سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ابزار‌های آشپزخانه که باعث تهدید سلامتی می‌شوند

وسایل کاربردی زیادی در آشپزخانه وجود دارند که ممکن است خطرناک باشند..

 آشپزخانه به عنوان قلب تپنده خانه می‌تواند شمار زیادی از خطر‌ها را نیز بوجود آورد، زیرا برخی از وسایل خطرناک در آن وجود دارند. این وسایل به نظر کاملا بی ضرر می‌آیند به همین علت هیچگاه به خطراتی که می‌توانند داشته باشند فکر نکردیم. ما می‌خواهیم شما را با خطراتی که در آشپزخانه تهدید می کنند آشنا کنیم.

ظروف غذای پلاستیکی

برخی از کارخانجات برای اینکه ظروف پلاستیکی را انعطاف پذیر کنند یک سری مواد شیمیایی خاص به آن‌ها اضافه می‌کنند که برای سلامتی بسیار زیان آور هست. مطمئنا نمی‌خواهید این مواد زیان آور وارد غذا یا بدن تان شوند.

سینک ظرفشویی

اگر مانده‌های مواد خوراکی برای مدتی داخل سینک بمانند اساس‌ای برای پرورش باکتری‌هایی مانند سالمونلا ایجاد می کنند. پس سینک ظرفشویی می تواند کثیف‌ترین مکان در آشپزخانه باشد.

چاقو

چاقوی آشپزخانه همه‌ی وقت باید تیز باشد، چون در غیر اینصورت ممکن هست هنگام بریدن چیزی سر بخورد و به دست و یا عضو دیگری از بدن تان صدمه برساند.

اسفنج ظرفشویی

در اسفنج‌های کوچک آشپزخانه باکتری‌ها خیلی زود رشد می کنند. شستن آن‌ها باکتری‌ها را از بین نمی‌برد. برای کشتن باکتری‌ها اسفنج نمناک را در مایکروویو قرار دهید یا چند دقیقه داخل مایع سفیدکننده. یا اینکه به مدت طولانی داخل خودرو ظرفشویی با دمای بالا قرار دهید.

حوله دستی

حوله‌ آشپزخانه یکی از آلوده‌ترین وسایل آشپزخانه است. چون دائما ان‌ها را لمس می‌کنید، گذشته از شستن دست‌ها و هنگام آشپزی؛ بنابراین یکی از راه‌های وارد شدن باکتری به غذای شما هستند.

معطر کننده هوا

خوشبوکننده‌ها حاوی مواد شیمیایی اند و به ریه‌ها صدمه می‌رسانند. حتی ممکن هست باعث سرطان هم بشوند. پس بهتر هست به جای بهره گیری از آن‌ها هوا به آشپزخانه برسانید و دائم آشغال‌ها را بیرون بریزید.

اجاق گاز

همه‌ی وقت گذشته از ترک خانه یا گذشته از خواب اجاق گاز را چک کنید تا از گاز گرفتگی در امان باشید.

ظروف نچسب

وقتی ظروف نچسب روی حرارت بالا قرار می‌گیرند از خود دود سمی ساخت میکنند؛ بنابراین بهتر هست از ظروف قدیمی بهره گیری کنید.

تخته گوشت

همه‌ی وقت برای سبزی‌ها و گوشت از تخته‌های جداگانه بهره گیری کنید. گوشت‌های خام ممکن هست حاوی باکتری‌هایی باشند که منجر به مریضی‌های جدی و خطرناکی می شود. هرگز از تخته‌های صدمه دیده و شکسته بهره گیری نکنید، چون قسمت‌های صدمه دیده برترین مکان برای رشد باکتری‌ها هستند.

منبع: صبح من

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.