مملکت خودشون رو تافته جدا بافته از این مردم و صدا و سیما حساب کردند و رفتند؛ همان بهتر که بروند... این مدت که نبودند چه ضرری کردیم یا بودنشان چه سودی برای ما داشت؟؟؟
درست مثل فوتبالیست‌هایی که بودنشان فقط برای حساب بانکیشان و بالارفتن رقم قرارداد سود دارد نه برای مردم بیچاره که با زیاد شدن حقوق یک تا دو میلیون کلی ذوق و شوق می‌کنند تازه همه مردم هم کارمند و حقوق بگیر نیستند... آن چهره طاقچه بالا گذار چه می‌فهمد از حال و روز کارگری که نیمی از سال بیکار است و دستش خالی... چه می‌فهمد از حال راننده‌ای که دخلش به خرجش نمی‌خورد... چه می‌فهمد از کاسبی که سال جدیدش با اجاره دو برابری شروع می‌شود و بسیاری از این افراد...
از قدیم گفتند : مال مفت دندان نمی‌شکند... ۰
ناشناس
۰۲:۴۷ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
انشالله فرح نژاد کریمی هم بیان با یک صلوات ختم به خیر بشه
ناشناس
۰۰:۳۵ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
اگه کسی هم محبوب شده و به جایی رسیده از طریق همین صدا و سیما بوده،مطمئنا صدا وسیما بازم میتونه افراد بهتری را معرفی کنه
ناشناس
۰۰:۰۸ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
ایا رسانه ملی که با پول همه اداره میشه جایگاه جولان ایده های یک اقلیت بیست درصدی جامعه است ؟؟؟؟!!!

ایا این سطح هنر شایسته رسانه ملی کشوریست که هنر نزد ملتش است و بس؟؟!!

ایا درست است که پزشکان و مهندسان و تحصیلکردگان نخبه و هنرمندان و مجریان محبوب مردم در کسورهای بیگانه اواره باشند؟؟؟!!!

زهی انصاف
زهی خدا
ناشناس
۱۱:۲۷ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
اینهمه موتدن اینام مهاجرت نمیکردن. در واقع کسایی رفتن که لیاقت موندن ندارن
ناشناس
۲۳:۲۶ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
حتی برنامه خوب دیدن هم تواین کشورپولی شده
ناشناس
۲۳:۲۰ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
یه طوری میگه چهره ها اومدن انگاری رفتن از مریخ با مشقت او دنشورن .یه تپه پول میدید یارو هم از خداشه میاد.بااین همه بودجه صبح تا شب تبلیغات کرم ضدچروک برای مردان .
ناشناس
۲۰:۵۲ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
خوببببه
ناشناس
۲۰:۳۱ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
من ادم بی طرفی هستم
برعکس چیزایی که در کامنت ها میگید که مشخصه اصلا تلویزیون نگاه نمیکنید
اقای جبلی تغییرات بسیار مثبتی ایجاد کردن
برنامه ها و سریال های بسیار موفقی ساخته شده و روی انتن رفته
فیلم و سریال های خارجی با کیفیت و جدید متنوع پخش میشه
و باعث شدن مخاطبان صدا و سیما بیشتر شود
انشاالله اگر اقای جبلی دستور ساخت یک سریال تاریخی اکشن شمشیری کاملا ایرانی از تاریخ فرهنگ خودمان را هم بدن که خواست تمام مردمه عالی میشود
ناشناس
۱۹:۳۳ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
بدترین صدا و سیمای عمرم
هم از نظر برنامه و هم از نظر افراد و مسئولین
ناشناس
۱۹:۰۷ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
خود گفتی خود خندیدی عجب هنرمندی
ناشناس
۱۹:۰۶ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
هزینه حق القدم چقدر شده بازیگر ها خودشان خودشان دعوت می کنند خنده پول میگیرند
ناشناس
۱۷:۴۷ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
مسخره هست یکی سخت افزاری بوده یکی دیگه نرم افزاریه مگه مدیریت اینه که هر کس هر چی هست با مخ بره جلو مدیر یعنی توانا در اکثریت امور و انجام امور بدست توانا و سپردن هر کار به اهلش
ناشناس
۱۷:۴۵ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
عجب
ناشناس
۱۶:۳۷ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
هزینه حق القدم چقدره
مانی
۱۶:۳۴ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
چه خبره هر شبکه میزنیم همش مسابقه مزخرف و چرت پرت
ناشناس
۱۶:۱۸ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
سلام درود به شما.
یک سوال ذهنم را مشغول کرده و آن هم این است واقعا" نویسنده محترم و گزارشگر عزیر در رابطه با صدا سیما خودش هم اعتقاد به این این نکات پیشرفت در صدا سیما دارد .یا نه
ناشناس
۱۵:۵۶ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
عالی
ناشناس
۱۵:۵۲ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
بله
ناشناس
۱۵:۲۶ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
بدترین مدیر رسانه بود تو این جبلی تو این چهل سال که همه مداح ها شدن مجری ، و تلویزیون ایران شد غمگین ترین رسانه جهان
ناشناس
۲۰:۲۵ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
شما فکر کنم تلویزیون نمی بینی
برنامه ی حسینه معلی و محفل هر دو شاد بودن
ناشناس
۰۴:۴۰ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
همین که امثال تو آتیش گرفتند یعنی کارش رو درست انجام داده، شما فعلا پای ماهواره بشین و از چرندیات اونها نشخوار کن بدبخت خود تحقیر غرب زده، درود بر جبلی
ا
۱۵:۱۳ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
چهره های ناب و با ارزش در رادیو و تلوزیون حضور دارند و از آنها استفاده می شود و آنهایی که نیستند همان چهره نما ها هستند که حضورشان نه تنها مفید نیست که مضر هم می باشد .
ناشناس
۱۵:۰۴ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
اقا کی به پیمانکار مجوز داده است ۴۰۰۰ درخت جنگل هیرکانی قطع و پارکینگ برا مجتمع بسازد
خواب تشریف دارین ؟ یا وایستادین پروژه تکمیل شه بعد برا ظاهر سازی در نقش قهرمان برین تخریب
کوفت بسازه بجا پارکینگ
ناشناس
۱۴:۵۷ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
والا من یه فلش از فیلم هندی دوبله شده از آپ استور تهیه کردم و از عید و تعطیلات روزی یکی دو فیلم می بینم بهتر از فیلم تکراریای تلویزیونه حالا اگر تلویزیون به مخاطب فکر می‌کرد چند تا از همون فیلم‌ها رو که مشکل ممیزی هم ندارن پخش می‌کرد متاسفانه اصلا به سرگرمی و جوون‌ها و تعطیلات فکر نمیکنن و انگار کسی از برنامه مجری و مهمان و زندگی شخصی بازیگر و خواننده و ورزشکار خوشش می یاد که فقط از اینها پخش میکنن دریغ از یه فیلم و سریال تراز جهانی و جالب
ناشناس
۱۸:۰۳ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
منم فیلمای هندی نگاه میکنم همیشه
نمی دونم چرا فیلمای شاهرخ خان سلمان خان و مخصوصا امیر خان پخش نمی کنند
فیلمای امیر خان خیلی مفهومی و قشنگ است
ناشناس
۲۳:۲۵ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
شایدزمانی که فضای مجازی نبودبرایه عده جذابیت داشت حالانه ،هرسال شده برنامشون که چی
ناشناس
۰۴:۴۱ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
بخواب بابا پتو یخ کرد، تو همون فیلم های هندی بمون چون لیاقت نداری شل مغز
ناشناس
۰۵:۰۵ ۰۶ فروردين ۱۴۰۳
ناشناس ۴:۴۱ ادب و نزاکت هم خوب چیزیه اولا سلیقه اغلب مردم دیدن فیلم سینمایی و جذابه در ثانی با وجود اینترنت چه نیازی به برنامه های پرسش از زندگی شخصی سلبریتیها هست وقتی در ویکی پدیا حتی قد و وزن اونا هم ثبت شده پس واقعا نیازی به اینجور برنامه ها و هزینه های میلیاردی برای دعوت مهمان به اون نیست
ناشناس
۱۴:۳۷ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
سالی که گذشت دومین سال تک سلیقگی در صدا سیما بود
متاسفم
حیف این همه هنر مند و استعداد
هیوا
۱۴:۳۰ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
وای چقدر مسابقه پخش میکنید
ناشناس
۱۴:۱۴ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
چهره هایی که در روزای سخت و فتنه ها ب اتش دامن نزدن و ب جناح دشمن نپویستن لایق بیشترین احترام و الویت هستن
بازخوردی که از فضای مجازی میگیرید هم ملاک قرار ندید اونا همه یه مشت بیکارن و روان پریش
مردم ایران که صب تا شب تا توئیتر و اینستا پلاس نیستن
سرشون تو زندگی خودشونه
مثلا یه نمونه بگم از تناقض واقعیت و مجازی
یه جوو منفی علیه اقای محمدرضا گلزار وجود داره در مجازی در حدی که ازدواج کردن بحای تبریک گفتن هزاران کامنت توهین و فحاشی براشون گذاشتن
و همیشه در حال تخریبش هستن چون مثل بعضی از سلبریتی ها نخود دهن هر اش ب کشورش و مردمش خیانت نکرد و تو مسائلی بهش مربوط نیست دخالت نکرد
اما در واقعیت بسیار محبوب هستن و مجری و بازیگر بسیار توانا و خوش برخورد و برنامه ی پانتولیگ بسیار عالیه و پر بیننده
ناشناس
۱۳:۵۷ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
درود
ناشناس
۱۳:۴۹ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
به وطن فروشها اجازه آمدن به جایگاه قبل رو ندین چون پررو هستند و مفت خور و دوباره در بزنگاه ها علیه ایران اقدام خواهند کرد.آدم هنرمند کم نداریم.
ناشناس
۰۲:۴۸ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
کم داریم
ناشناس
۱۳:۲۰ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
ضعیف ترین مدیر صدا و سیما
ز
۲۱:۳۴ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
اشتباه مثبت دادم آقای جبلی بسیار فرد با شهامت و مفیدی هستند .
موسی
۰۴:۱۰ ۰۶ فروردين ۱۴۰۳
خیلی هم درست مثبت دادم. بالایی ازین کامنتای الکی مدل فارس نیوز نگذار .
محسن
۱۳:۱۷ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
هنوز جای مجریان محبوب مثل مهران مدیری و رامبد جوان خالیه
ناشناس
۱۹:۰۸ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
رامبد دو تابعیتی؟
ناشناس
۲۱:۴۱ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
تا محبوب رو چی معنا کنیم و اینها محبوب چه کسانی باشن!
ناشناس
۲۱:۴۲ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
مهران مدیری و رامبد در سایه لابی سلبریتی ها که هر کسی رو راه نمیدن معروف شدند وگرنه واقعا هیچی واسه عرضه نداشتن.
ناشناس
۰۴:۴۲ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
حرف نزنی نمیگن لالی
ناشناس
۰۶:۳۹ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
خدا رو شکر که‌دیگه‌نیستن