دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در اجلاس سه روزه روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور که با حضور وزاری بهداشت کشورهای همسایه و منطقه، نمایندگان سازمانجهانی بهداشت، سفرای ۲۵ کشور و روسای دانشگاهها و مسوولان کشوری برگزار شد، خوش درخشید و در بخشهای مختلفی توانست حائز رتبه برتر شود به نحوی که از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان تنها دانشگاه برتر درحوزه سلامت خانواده و نظام ارجاع تقدیر شد.
همچنین از سه دانشگاه در پویش ملی سلامت (طرح غربالگری دیابت و فشار خون بالا) تقدیر شد که دانشگاه اول کرمانشاه بود و از دانشگاه اصفهان و کردستان با عناوین دوم و سوم تقدیر شد. ️در همان روز در برنامه وزارت کشور و وزارت علوم در رتبه بندی دانشگاهها در بینالمللی سازی، مدیریت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رتبه برتر را کسب نمود و در این جشنواره که با نام ثریا بود دانشگاه کرمانشاه توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مورد قدردانی قرار گرفت. ️
بالاترین روند رشد در حوزه تحقیقات و فناوری، مرکز تحقیقات عوامل محیطی تأثیرگذار بر سلامت دانشگاه و مرکز تحقیقات اختلالات خواب دانشگاه، واحد برگزیده حقوقی بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری رازی هم از دیگر افتخارات کسب شده دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نشست با هیات رئیسه این دانشگاه در خصوص کسب موفقیتهای اخیر گفت: با تلاشها و دلسوزیهای همه اعضای هیات علمی شاهد پیشرفتهایی در دانشگاه هستیم به نحوی که در اجلاس سه روزه روسای دانشگاههای علوم پزشکی، کرمانشاه سرآمد همه دانشگاهها و درخشانترین دانشگاه در حوزههای مختلف بود.
قباد محمدی با بیان اینکه جایگاه دانشگاه کرمانشاه به لطف خدا در وزارتخانه جایگاه بالایی است و ایننتیجه تلاش همه همکاران است، افزود: در سفر معاون آموزشی وزارت بهداشت به کرمانشاه افتتاح آزمایشگاه جامع و ارتقاء مرکز مهارتهای بالینی به نسل جدید از مهمترین اتفاقات بود که ️به نوبه خودم از تک تک اعضای هیات علمی تشکر مینمایم و ان شاالله علاوه بر پیشرفت استان در حوزه سلامت، اجر اخروی هم شامل حال همه همکاران گردد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم درخصوص موفقیتهای کسب شده گفت: کسب رتبه اول کشور در اجرای پویش ملی غربالگری سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بین ۶۸ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور یکی از مهمترین موفقیتهایی بود که با تلاشهای شبانه روزی مجموعه همکاران به ویژه معاونت بهداشتی اتفاق افتاد و برگ زرین دیگری به کارنامه دانشگاه اضافه کرد.
ابراهیم شکیبا در ادامه با بیان اینکه آزمایشگاه مرجع منطقهای غرب کشور یک کار ابتکاری است که با حمایتهای بی دریغ رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به سرانجام رسیده است، گفت: ️تجمیع آزمایشگاههای بهداشتی شهر کرمانشاه در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات آزمایشگاهی و دسترسی آسان مراجعین به خدمات آزمایشگاهی صورت گرفته است. ️این اقدام باعث استفاده بهینه از منابع، امکانات، فضای فیزیکی و کارکنان میباشد و از هدر رفتن منابع جلوگیری میکند.
وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه پیشرو در زمینه تجمیع آزمایشگاههای مراکز خدمات جامع سلامت شهری بوده و در این آزمایشگاه به روزترین و دقیقترین تجهیزات آزمایشگاهی به همت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گردآوری شده است، گفت: ️با توجه به راستی آزمایی انجام گرفته شده توسط انیسیتو پاستور، در زمینه انجام تستهای کرونا به روش PCR به عنوان اولین استان توانایی انجام و بررسیهای پاراکلینیکی را در این زمینه به صورت مستقل در سطح کشور به دست آورد.
شکیبا افزود: این آزمایشگاه توانایی انجام و بررسیهای پاراکلینیکی جهت بیماریهای رایج میکروبی از قبیل سالمونلا، شیگلا وبا ... و بیماریهای عفونی واگیر و غیر واگیر را دارا میباشد. ️آزمایشگاه مرجع معاونت امور بهداشتی کرمانشاه موفق به کسب رتبه عالی در برنامه ارزیابی خارجی آزمایشگاه فراملی سل سوئد (پروفسور هافنر) در ۱۱ سال اخیر شده است.
کسب ۲ عنوان «دانشگاه برتر» و «امور بین الملل برتر» در حوزه دانشجویان بین المللی در دومین جشنواره ملی ثریا در بین دانشگاههای سراسر کشور نیز از دیگر اتفافات خوشایندی بود که برای استان کرمانشاه رقم خورد و در این خصوص مدیر موسسه مشاور دانش یاسین به ایرنا گفت: جشنواره جایزه ملی ثریا رویدادی است که از سوی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف بررسی مهمترین چالشهای جذب دانشجویان غیر ایرانی و معرفی برگزیدگان دانشگاهی در حوزه جذب دانشجویان بین المللی برگزار میگردد که طی آن دانشگاههای موفق در حوزه بین المللی سازی و موسسات فعال در این زمینه، مورد تقدیر قرار میگیرند.
مهدی احمدوند با بیان اینکه این موسسه یک سال است فعالیت خود را آغاز کرده و در این مدت موفق شده است حدود یک هزار دانشجوی غیرایرانی را برای تحصیل به دانشگاههای کشور معرفی کند، افزود: در حال حاضر دانشجویانی از ۲۰۰ ملیت در ایران در حال تحصیل میباشند و بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته تا سال ۱۴۰۷ ایران میزبان بیش از ۳۲۰ هزار دانشجوی بین الملل در مراکز دانشگاهی کشور خواهد بود.
وی با بیان اینکه موسسه مشاور دانش یاسین یکی از ۸۴ موسسه دارای مجوز در کشور است اظهار کرد: جذب دانشجویان غیرایرانی منابع درآمدی دانشگاه را افزایش میدهد و این در حالی است که این اقدام منجر به تقویت گردشگری سلامت در کشور خواهد شد که در نتیجه آن شاهد ایجاد اشتغال پایدار هم خواهیم بود .