سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ابلاغ ۱۰۰ فقره تذکر به کاندیدا‌های انتخاباتی در آذربایجان شرقی

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی از ابلاغ ۱۰۰ فقره تذکر به کاندیدا‌های انتخاباتی در استان خبر داد.

آقای موقری از ابلاغ ۱۰۰ فقره تذکر به کاندیدا‌های انتخاباتی در استان آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: در دادگستری‌های سراسر استان با برگزاری ۷۲ جلسه حدود ۴۰۰ مصوبه برای جلوگیری از بروز تخلفات انتخاباتی به تصویب رسید و ۱۰۰ فقره تذکر در حوزه‌های مختلف اعم از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، ستاد‌های انتخاباتی کاندیداها، کاندیدا‌های انتخاباتی، روسای ادارات و مجریان انتخابات داده شده که در دفعه سوم برای این افراد پرونده قضایی تشکیل می‌شود.

آقای موقری تبریز، ملکان و ورزقان را شهرستان‌های دارای بیشترین تخلف انتخاباتی عنوان و اظهار کرد: انتخابات مشارکت جمعی هست و مردم هر گونه تخلف و در هر زمینه‌ای را باید در سامانه سجام قوه قضائیه ثبت کنند تا مورد بررسی قرار گیرد.

وی ادامه داد: در راستای برگزاری انتخابات سالم بعضی از فرمانداران و بخشداران تغییر سمت یافتند که اثر مثبتی در عدم سواستفاده در روند انتصابات و دخالت‌های دولتی در انتخابات داشت.

آقای موقری تصریح کرد: ستاد پیشگیری از جرایم انتخابات در دادگستری آذربایجان شرقی با همکاری شورای نگهبان، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، اطلاعات نیروی انتظامی، بازرسی کل کشور، دادسرا، دادستان، معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری در شهریور ماه تشکیل شد و با برگزاری هفت جلسه به روند انتخابات نظارت کامل و دقیقی داریم.

وی از برداشتن برخی قیود در قانون تسهیل صدور مجوز‌ها انتقاد کرد و گفت: در قانون تسهیل صدور مجوز‌ها که قیودی مانند فاصله و تراکم اصناف در یک منطقه مورد توجه قرار می‌گرفت برداشته شد و به عنوان مثال داروخانه‌ها، املاک و نمایشگاه‌های خودرو در یک منطقه موجب افزایش بار ترافیکی و تراکم مراکز شهر می‌شوند.

وی از کوتاهی ادارات و سازمان‌های دولتی در کاهش بار ترافیکی ابراز تاسف کرد و افزود: با قصور شهرداری و شهروندان معابر عمومی تبدیل به پارکینگ‌های عمومی شده‌اند و تعارض منافع از بیشترین مسائل و مشکلات هستند که در این حوزه وجود دارد.

‌وی از برنامه ریزی ایجاد شهرک‌های سلامت با همکاری شهرداری تبریز، اداره راه‌وشهرسازی و دانشگاه علوم پزشکی در بلند مدت خبر داد و ادامه داد: مسئولیت شهرک‌های سلامت با دانشگاه علوم پزشکی است و ما فقط به عنوان تسهیل کننده امور عمل خواهیم کرد و این امر در راستای دسترسی سهل مردم همه مناطق به خدمات درمانی و بهداشتی دولتی صورت خواهد گرفت شهرک‌های سلامت متشکل از بیمارستان، درمانگاه، مطب‌های پزشکان و آزمایشگاه‌ها در کنار هم و در یک مجموعه واحد خواهد بود که این امر در اطراف بیمارستان کودکان مردانی آذر تحقق یافته است.

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان به بررسی گزارشات، شکایات و مشکلات مردم در سامانه سجام قوه قضائیه که در حوزه‌های متخلف اجتماعی، شهری، قصور و ترک فعل ادارات تاکید کرد و افزود: بزرگترین مزیت این سامانه مشاهده روند شکایت خود در این سامانه است.

وی از ارسال حدود چهار هزار گزارش در سامانه سجام خبر داد و گفت: ۱۵۰۰ گزارش با جمع‌آوری ادله و مستندات برای دادستان ارسال شده و همچنین در خصوص نقایص جامعه ۱۰۰ درصد به مسائل رسیدگی می‌شود.

وی به نقش اصحاب رسانه‌ها در القای امید و اعتماد به خدمات قضایی و فرهنگ سازی و پیشگیری در وقوع جرم تاکید کرد و ادامه داد: ما باید با همکاری اصحاب رسانه فرهنگ‌سازی برای مردم و به ویژه کودکان، جوانان و نوجوانان داشته باشیم.

آقای موقری خاطرنشان کرد: سرقت از جمله جرایم اولویت دار است و نگهبان محله بازدارندگی خاصی در این مسئله دارد که در تبریز در۶۴ کوچه نگهبان محله مستقر شده و ۲۶۴ محله دیگر برای استقرار نگهبان محله شناسایی شدند.

وی ضمن تاکید به همکاری مردم در جمع آوری و ساماندهی متکدیان با همکاری هیات مستمندان و شهرداری از وضعیت مطلوب شهرستان تبریز نسبت به بقیه کلانشهر‌ها ابراز خرسندی کرد و افزود: مسئولیت جمع آوری و ساماندهی با هیات مستمندان بوده و در این راستا شهرداری و نیروی انتظامی باید همکاری لازم را داشته باشند که دادستان دستور رسیدگی به وضعیت متکدیان را به هیات مستمندان را داده است.

وی ادامه داد: جلب مشارکت‌های مردمی موثرتر از اقدامات دولتی است و در کشور‌های خارجی سمن‌ها تاثیر بسزایی دارند و اعلام همکاری با سمن‌ها برای جلوگیری از وقوع جرم در حوزه‌های حمایت از افراد در آستانه بزهکاری و آسیب پذیر، حقوق عامه و شهروندی، مددکاری اجتماعی، صلح و سازش زنان خانواده و محیط زیست میراث فرهنگی، ترک فعل ادارات و مدیران دولتی و باز اجتماعی کردن زندانیان و بزهکاران در این راستا صورت می‌گیرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری جرایم فضای مجازی را جزو ۱۰ جرم اولویت دار استان قلمداد کرد و افزود: ما به مردم در مورد عدم اعتماد و اطمینان به سکو و فروشگاه‌های مجازی تاکید کرده و راهنمایی زیادی می‌کنیم ولی متاسفانه بعضی کمپانی‌ها از اعتماد مردم سواستفاده می‌کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.