سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش خطرات مین به بیش از ۳۶۴ هزار تبعه افغانستانی

رییس جمعیت هلال احمر تایباد از آموزش خطرات مین به ۳۶۴ هزار و ۵۲۵ مهاجر افغانستانی خبر داد.

رییس جمعیت هلال احمر تایباد واقع در شرق خراسان رضوی گفت: ۳۶۴ هزار و ۵۲۵ مهاجر افغانستانی از ابتدای امسال تاکنون هنگام خروج از ایران در گذرگاه مرزی دوغارون، آموزشهای لازم در زمینه خطرات مین را فراگرفته اند که نسبت به مدت مشابه پارسال ۶ درصد افزایش یافته است.

هادی رمضانی افزود: این اقدام انسان‌دوستانه را جمعیت هلال احمر تایباد با برگزاری میانگین روزانه ۲۰ کلاس آموزشی در مرکز پیش آگاهی از خطرات مین انجام داده است که براساس پایش و ارزیابی های انجام شده نقش زیادی در کاهش حوادث ناشی از برخورد مین و انواع ادوات منفجر نشده برای اتباع افغانستانی در این کشور داشته است.

وی ادامه داد: افرادی که آموزش می بینند شامل اتباعی هستند که به صورت داوطلبانه قصد بازگشت به افغانستان را دارند و از سراسر ایران گذرگاه زمینی دوغارون را برای برگشت به کشور خود انتخاب می کنند.

رییس جمعیت هلال احمر تایباد اظهار کرد: روزانه هشت مربی ایرانی و افغانستانی هلال احمر، اتباع افغانستانی را از نحوه نشانه گذاری مناطق مین گذاری شده و نحوه اجتناب از برخورد با مین و مواد منفجره نشده آگاه می کنند.

وی اضافه کرد: امسال ۶ هزار و ۵۱۷ کلاس آموزشی در بخش آشنایی با خطرات مین و ادوات منفجر نشده در مرکز پیش آگاهی از خطرات مین مرز دوغارون برگزار شده است.

رمضانی بیان کرد: مرکز پیش آگاهی از خطرات مین جمعیت هلال احمر تایباد از سال ۱۳۸۴ در مرز دوغارون فعال شد که در اسفند سال ۱۳۹۸ و با شیوع بیماری کووید ۱۹، به علت کاهش خروج اتباع افغانستانی از ایران، این مرکز آموزشی مدتی تعطیل شد.

وی ادامه داد: بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی مرکز مین افغانستان از سال ۲۰۰۵ میلادی هر ماه ۱۷۲ نفر از شهروندان آن کشور بر اثر برخورد با مین جان باخته‌اند که بدنبال آموزشهای ارائه شده اکنون این میزان به ۴۰ نفر در ماه کاهش یافته است.

رییس جمعیت هلال احمر تایباد گفت: باتوجه به این که معبر دوغارون از مهمترین مرزهای خروجی برای اتباع کشور افغانستان به شمار می رود، احداث ساختمان مرکز آموزشهای پیش آگاهی از خطرات مین که استانداردهای لازم را داشته باشد و بتوان خدمات بیشتری را ارائه کرد در این نقطه از کشور ضروری است.

سالانه افزون بر یک میلیون مسافر ایرانی و خارجی به صورت قانونی از طریق گذرگاه زمینی دوغارون بین ۲ کشور ایران و افغانستان رفت و آمد می کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.