سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه تخم‌مرغ را عسلی و یا سفت کنیم؟ + فیلم

هر فرد با توجه به سلیقه‌اش می‌تواند سفتی تخم‌مرغ را در هنگام پخت تعیین کند.

برخی افراد علاقه دارند تخم‌مرغ آب‌پز را سفت میل کرده و برخی دیگر به صورت شل و یا عسلی از آن استفاده کنند.

 

برچسب ها: تخم مرغ ، طبخ غذا ، پخت و پز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
جهان
۲۳:۳۰ ۰۳ اسفند ۱۴۰۲
خوب این تایم از چه زمانی شروع میشود گذاشتن تخم مرغ در آب سرد ؟ یا ولرم ؟ یا جوش ؟ ما میدانیم تو بلدی ولی داری برای کسانی آموزش میدهی که نمیدانند !
سردار
۱۹:۴۰ ۰۳ اسفند ۱۴۰۲
درود.خدا رو شکر که این مسأله را دانستم و الا نادانسته و جاهل این جهان ترک بگفتم.
ناشناس
۱۹:۱۳ ۰۳ اسفند ۱۴۰۲
از چه زمانی؟؟؟
از زمان جوش آمدن آب یا قرار گرفتن در آب؟؟؟