سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۱۳۷ درصدی بودجه شهرداری تهران در سال جاری

معاون شهردار تهران با اشاره به افزایش ۱۳۷ درصدی درآمد شهرداری گفت: در شهرسازی گشایش ایجاد کرده‌ایم.

لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصادی شهرداری در نشست خبری گفت: اگر بخواهیم خدمات مالی شهرداری را دسته بندی کنیم بخشی درآمد و اقتصاد، بخشی رعایت قوانین و مقررات و بخشی شرکت‌ها هستند.

وی ادامه داد: شهرداری از بودجه عمومی استفاده نمی‌کند باید منابع لازم برای خدمات را پیدا کند و منابع شهرسازی که از عوارض گرفته می‌شود یک بخشی مولدسازی که عمدتا در حوزه املاک و ماده پنج است و بخشی کمک دولت است.

معاون شهردار تهران گفت: در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ رشد بودجه‌ای خوب داشتیم و به ۳۷ درصد رسیدیم در حالیکه نیمه اول دوازده هزار میلیارد بودجه بود که امسال ۱۳۷ درصد رشد بودجه داریم البته تا پایان دی بودجه را محقق کردیم و متمم دادیم و به صد و چهار هزار میلیارد تومان رسیدیم.

فروزنده گفت: ما در حوزه شهرسازی گشایش ایجاد کردیم بافت فرسوده‌ای که قفل شده بود را به مردم اجازه کار دادیم بنابراین ٨٠ درصد صدور پروانه در بافت فرسوده داشتیم.

وی ادامه داد: بخش دیگر مولد سازی است در این بخش مطلقا خام فروشی نداشتیم و زمین‌ها و املاک شهرداری بارگذاری و بابت دیون پرداخت شد. نزدیک ۱۷۰ هزار میلیارد تومان بدهی شهرداری به بانک ارسال شد، از این رقم اکثرا مربوط به مترو بود با نرخ دلار. قرار شد نرخ دلار نیمایی باشد وشش درصد جریمه را صفر کردیم کردیم و نرخ سود هشت درصد چهار درصد شد.

فروزنده در ادامه با تاکید بر اینکه تسهیلات برای حمل و نقل مدنظر قرار گرفت گفت: با بانک‌هایی مانند تجارت تسویه کردیم. برای کمک به حمل و نقل، ارتباط با نهاد‌ها به گونه‌ای است که حدودا با ١٣ نهاد توافق کردیم از روش واریز برداشت استفاده کردیم و منابعی محقق شد.

وی گفت: امروز به جز هزینه‌های نقد، ٩٠ هزار میلیارد تزریق کردیم، یکی از منابع درآمدی قبوض و عوارض نوسازی و پسماند است.

فروزنده گفت: با کار خوبی که دوستان کردند و از فضای پیامک استفاده کردند مردم از این موضوع استقبال کردند و منبع دیگر سرمایه گذاری مشترک با بخش خصوصی و دولت بود، چرا زمانی که ما که آمدیم پنجاه قرارداد بلاتکلیف وجود داشت و از محل حل این‌ها قدرالسهم شهرداری ده هزار میلیارد تومان منبع تزریق کردیم.

وی در خصوص میزان بدهی دولت گفت: طلب ما از دولت در سهم بلیت اتوبوس مترو است. یک سهم عوارضی که دستگاه‌ها باید بپردازند که با استفاده از ظرفیت ماده ١٠٠ و عدد در حال حاضر به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان است، به دولت اعلام کردیم و گفتیم حاضریم تهاتر کنیم و زمین بگیریم که به مجلس هم منعکس کردیم قانون نهایی شود بخشی از مطالبات را از دولت اخذ می‌کنیم.

وی در خصوص آخرین وضعیت شهر آفتاب گفت: صحبتی با وزیر صمت داشتیم تا از ظرفیت شهر افتاب و مراکز نمایشگاهی استفاده کنیم و همین موضوع منجر به انعقاد تفاهمنامه شد تا نمایشگاه‌های گسترده به شهر آفتاب برود و باقی در مرکز باشد، تفاهمنامه امضا و ابلاغ نشده، اما توافق شده ۶٠ نمایشگاه در شهرافتاب برگزار شود البته با شیب ملایم این کار انجام می‌شود.

معاون شهردار ادامه داد: شهرداری در تعیین نرخ گذاری عوارض نوسازی دخالت ندارد و نوع کاربری و متراژ در این عدد دخیل هستند و بالای ١٠ همت مبلغ فیش‌هایی صادر شده است.

وی در مورد سرمایه گذاری چینی‌ها در بحث مسکن گفت: آن‌ها فقط قرار است سرمایه گذاری از طریق یوزانس کنند و این پول بازپس داده می‌شود. قرارداد نهایی نشده و چینی‌ها کارگر نمی‌آورند و قرار است از نیرو‌های ایرانی استفاده شود.

فروزنده درباره نرخ عوارض نوسازی آن را کاهشی دانست و گفت: این نرخ کاهش یافته است در کنار عوامل توزیع کننده هشتاد نفر ناظر قرار دادیم، و این ناظران رضایت مردم را در قالب نظارت دریافت می‌کنند البته باید توزیع را کنار بگذارند اگر شهروندان شماره تلفن همراه را قرار دهند ماهانه اطلاع رسانی می‌کنیم و در یکسال گذشته تا امروز هفتصد هزار شماره تلفن ثبت کردیم.

برچسب ها: مالی ، شهرداری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.