سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قلعه نویی: هیچ تیمی را دست کم نمی‌گیریم/ ضمن گرفتن نتیجه باید شیب تغییرات هم ملایم باشد

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: ترکمنستان تیم ضعیفی نیست و هیچ تیمی را دست‌کم نمی‌گیریم و با همه وجود بازی خواهیم کرد.

امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در نشست خبری پیش از دیدار مقابل ترکمنستان در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶  گفت: جام ملت‌های آسیا فراز و نشیب‌های زیادی داشت و ۴۳ روز مثل خانواده کنار هم بودیم. ما می‌توانستیم بیشتر مردم ایران را خوشحال کنیم که نشد. مقدماتی جام جهانی مهم است، چرا که جام ملت‌های آسیا در قطر نشان داد هیچ تیم ضعیفی وجود ندارد. آن اختلافی که قبلا بین تیم‌ها بود، دیگر نیست. تیم‌ها سرمایه‌گذاری کرده‌اند و باعث شده که به همدیگر نزدیک شوند.

او ادامه داد: ترکمنستان در دیدار با ازبکستان تا دقایق آخر نتیجه بازی‌اش یک - یک بود و در دومین دیدار نیز به تساوی دست یافته است؛ بنابراین ترکمنستان تیم ضعیفی نیست و هیچ تیمی را دست‌کم نمی‌گیریم و با همه وجود بازی خواهیم کرد.

جوانان ما را به آینده دلگرم کرده‌اند

قلعه نویی بیان کرد: درباره لیست جدید جلوتر صحبت می‌کنم، چون می‌دانم سوال یکسری از دوستان است. در این لیست یکسری تغییرات داشتیم و برخی نفرات جوان را وارد لیست کرده‌ایم. این بازیکنان را علاوه بر رصد در لیگ، در تمرینات نیز رصد خواهیم کرد. جوانان ما را به آینده دلگرم کرده‌اند، اما تغییرات باید با شیب ملایم پیش برود. ما هم دنبال تغییرات با شیب ملایم هستیم و هم اینکه نتیجه خوبی کسب کنیم.

تغییرات ملایمی خواهیم داشت

او با اشاره به آمار دیدار‌های قبلی ایران برابر ترکمنستان که نشان می‌دهد تیم دست و پا بسته‌ای نبوده است، گفت: خیلی ممنون که این سوال را مطرح کردید، چون از این آمار اطلاعی نداشتم. فوتبال در دنیا خصوصا در آسیا نزدیک به هم شده است. در جام ملت‌های آسیا، هشت تیمی که به مرحله بعد صعود کردند، ۵ تیم از تورنمنت کافا و تورنمنت چهارجانبه اردن بودند که ما شرکت کرده بودیم. تیم‌ها دنبال سرمایه‌گذاری هستند. علاوه بر احترام به رقبا، هیچ تیمی را ضعیف نمی‌دانیم. ما تغییرات ملایمی خواهیم داشت. برابر ترکمنستان با تمام قوا بازی می‌کنیم و در شرایط مسابقه جوان‌هایی که روی آنها نظر داریم، استفاده خواهیم کرد.

سرمربی تیم ملی در مورد کیفیت بازیکنان جوان دعوت شده به تیم ملی خاطرنشان کرد: اول اینکه نفراتی مثل محمدرضا آزادی را دعوت کردم تا با دیدن سردار آزمون و مهدی طارمی تجربه کسب کند. ما خلا در تیم‌های پایه داریم، به عنوان مثال بازیکن ژاپنی که وارد رده بزرگسال می‌شود، حداقل ۷۰، ۸۰ بازی ملی در رده‌های ملی داشته است، ما متأسفانه چنین شرایطی نداریم. بنابراین، با اردو‌های فعلی باید بازیکنان جوان را بیاوریم تا در کنار بزرگسالان باشند و تجربه کسب کنند. مهم این است که واقعیت فوتبال در داخل زمین است و باید خودشان را با تمرینات خوب به ما اثبات کنند. جوانان ما را خیلی امیدوار کرده‌اند و بیش از آن چیزی که فکر می‌کردیم، بهتر هستند و امیدوارم مجاب کنند اردو‌های بعدی نیز دعوت‌شان کنیم. ما هم باید نتیجه بگیریم و هم شیب تغییرات ملایم باشد.

فلسفه تیم ما هجومی است

او درباره تغییرات تاکتیکی با توجه به حضور بازیکنان جدید توضیح داد: فلسفه تیم ما، فلسفه هجومی است و این را همیشه نشان دادیم. آسیب هم دیدیم و هزینه هم دادیم اما خوشحالیم که همه قبول کردند تیم‌های قلعه‌نویی، تیم‌های هجومی است. یک جوان اگر من را بخواهد مجاب کند، باید حداقل ۱۰ درصد بالاتر از طارمی باشد که مجاب شوم او را به جای طارمی بگذارم. ما هم دنبال نتیجه هستیم و هم تغییرات اما فلسفه ما بازی هجومی است. سیستم بازی با توجه به شرایط بازی فرق می‌کند. نگرش ما بازی هجومی است.

دلیل نمی‌شود استعدادی که بازی نمی‌کند، به تیم ملی نیاید

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در رابطه با اینکه آرشا شکوری یک دقیقه هم در لیگ برتر بازی نکرده است، خاطرنشان کرد: در مورد این بازیکن نیز مطالعه شده است. بازی‌های جام جهانی نوجوانان را دیدیم و یک بار دیگر به حسین عبدی تبریک می‌گویم. مربی دروازه‌بان‌های ما گفت دوست دارم آرشا را در اردوی تیم ببینم. او بازی‌هایش در جام جهانی را دیده بود، اما گفت دوست دارد یک بار دیگر او را ببیند و الان هم نگاهش عوض شده است. دلیل نمی‌شود استعدادی که بازی نمی‌کند، به تیم ملی نیاید. اشکالی ندارد کنار تیم ملی باشد و علیرضا بیرانوند، سیدحسین حسینی و پیام نیازمند را ببیند. دیدن اینها برایش ۵۰ بازی ملی محسوب می‌شود. از این کار‌ها باز هم در آینده خواهیم کرد. شاید جوانی را بیاوریم که نه بازی کرده باشد و نه به او بازی دهیم، اما کنار تیم ملی قرار می‌دهیم تا تجربه کسب کند.

قلعه‌نویی در خصوص اینکه آیا ممکن است بازیکنان مسنی که کنار گذاشته است، دوباره به تیم ملی دعوت کند، گفت: سن یک عدد شناسنامه‌ای است و هر کسی که توانایی کمک به تیم ملی را داشته باشد، از او استفاده خواهیم کرد.

او در پاسخ به این سوال که آیا در دیدار فردا احتمال دارد از بازیکنان جوانی مثل سامان فلاح در خط دفاعی به جای بازیکنان پا به سن استفاده کند، گفت: عرض کردم تغییرات خواهیم داشت و حتما به جوانانی که باتجربه‌تر هستند و چند اردو با ما بوده‌اند، فرصت می‌دهیم. ما علاوه بر اینکه نتیجه می‌خواهیم، دنبال تغییرات هم هستیم. اگر نتیجه نگیریم؛ با یازده بازیکن جوان در زمین گذاشتن چه اتفاقی می‌افتد؟ وقتی نتیجه نگیریم، بازیکن جوان را نیز نابود کرده‌ایم. تغییرات باید توام با نتیجه باشد.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در واکنش به این سوال که با دعوت چهره‌های جوان میانگین سنی تیم ملی پایین آمد ولی ترکیبی به زمین می‌رود که میانگین سنی بالایی دارد، تصریح کرد: ما یک برنامه‌ای به هیئت رئیسه فدراسیون دادیم. در این برنامه، میانگین سنی لیگ ۲۶ سال بود. اینکه من به همکارانم توصیه کنم و فردا نتیجه نگیرم، نمی‌شود. ما علاوه بر اینکه جوانان را از نزدیک می‌بینیم، از جوانی که به افکار ما نزدیک باشد، استفاده خواهیم کرد. در فوتبال ایران مربی و مدیرش مجبور است نتیجه گرا باشد و سخت است بگوییم از این بازیکن جوان استفاده کن و بعد‌ها مربی آسیب ببیند و شغلش را از دست بدهد. نفراتی که دعوت کرده‌ایم از نظر فنی مورد تایید ما هستند و از آنها استفاده خواهیم کرد. یاسین سلمانی در لیست نهایی ما در جام ملت‌های آسیا بود ولی مصدوم شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
حمید محروقی
۱۸:۴۴ ۰۲ فروردين ۱۴۰۳
قبل بازی‌های جام ملت‌ها گفتیم که چه اتفاقاتی خواهد افتاد و دقیقا بدون کم و کاست محقق شد. در حال حاضر هم همون ادبیات و اتفاقات هست تغییر زیادی توقع نداشته باشید در انتها کار تکرار مکررات خواهد بود در سطوح ملی ما نیاز به یک جراحی گسترده داریم این درمان‌ها موقت و سرپایی است و دوردباطلیراست که مدام تکرار خواهد شد. کار را به کاردان باید سپرد
مهدی
۰۵:۳۳ ۰۲ فروردين ۱۴۰۳
دیگه این تیم های درجه نه و ده این حرف ها را داره
این حرفها چه معنی داره
مایه تاسفه