سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون وزیر علوم خبر داد؛

برنامه وزارت علوم برای پذیرش از دوره لیسانس به دکتری

معاون آموزشی وزیر علوم اعلام کرد: پذیرش از دوره لیسانس به دکتری در برنامه کاری این معاونت قرار داشته است.

معاون آموزشی وزیر علوم اعلام کرد: پذیرش از دوره لیسانس به دکتری در برنامه کاری این معاونت قرار داشته و در صورت تصویب برای دانشجویان استعداد درخشان و نخبگان اجرایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، قاسم عمو عابدینی با اشاره به مدل پذیرش دانشجو از لیسانس به دکتری گفت: درراستای طرح تحول، مدل‌هایی هم در سطح دنیا وجود دارد که در آن پذیرش دانشجو از لیسانس به دکتری انجام می‌شود.

وی افزود: اکنون در حال آماده کردن طرح این موضوع هستیم. دانشگاه‌ها درخواست خود را ارائه و سرفصل‌ها و برنامه‌های درسی خود را برای پذیرش دانشجویان استعداد درخشان و نخبگان از لیسانس به دکتری ارائه می‌دهند تا به تدریج این طرح عملیاتی شود.

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: نمونه‌های کمی از این نحوه پذیرش وجود دارد که هنوز عملیاتی و اجرایی نشده است و ما می‌خواهیم آن را به دانشجویان استعداد درخشان و نخبگان جامعیت دهیم.

وی درباره اینکه آیا پذیرش دانشجو از لیسانس به دکتری سال آینده اجرایی می‌شود یا خیر گفت: اگر در شورای برنامه‌ریزی و شورای گسترش آموزش عالی مصوب شود از سال آینده کلید می‌خورد، ولی جزو برنامه‌های ماست.

وی درباره مصوبه پذیرش دانشجوی استاد محور نیز گفت: ۲۰ درصد از پذیرش دانشجویان از طریق کنکور با مدلی که در آیین‌نامه آمده است توسط اساتید صورت می‌گیرد که به آن پذیرش استاد محور می‌گویند. این طرح برای همه دانشجویان اعم از دانشجویان استعداد درخشان و سایر دانشجویان از طریق کنکور اعمال می‌شود.

معاون آموزشی وزیر علوم گفت: هر استادی که طرح سامانه نان داشته باشد، طرح خود را مشخصاً می‌نویسد و طرح وی در دفترچه کنکور قرار گرفته و کد رشته محل می‌گیرد. اگر دانشجو در آن کد رشته محل پذیرش شده و نمره آزمون آورده باشد، معرفی و مصاحبه توسط استاد انجام می‌شود. استاد نمرات را به سازمان سنجش اعلام می‌کند و با جمع نمره آزمون یکی از افراد برای ادامه تحصیل به استاد معرفی می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۰
حمید
۱۱:۰۶ ۱۶ اسفند ۱۴۰۲
سلام بنازم وزارت علوم آخر این طلسم رو شکستین و جوانان دیگر برنامه دارند ....عالی است اولین وزات خانه در دنیا که این کار را انجام میدهد انشاالله برنامه های دراز مدت ادامه دار و موفق باشند
ناشناس
۱۹:۳۰ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
ناعادلانه ترین معیار سنجش سواد و نخبگی ، معیارمعدل هست،
عده ای در دانشگاه ها ومدارس بنا به پاره ای امتیازها از جمله .. وعلی رغم اینکه شب امتحانی هستند وسطح سوادشان بسیار پایین است، اما معدلشان نوزده وهجده هست ومتاسفانه از طریق همین معدل به مدارج بالاتر وسپس بر مصدر امورات می نشینن. در صورتی که نخبگی را در هر رشته ای باعد براساس آزمون علمی تشخیص داد وبس
ناشناس
۱۵:۰۵ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
همین الان مگه کم دکترای قلابی و بی سواد داریم؟!!!
ناشناس
۱۹:۵۷ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
عطش مدرک گرایی بیدا می کنه بجای مهارت محوری و تخصص گرایی. فقط دکتری بی مصرف شهریه ای بیخود تولید کنید . 70 میلیون ایرانی با مدرک دکتری اندازه لیسانس دهه 50 و 60 سواد ندارن
ناشناس
۱۴:۳۶ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
امیدواریم مراقبت بشه یه عده با پرداخت پول مدرک نخبگی نگیرن!
ناشناس
۱۳:۵۹ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
دروز دیگه برای علمی کاربردی هم دکتری میزارند چون انجا خوب میشه نمره گرفت
ناشناس
۱۳:۵۱ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
الان ما که دانشجو ارشد هستیم بعد باید دو الی سه سال الیاف باشیم زحمت بکشیم ، این وسط کشک تشریف داریم،،،،،
هیچی نگووووو نمیخوووم صداتو بشنومممم،،،،،، ههههه
ناشناس
۲۰:۰۹ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
ما هم سر ارشد دو سه سال الاف شدیم، حالا شما الیاف شدی حتما مرحله بعده! ؛)
ناشناس
۱۳:۲۰ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
آفرین این پیشنهاد و تصمیم خوبی است .احسنت.
ناشناس
۱۲:۳۶ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
من که نفهمیدم منظور مقاله چیه؟ کاش یکی حالی می کرد
ناشناس
۲۰:۰۹ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
مستقیم از لیسانس به دکتری !
محسن
۱۲:۳۳ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
دانشگاه پیام نورهم مدرکش درحددیپلم محاسبه میشوددراذهان عمومی
ناشناس
۱۲:۲۴ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
این قانون رسما یعنی نابودی ارزش تحصیلات تکمیلی. گرچه الانم دیگه ارزشی نداره. نکنین اینکارو. تو یکسال گذشته تعداد زیادی از واحدهای دانشگاهی در کشور منحل شدن بخاطر نبود دانشجو.
مسعود
۱۲:۱۵ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
خود این کار فساد زاست و نباید انجام شود. رانت استاد-دانشجو همین الآنش بسیار بالاست و رفاقتی و دوستانه و حتی موردهای دیگر نمره میگیرند.همون کنکور دادن خیلی بهتره تا در شزایط یکسان، سرآزمون تکلیف مشخص شود.
ناشناس
۱۱:۵۰ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
تمام تلاشتون رو برای گرفتن دکترا البته از نوع بیسواد و بی خاصیتش برای ترفیع خودتون در پست های همیشگیتون می کنید اون از حذف امتحان جامع برای خودتون این هم از الان. و گرنه هر کی دکتری گرفته می دونه یه شاغل نمی تونه دکتری بخونه. یه دانشجوی دکتری روزانه حداقل ۱۴ تا ۱۵ ساعت درس و پژوهش داره.
ناشناس
۱۲:۱۵ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
من با همون ازمونی که شاغل ها میدن و لیسانس میگیرند هم مخالفم. یه نفر چهار سال زحمت میکشه بعد اینا با چهار تا ازمون لیسانس میگیرند.
ناشناس
۱۱:۱۷ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
بیزینس جدید دانشگاه ها
ناشناس
۱۰:۵۷ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
من ارشد آزاد بدون آموزش محور دارم.
میخوام بدون کنکور پایان نامه دکترا بگیرم.
میتونم؟
کسی هست که با خوندن چند درس دکترا بگیره. آیا موضوع آموزش محور برای دکترا هم داریم. من هر چی تو اینترنت سرچ کردم نبود.
ناشناس
۱۱:۱۴ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
با همین شرایط هم میتونیم شمارو دکتر صدا کنیم نیاز یه سرچ تو اینترنت نیست
ناشناس
۱۰:۵۳ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
اقا این کار نکنید ، الان مثلا یک دانشجو چند تا درس سه واحدی رو با استاد اصلی درس در دانشگاه با نمره ۱۴ الی ۱۷ قبول میشه بعد تعداد افراد زیادی که قبول نشده اند ، ترم بعد یه استاد یار بهشون میدن به همشون بیست میده. الان اکثر دانشگاه ها برای ابنکه دانشجو ها قبول بشوند همین سیاست رو انجام میدهند و بعضا اون دسته از افرادی که تلاش کمتری دارند در زمان فارغ التحصیلی نتیجه و عملکرد بهتری نسبت به افراد دیگه در کارنامه شون دارند. این چیزی هم که میخواید تصویب کنید ، به شدت فساد زا هست.
ناشناس
۱۱:۰۴ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
تصحیح میکنم ۱۰ الی ۱۴
ناشناس
۱۰:۳۶ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
لازم به ذکراست که اکنون هم اجرا می شود .دانشجویان بارانت وتقلب نمره بالا میگیرند و بدون کنکور صعود میکنند .ونخبه ها با نمره پایین اساتید و عدم دقت آنه سقوط میکنند و مقطع بعدی را با کنکور وارد می شوند .پسرمن سه مقط باکنکور در شریف درس خواند ولی در مقطع دکترا چون پدرش سرمایه دار و رانت نداشت از دانشگاه بعد سه بار جامع دادن وقبولی زبان کردود و اخراج شد .چطور ممکن است یک نخبه صلاحیت علمی نداشته باشد ؟درصورتیکه از کانال کنکور وارد شده است ؟علت مهاجرت نخبه از کشور این است .لازم به ذکراست که قبولی های جامع با رانت قبول شدند .