مسعود رنجبریان در تشریح روند رصد حریم تهران در مجموعه شرکت شهربانی و حریم بان شهرداری تهران گفت: یک هزار و ۳۰۰ کیلومتر حریم شهر تهران را باید مورد نظارت و پایش قرار دهیم که بی تردید رصد هوشمند میتواند موثرترین راهکار برای پایش دقیق باشد.
وی افزود: با هدف تحقق رصد هوشمند توافقهای خوبی با دانشگاه امام حسین (ع) داشتهایم و دیدگاههای خود را در این باره بیان کردهایم. جلوگیری از تغییر در حریم برای ما مهم است و در این راستا از پهپادها و نقشههای هوایی استفاده میکنیم.
وی ادامه داد: بیش از ۲ میلیون ماموریت در طول سال ۱۴۰۲ انجام شد که یک چهارم آن مربوط به انضباط شهری بود و بقیه آن مربوط به ساخت و ساز غیرمجاز بود که انجام شد.
مدیرعامل شرکت شهربان و حریم بان شهرداری تهران تاکید کرد: وظیفه ما شناسایی تخلفها و اطلاع رسانی آن به نواحی شهرداری است که بعد از آن بحث اخطار یا صیانت و توافقات انجام میشود و در این مسیر تلاش خواهیم کرد از تکنولوژیهای نوین بهره بگیریم و رصد هوشمند را محقق کنیم.
رنجبریان با اشاره به انجام طرح آزمایشی بهرهگیری از دوربین البسه و خودروهای شرکت شهربانی و حریم بان شهرداری تهران در انتهای سال ۱۴۰۲ گفت: طرح آزمایشی استفاده از دوربینهای البسه و خودرویی را عملیاتی کردیم. در بازه زمانی دوماهه با پشت سر گذاشتن آزمون و خطاها، میتوانیم در شهر تهران با حدود ۲۴۰۰ نیروی آموزش دیده، سه مأموریت خاص صیانت از ساخت و ساز، انضباط شهری و حریم را به صورت هوشمند کنترل کنیم.
منبع: ایسنا