در بهمن ماه سال ۱۴۰۲ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بهشرح زیر است:
در گروه نان و غلات؛ «شیرینی خشک با ٢،٤درصد، رشته آش با ١.٣ درصد و ماکارونی با ١.٣ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل (دی ماه) داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به برنج ایرانی درجه یک منفی یک درصد است.
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آن؛ «ماهی قزلآلا» با ٣،٢ درصد، گوشت گوسفند با ٢.٩ درصد و کنسرو تن ماهی با ٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با ٥.٤- درصد است.
در گروه لبنیات، تخممرغ و انواع روغن؛ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ٩،٣ درصد و کره پاستوریزه با ١.١ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با ١.٥- درصد، روغن مایع با ٠.٧- درصد و پنیر پاستوریزه با ٠.١- درصد است.
در گروه میوه و خشکبار؛ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به خربزه با ٣٨،٣ درصد، انار با ٥.٧ درصد و کشمش پلویی با ٥.٠ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به پسته با ١.١- درصد و موز با ٠.٦- درصد است.
در گروه سبزیجات و حبوبات؛ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به خیار با ٤،٢ درصد، لوبیا قرمز با ٢.٠ درصد و عدس با ١.٨ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوجهفرنگی با ٣٥.٩- درصد، کدو سبز با ٦.٤- درصد و بادمجان با ٥.٠- درصد است.
در گروه قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها؛ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سس گوجه فرنگی با ٢،٣ درصد و سس مایونز با ١.١ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به قند با ٠.٣- درصد است.
در بهمن ماه ١٤٠٢، از ٥٣ قلم خوراکی منتخب در نقاط شهری، تعداد ٢٠ قلم، درصد تغییر سالانه بالاتری از نرخ تورم نقطهای نقاط شهری کشور (٣٦،٢درصد) داشتهاند.