سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توصیه وزیر آموزش و پرورش به اعطای دیپلم در ۱۵ سالگی

وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش اگر اولویت اول کشور بشود در آینده شکوهمند خواهیم شد.

وزیر آموزش و پرورش در اختتامیه رویداد ملی ستاپ سخن خود را با یادآوری خاطره ای از دوران مدرسه‌ و تکالیف نوروزی شروع کرد و گفت: در دوران مدرسه معلمی داشتیم که تاکید داشت باید درشت بنویسید، یک بار املایی که باید می‌نوشتیم را بسیار ریز و تمام آن را در یک خط نوشتم، معلم هم با اینکه تمام املا درست بود اما به دلیل ریز نوشتن به من نمره صفر داد.

او در ادامه بیان کرد: امروز یک حرف به همه همکارانم دارم ، اگر دانش‌آموزان به شما گوش نمی‌کنند دلیلش این است که چیزی که شما می گویید را جای دیگر جذاب تر دریافت می‌کنند. بچه های امروز دانش را خیلی راحت به دست می آورند. ابزارهای نوین بسیار کارآمد هستند. تمام چیزهای خوب باید در دست یک معلم خوب تر قرار بگیرد تا به نتیجه برسد.

صحرایی گفت: نقطه غایی یک آموزش و پرورش خوب، تربیت است نه صرفا آموزش. در این باب خیلی گفت‌وگو می‌شود کرد که چطور ما این فناوری های که در لب دانش هستند را به بحث آموزش ببریم.

او مطرح کرد: آموزش و پرورش اگر اولویت اول کشور بشود در آینده شکوهمند خواهیم شد. از روزی که پا در این عرصه گذاشتم مسئله ما این بوده که بگوییم اول آموزش و پرورش مهم است. اگر این اتفاق بیفتد، اتفاقات آینده اتفاقات تاثیر گذاری هستند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: اگر اقتصاد پویا، فرهنگ بانشاط و پویا، جامعه سلام و مشارکت پذیر و سیاست ورزی درست می خواهیم بذر همه اینها در مدرسه کاشته می شود. تمام مسئولان کشور باید به آموزش و پرورش برگردند.

او گفت: این همه دوندگی می کنیم ولی اقتصاد ما به آنجایی که باید نمی رسد. این همه تلاش می کنیم ولی مسائل اجتماعی ما کاهش نمی یابد. این همه تلاش می کنیم ولی گزاره های فرهنگی آن طور که باید جا نمی افتد. همه این‌ها برای این است که جایی خارج از مدرسه سرمایه گذاری می کنیم.

صحرایی بیان کرد: کشورهایی که پیشرفت کردند تمام توش و توان خود را به مدرسه بردند. بازگشت به مدرسه و تمرکز بر مدرسه و پذیرفتن مدرسه به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی ملی که باید دیوارهای آن برداشته شود و مشارکت مردمی ایجاد شود، مهم است.

او با تاکید بر اینکه آموزش ها تا قبل از ۷ سالگی موثرتر هستند، گفت: اگر بتوانیم دیپلم را در ۱۵ سالگی اعطا کنیم و از ۱۸ سالگی افراد وارد بازار کار شوند، اتفاقات بهتری می‌افتد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۱۹ ۱۴ اسفند ۱۴۰۲
کلا ۱۲ سال برا اموزش معمولی زیاده و پنج سال کافیه و بعد از اون باید رشته رشته بشه و بچه ها باید از هشت سالگی برن مدرسه
ناشناس
۲۰:۱۲ ۱۴ اسفند ۱۴۰۲
فکر نکنم طرح،،، توسط ده کارشناس خبره طی چندین هفنه بررسی شده باشد

احتمالا دیشب از اتاق فکر خانم وزیر صادر شده
ناشناس
۲۰:۱۲ ۱۴ اسفند ۱۴۰۲
فکر نکنم طرح،،، توسط ده کارشناس خبره طی چندین هفنه بررسی شده باشد

احتمالا دیشب از اتاق فکر خانم وزیر صادر شده
ناشناس
۲۰:۰۴ ۱۴ اسفند ۱۴۰۲
اون برای کشوری هست که تمام مدارس تک شیفت هستند و ساعت هشت صبح ،یا نه صبح شروع ساعات اموزش هست
نه برای ایران که بچه ها شش صبح باید بلند شوند که ۷ونیم سر کلاس باشند که دوازده و ربع تعطیل شوند و شیفت بعد از ظهر هم برقرار هست
فرهنگی
۰۷:۵۶ ۱۴ اسفند ۱۴۰۲
کم بی سواد داریم همین نظام ناقص آموزش رو دست بزنید ببینید چی میشه