سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در خراسان شمالی

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر توزیع، عرضه و نگهداری فرآورده‌های خام دامی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان از (شنبه) در استان آغاز شد.

حمید رمضانی گفت: این نظارت‌های بهداشتی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد. 

رمضانی گفت : دامپزشکی استان با استقرار گروه‌های ثابت به تعداد ۱۸ نفر و ۳۶ نفر گروه سیار از کارشناسان دامپزشکی از هزار و ۲۰۰ واحد تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی بازرسی و نظارت مستمر دارند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: گروه‌های دامپزشکی در این طرح در دو نوبت کاری از ساعت هشت تا ۲۰ به صورت حضوری یا تماس تلفنی پاسخگوی شکایات مردمی از طریق سامانه ۱۵۱۲ هستند.

برچسب ها: نظارت دام ، دامپزشکی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.