همزمان با دهه مبارک فجر به همت حوزه بسیج خواهران حضرت زینب (س) با همکاری ستاد گرامیداشت دهه مبارک فجر در دهستان لیفشاگرد و بخش تولمات شهرستان صومعه سرا در استان گیلان جشنواره غذاهای بومی محلی برگزار شد. در این جشنواره ۵۲ شرکت کننده با هم به رقابت پرداختند و حدود ۱۲۰ نوع غذا طبخ شد و در معرض داوری قرار گرفت که در آخر مراسم ضمن انتخاب و تجلیل از ۳ کدبانوی طلایی و از تمامی ۵۲ شرکت کننده در مسابقه جشنواره غذا تجلیل به عمل آمد و جوایزی اهدا شد. هدف از برگزاری این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل گیلانی و آشنایی مخاطبان با اهمیت تغذیه و اصول صحیح آن و آشنایی جامعه با اهمیت استفاده از مواد غذایی سالم، طبیعی و ارگانیک از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره بود.
شهروندخبرنگار ما تصاویری ارسال کرده است که مشاده میکنید.
منبع: شهروندخبرنگار - گیلان
بیشتر بخوانید:
برگزاری جشنواره شیردوشان در شهر دیباج دامغان + فیلم
برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.