سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ظرفیت تولید سالانه بیش از ۳۷۰ تن ماهی در فامنین

مدیر جهاد کشاورزی فامنین گفت: این شهرستان در قالب ۵۰ استخر دو منظوره ظرفیت تولید سالیانه ۳۷۰ تن انواع ماهی را دارد.

منصور خزایی گفت: به منظور ترویج مصرف آبزیان و آشنایی با مزایای استفاده از ماهی در سبد غذایی خانوار اولین جشنواره طبخ ماهی قزل آلا در شهرستان فامنین و روستای نگارخاتون برگزار شد.

او با بیان اینکه این جشنواره با حضور مسئولان، کشاورزان و بهره‌برداران برگزار شد، گفت: این جشنواره در افزایش تولید و ایجاد فرهنگ سازی مصرف مثمرثمر خواهد بود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین گفت: افزایش سرانه مصرف نیز هدف دیگر این جشنواره است به نحوی که مصرف ماهی در وعده غذایی و سر سفره‌های مردم افزایش یابد.

خزایی با اشاره به تعداد قابل توجه شرکت‌کنندگان در اولین جشنواره طبخ ماهی فامنین گفت: فامنین به عنوان یکی از قطب‌های تولید ماهی استان، اما مصرف ماهی در شهرستان پایین است.

او با بیان اینکه تشویق و ترغیب شهروندان برای مصرف ماهی برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌ها را ضرورت می‌بخشد، یکی از راهکار‌های فرهنگ سازی در زمینه مصرف آبزیان را برگزاری دوره‌های آموزشی خواند.

سالانه ۶ هزار و ۵۰۰ تُن انواع ماهی در مزارع سردآبی و گرم‌آبی استان همدان تولید می‌شود.

همچنین ۵۲۵ مزرعه در زمینه پرورش انواع ماهیان گرم‌آبی و سردآبی در استان فعال است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.