حجتالاسلام مهدی طاهری در نشست هماندیشی بانوان طلاب چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه حراست از انقلاب اسلامی بالاترین حسنه است در خصوص تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با مدل حکومت کوثری در برابر حکومتهای مستکبر قد علم کرده است و مقدمه ظهور حکومت امام زمان (عج) است.
وی با بیان اینکه اسلام بدنبال تربیتی اجتماعی است، افزود: مدل پیامبر گرامی اسلام (ص) تحول در جامعه است و همین روش و سبک را انقلاب اسلامی در پیش گرفته است که به همین سبب غربیها کتابی تحت عنوان ایرانیها چه رویایی در سر دارند؟ را تدوین کرده و به روش حکومتی نظام جمهوری اسلامی پرداختهاند.
حجتالاسلام ابراهیم افتخاری مدیر حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری شرکت در انتخابات را لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: با پیروی از، ولی فقیه نظام و کشور از هجمههای دشمن مصون میماند از همین رو لازم است تا در انتخابات حضوری پررنگ و حداکثری داشته باشیم.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب به جمهوریت یک نگاه تربیتی دارند به این صورت که نظام جمهوری اسلامی مقدمهای برای ظهور است و مردم در قالب همین جمهوریت رشد میکنند تا به حکومت امام زمان (عج) متصل شوند.
بیشتر بخوانید
حجت الاسلام افتخاری اضافه کرد: در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، با آزمون و خطاهای شکل گرفته مردم کشور رشد پیدا کردند و اکنون مردم که بسیاری از امور کشور به دست آنها انجام میشود نیک میدانند که حضور در انتخابات چه دستاوردهای ارزشمندی برای کشور دارد و از این طریق میتوانند بر قدرت و اقتدار کشور بیفزایند.
وی با بیان اینکه این نهاد برای ترغیب و تشویق مردم به حضور در پای صندوقهای رای از تمام ظرفیتهای موجود استفاده میکند، اظهار داشت: ۵۴ سال است که عَلَم انقلاب اسلامی برای زمینهسازی ظهور برافراشته شده و در این میان طلاب نقش مهمی را در پیشبرد اهداف و آرمانهای نظام ایفا میکنند.
بانوان طلبه و مبلغ استان در این نشست بر جهاد تبیین و تشریح خدمات دولت و نظام برای اقشار مختلف مردم تاکید کردند و بیان داشتند مجالس نوحهخوانی ماه شعبان فرصت مناسبی را در اختیار این قشر قرار داده تا بتوان در کنار مداحی به بیان دستاوردهای نظام و انقلاب پرداخت.
اعزام مبلغ به روستاها، توزیع بستههای فرهنگی، دیدار چهره به چهره با مردم و تبیین دستاوردهای داخلی و بینالمللی مشارکت مردم در انتخابات، استفاده از رسانههای محلی و شبکههای اجتماعی، ماشیننویسی و درج پیامهای کوتاه روی شیشه خودروها، تشکیل کارگروههای تحلیل مناظرات انتخاباتی در فضای مجازی و تشویق رای اولیها برای شرکت در این رویداد سیاسی از دیگر راهکارهایی بود که بانوان حاضر در این نشست به آن اشاره کردند.
برخی از بانوان حاضر در این نشست نیز عنوان کردند برای اعتمادآفرینی لازم است تا کاندیداها از دادن وعدههای غیرعملی که خارج از حیطه فعالیت آنهاست خودداری کنند، نسبت به اصول اخلاق انتخاباتی پایبند باشند، با مردم شفاف و صریح صحبت کنند و عوامل اجرایی انتخابات موضعی بیطرفانه داشته باشند و بر اساس قانون عمل کنند.
برخی نیز با اشاره به اهمیت نقش زنان و تاثیرگذاری آنها در جامعه عنوان کردند که از ظرفیت رای زنان نیز نباید غافل شد و با برگزاری جلسات مختلف و تبیین اهمیت انتخابات این قشر مهم را نیز همراه کرد.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و دوره ششم مجلس خبرگان روز ۱۱ اسفندماه در سراسر کشور برگزار میشود.