سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان در تخصیص اعتبارات سیلاب به طور ویژه دیده خواهد شد

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان در سیلاب اخیر آسیب جدی دیده است تمام تلاش‌ها در سطح ملی و استانی تخصیص بیشتر اعتبارات ستاد بحران به این بخش مهم اقتصادی است.

محمد جواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان در سیلاب اخیر آسیب جدی دیده است تمام تلاش‌ها در سطح ملی و استانی تخصیص بیشتر اعتبارات ستاد بحران به این بخش مهم اقتصادی است.

محمد جواد عسکری در جلسه ستاد مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان در چابهار افزود: با توجه به اینکه بخش عمده درآمد مردم این خطه از بخش کشاورزی تامین می‌شود و این بخش تحت تاثیر بارندگی‌های رگباری آسیب جدیدی دید مقرر گردید علاوه بر تخیصص بیشترین اعتبارات به این بخش طرح جامع کنترل سیلاب این استان با محوریت وزارتخانه‌های نیرو، جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی تهیه شود.

وی ادامه داد: همچنین اجرای طرح‌های آبخیزداری حداقل در ۱۰ الی ۱۵ نقطه سیستان و بلوچستان، حفر ۱۵ چاه نیمه‌ها در مدت زمان ۲ الی چهار سال در کنار رودخانه‌های بزرگ به منظور کنترل بارندگی‌های شدید، اجرای دایک‌های حفاظتی در روستا‌های در معرض خطر سیلاب در سیستان و بلوچستان مورد توجه قرار گیرد.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین با توجه به اینکه یکی از مشکلات سیستان و بلوچستان به ویژه شهر چابهار حاشیه نشینی است مصوب شد با تامین آب مورد نیاز در روستا‌های مولد، فضا را برای ایجاد افزایش تولیدات بخش کشاورزی این خطه فراهم کرد تا ضمن رونق این بخش از گسترش این معضل اجتماعی کاسته شود.
عسکری بر ایجاد بند‌های خاکی در شهرستان دشتیاری به همت وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و نیرو، لایروبی رودخانه کاجو از کلات تا سه راهی پلان، افزایش تاج سد پیشین، اجرای حداقل ۵ بند زود بازده در مسیر رودخانه باهو کلات برای جلوگیری از هدر رفت آب بارندگی به دریا و ترمیم و مرمت ۲۰۰ رشته قنات آسیب دیده جنوب این استان از محل اعتبارات ستاد بحران در بخش کشاورزی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه کشاورزی یک ظرفیت است که شامل تولیدات در بخش‌های مختلف دامی، زراعی و باغی می‌شود و توجه به هر یک از این بخش‌ها رونق تولید، چرخش چرخ اقتصاد و اشتغالزایی را به همراه دارد، تصریح کرد: به منظور رفع هر چه سریعتر مشکلات آسیب دیدگان بخش کشاورزی این استان در سیلاب اخیر در کنار سایر مصوبات مهم این بخش، مقرر گردید ۳۰ دستگاه بولدوزر برای مرمت و بازسازی بند سار‌ها با همکاری نیرو‌های نظامی و انتظامی و شرکت جهاد نصر، قرارگاه خاتم بکارگیری شوند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.