رحمان ایرانپور گفت: همدان دارای سه واحد صنعتی پرورش قارچ خوراکی با مجموع ظرفیت اسمی ۲ هزار و ۲۰۰ تن در سال است.
او گفت: سطح زیر کشت سالانه قارچ خوراکی شهرستان بیش از ۵۵ هزار مترمربع بوده که با این میزان سطح زیر کشت، میانگین ۱۰۰۰ تن قارچ خوراکی تولید میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان عملکرد تولید قارچ خوراکی در همدان را به طور متوسط ۱۸ کیلوگرم در هر مترمربع برشمرد و گفت: یک واحد تولید کمپوست نیز با ظرفیت اسمی ۱۰۰۰۰ تن در سال در شهرستان همدان فعالیت دارد، که این واحد برای بیش از ۷۰ نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است.
ایرانپور گفت: قارچها از لحاظ ارزش مصرفی به سه دسته تقسیم میشوند، خوراکی، سمی و دارویی همچنین قارچهای خوراکی به دو دسته قارچ مصرفی و دکمهای تقسیم میشوند.