سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانشمندان چینی در پژوهشی دریافتند که چای از ترکیباتی غنی شده است که روند پیری بیولوژیکی را به تأخیر می‌اندازد.

محققان دانشگاه سیچوان یک تحقیق بر روی ۲ گروه از افراد بریتانیایی بین ۳۷ تا ۷۳ سال و افراد چینی بین ۳۹ تا ۷۹ سال انجام دادند. این افراد درباره عادات مصرف چای و میانگین مصرف تعداد فنجان چای روزانه خود اطلاعاتی را دادند که طبق یافته‌ها مشخص شد که افرادی که چای بیشتری می‌نوشند علائم پیری بیولوژیکی کندتری دارند.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
فرهاد
۱۳:۵۰ ۲۰ بهمن ۱۴۰۲
ما آخر نفهمیدیم چای بخوریم یا نه!!!!!!!