سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تشکیل ۳۴ گروه نظارتی دامپزشکی در ماه رمضان

مدیرکل دامپزشکی استان البرز اعلام کرد: ۳۴ گروه نظارتی برای ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی در این استان تشکیل شد.

علیرضا رفیعی پور با اشاره به برگزاری طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان گفت: فعالیت گروه‌های نظارتی و بازرسی دامپزشکی از ۱۹ اسفند ماه جاری آغاز می‌شود و فعالیت‌ها و نظارت‌های این گروه‌ها تا ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
 
وی اظهار کرد: در اجرای این طرح ۱۶ گروه سیار و ۱۸ تیم ثابت فعالیت می‌کنند ضمن اینکه در گروه‌های سیار ۴۴ بازرس دامپزشکی حضور دارند.
 
مدیرکل دامپزشکی استان البرز ادامه داد: در استان البرز حدود ۲۴۰ مرکز تولید دارو، واکسن، مواد بیولوژیک، ریزمغذی، مکمل و سموم فعالیت می‌کنند که تمام شرکت‌ها و کارخانه‌ها در راستای خدمت بهداشت عمومی جامعه داریم.
 
وی همچنین به فعالیت ۲۰۰ کارخانه، شرکت تولیدی، بسته بندی فرآورده‌ها و فراوری فراورده‌های خام دامی اشاره کرد و اضافه کرد: برای عرضه و توزیع این تولیدات سه هزار و ۷۰۰ مرکز در استان البرز فعالیت می‌کنند که هدف و رویکرد اصلی در اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی این مراکز هستند.
 
رفیعی پور به تولیدات حوزه دامی در استان نیز اشاره کرد وگفت: سالانه حدود ۵۶۰ هزار تن شیرخام، ۴۴ هزار تن گوشت مرغ، چهار هزار و ۵۰۰ تن گوشت دام سنگین، ۲ هزار و ۳۹۰ تن گوشت دام سبک تولید می‌شود ضمن اینکه روزانه ۲ هزار و ۱۶۰ تن خوراک دام نیز در استان تولید می‌شود.
 
چهار هزار و ۸۰۰ کیلوگرم فراورده‌های خام دامی معدوم سازی شد
 
مدیرکل دامپزشکی استان البرز در ادامه به اقدامات انجام شده در اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی نوروز و ماه مبارک رمضان سال گذشته اشاره کرد و گفت: در ۳۰ روز ابتدای سال ۱۴۰۲ و اواخر سال گذشته افزون بر پنج هزار و ۴۹۱ مورد بازدید از مراکز عرضه و فروش فراورده‌های خام دامی انجام شد.
 
وی افزود: در اجرای این بازدید‌ها ۱۳ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم انواع فراورده‌ها به دلیل مشکوک بودن به موارد غیربهداشتی ضبط و جمع آوری شد که از این فراورده‌ها ۴۷ مورد نمونه برداری انجام شد که در نهایت منجر به معدوم سازی چهار هزار و ۸۰۰ کیلوگرم از این فراروده‌ها و خارج شدن از چرخه مصرف انسانی شد.
 
رفیعی پور با بیان اینکه در این مدت ۶ هزار و ۹۰۰ نفر ساعت کار انجام شده بود، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ افزون بر ۲۱۳ هزار راس دام و ۱۷ میلیون قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی استان کشتار شد که نظارت‌های بهداشتی از کشتارگاه‌ها منجر به معدوم سازی ۹۱ هزار کیلوگرم از این لاشه‌ها شد.
 
وی با اشاره به اینکه در این مدت ۳۵۱ مورد ارجاع به مراجع قضایی شد، گفت: در این سال ۱۴۰۲، حدود هشت میلیون و ۳۰۰ هزار فقره مجوز حمل بهداشتی فرآورده‌های خام دامی داده شد که شامل مرغ، گوشت قرمز، آبزیان و عسل از محل تولید به مراکز عرضه است.
برچسب ها: دامپزشکی ، ماه رمضان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.