جلیل نصیری مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان ۱۰ تیم بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه مواد غذایی از قبیل قنادیها و رستورانها به صورت گروهی و میدانی از ساعت هشت صبح تا ۲۰ شب انجام میشود و گاهی با توجه به تقارن ایام نوروز با این ماه مبارک تا ساعت ۱۲ شب نیز ادامه مییابد.
وی با بیان اینکه در این مدت، نظارت بر مراکز عرضه زولبیا و بامیه، آش و حلیم برای جلوگیری از تخلفات افزایش مییابد، اضافه کرد: از شهروندان درخواست میشود مواد غذایی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مجوز دار تهیه کنند.
این مسوول با بیان اینکه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان آماده دریافت شکایات مردمی است، گفت: سامانه تلفنی ۱۹۰ در وزارت بهداشت برای ثبت و رسیدگی به شکایات مردم از رستورانها و اغذیه فروشیها و تخلفات مربوط به مواد غذایی و آلودگیهای محیطی آماده است.
نصیری افزود: در صورتی که موارد گزارش شده اورژانسی باشد، کارشناسان بهداشت محیط در کوتاهترین زمان به آنها رسیدگی میکنند.
مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان خاطر نشان کرد: تمامی نیروهای بهداشت محیط شامل ۱۶۰ کارشناس در طول ایام تعطیلات نوروزی در آماده باش هستند و بر تمامی مراکز عرضه مواد غذایی در سطح استان نظارت خواهند کرد