سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ساده‌ترین دسر ماه رمضان در ۱۰ دقیقه

در مطلب زیر طرز تهیه یک دسر خوشمزه برای ماه رمضان را به شما آموزش می‌دهیم.

اگر به دنبال یک دسر ساده، سبک و خوشمزه هستید که زیاد خامه‌ای و دلگیر نباشد، ما طرز تهیه ساده‌ترین دسر ماه رمضان را با شما به اشتراک می‌گذاریم که نه تنها خوشمزه و لذیذ است، بلکه آماده کردن آن نیز فقط ۱۰ دقیقه زمان می‌برد. حتما این دسر خوشمزه را آماده کنید، مطمئنم از طعمش لذت خواهید برد.

مواد لازم:

پنیر خامه‌ای ۱۲۵ گرم

خامه غلیظ ۵۰۰ میلی لیتر

پودر شکر ۱۲۵ گرم

یک ورق خمیر هزار لا

طرز تهیه دسر خامه‌ای :

نصف پنیر خامه‌ای را درون یک ظرف بریزید و خامه را نیز به آن اضافه کنید. حالا روی ظرف سلفون بکشید و وسط آن را به اندازه جا دادن دسته‌های همزن پاره کنید و شروع به هم زدن کنید. با این کار از پاشیدن خامه به اطراف جلوگیری خواهید کرد. وقتی خامه و پنیر با هم مخلوط شدند، به آن پودر شکر اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خامه به غلظت مورد نظر برسد.

در این مرحله، یک ورق از خمیر هزار لا را جدا کنید و به مستطیل‌های کوچک و مساوی برش دهید. حالا روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر‌های برش داده شده را روی آن‌ها قرار دهید و داخل فر بگذارید. فر را از قبل گرم کنید و روی درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. در این قسمت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر‌ها کامل طلایی شوند.

بعد از این که از طلایی شدن شیرینی‌ها مطمئن شدید، سینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شوند. بعد هر کدام را از وسط دو نصف کنید و روی یک لایه خامه و مقداری مربای دلخواه تان را بریزید. سپس لایه دوم را روی آن قرار دهید. دسر شما به همین آسانی آماده شد.

منبع: خبرنامه

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۲۸ ۱۷ فروردين ۱۴۰۳
تیتر میزنید تهیه در 10 دقیقه فقط داخل فر 20 دقیقه زمان میخاد و قبل و بعذ از فر هم ماجرا ادامه داره!

اینهمه خامه هم برای ماه رمضان مناسب نیست لطفا دقت داشته باشید
ابوبکر صدیق
۱۱:۵۴ ۱۶ فروردين ۱۴۰۳
خیلی بیخود بودآره دایی برو بادارایت بیا
ناشناس
۱۱:۵۴ ۱۶ فروردين ۱۴۰۳
و خیلی گرون
ناشناس
۲۲:۰۰ ۱۴ فروردين ۱۴۰۳
منم خوشم نیامد
پناه
۱۷:۱۶ ۱۴ فروردين ۱۴۰۳
وای این کلا مضره دوس ندارم و توصیه نمیکنمد
ناشناس
۰۸:۵۴ ۱۴ فروردين ۱۴۰۳
این که همش شد قند و کلسترول؛ کجاش واسه روزه دار یا حتی فرد بدون روزه مناسبه؟!!
ناشناس
۰۷:۰۱ ۱۴ فروردين ۱۴۰۳
میدونید چقدر گرون درمیاد؟
ناشناس
۰۵:۰۹ ۱۴ فروردين ۱۴۰۳
۱۵ تا ۲۰ دقیقه فقط پختن خمیر زمان می بره، بعد چطوری ۱۰ دقیقه ای آماده میشه؟!!
ناشناس
۰۱:۱۶ ۱۴ فروردين ۱۴۰۳
خمیر هزارلا را چگونه درست کنیم
ناشناس
۰۶:۱۱ ۱۴ فروردين ۱۴۰۳
آماده از درمغازه بخر
ناشناس
۰۹:۴۰ ۱۴ فروردين ۱۴۰۳
کسی می‌دونه خمیر بورک ترکی از کجا گیر میاد میشه تهیه کرد یا باید خودمون خمیرشو درست کنیم ؟