سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هر فرد با توجه به سلیقه‌اش می‌تواند سفتی تخم‌مرغ را در هنگام پخت تعیین کند.

برخی افراد علاقه دارند تخم‌مرغ آب‌پز را سفت میل کرده و برخی دیگر به صورت شل و یا عسلی از آن استفاده کنند.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
جهان
۲۳:۳۰ ۰۳ اسفند ۱۴۰۲
خوب این تایم از چه زمانی شروع میشود گذاشتن تخم مرغ در آب سرد ؟ یا ولرم ؟ یا جوش ؟ ما میدانیم تو بلدی ولی داری برای کسانی آموزش میدهی که نمیدانند !
سردار
۱۹:۴۰ ۰۳ اسفند ۱۴۰۲
درود.خدا رو شکر که این مسأله را دانستم و الا نادانسته و جاهل این جهان ترک بگفتم.
ناشناس
۱۹:۱۳ ۰۳ اسفند ۱۴۰۲
از چه زمانی؟؟؟
از زمان جوش آمدن آب یا قرار گرفتن در آب؟؟؟