سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ایجاد ۷۰ هزار طرح اشتغالزایی در ۱۰ ماهه سال جاری

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از ایجاد ۷۰ هزار طرح اشتغالزایی در ۱۰ ماهه نخست سال جاری خبر داد.

محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: یکی از ماموریت‌های اصلی بنیاد برکت توانمند‌سازی مردم در مناطق کم برخوردار و ایجاد فرصت‌های شغلی در این مناطق است.

وی گفت: با توجه به ضرورت موضوع امنیت غذایی در کشور در سال جاری طرح‌های اشتغال‌زایی متمرکز بر دو زنجیره سبز و آبی در زمینه‌های کشاورزی و آبزی‌پروری اجرا شد.

ترکمانه با بیان اینکه کار اصلی بنیاد برکت نظارت و کمک به فرآیند اشتغال‌زایی است، گفت: بنیاد فرآیند اشتغال‌زایی را به شبکه مجریان و تسهیل‌گران خود در سراسر کشور و حلقه‌های میانی که متشکل از مردم هستند سپرده است.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اظهار کرد: در جلسه شورای عالی اشتغال کشور با حضور ریاست محترم جمهور مقرر شد که بنیاد برکت با توجه به زیرساخت‌های موجود در حوزه توانمندسازی در مناطق کم‌برخوردار، ۱۰۰ هزار طرح اشتغالزایی را ایجاد کند.

وی گفت: بنیاد برکت در ۱۰ ماهه نخست امسال با کمک شبکه هزار نفری مجریان و تسهیل‌گران خود که از مردم هستند و در مناطق محروم و روستایی سراسر کشور خدمت می‌کنند توانسته ۷۰ هزار طرح اشتغال‌زایی را ایجاد کند.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) عنوان کرد: با سرعت خوبی که در موضوع اشتغال‌زایی وجود دارد تا پایان سال ایجاد ۱۰۰ هزار طرح اشتغالزایی عملیاتی خواهد شد و تعهد بنیاد برکت در زمینه اشتغالزایی در کشور محقق خواهد شد.

ترکمانه در پایان گفت: تمرکز بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ع) پیشرفت مناطق کم‌برخوردار با تمرکز بر روستاها، حاشیه شهر‌های بزرگ و شهرستان‌های کوچک است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۲۷ ۱۶ بهمن ۱۴۰۲
با اتخاذ تصمیمات مدیریتی کلان در ایران می توان تهدید کمبود پزشک و پرستار را به یک فرصت مبدل نمود.
کمبود پزشک و پرستار در داخل بیشتر متاثر از 2 موضوع است :
اول کمبود عرضه که ناشی از ضعف در آموزش و محدودیت هایی همچون ظرفیت پذیرش دانشگاه های پزشکی در ایران می باشد.
دوم نبود ابزار انگیزشی و یا قانونی برای جلوگیری از خروج پزشکان و پرستاران از کشور می باشد.
در بخش اول برای افزایش ظرفیت باید زیرساخت های بلااستفاده در سایر رشته های فاقد بازارکار و دارای ظرفیت مازاد را به رشته های پزشکی اختصاص داد و ظرفیت پذیرش این دانشگاه ها را به 2 برابر وضع موجود افزایش داد.
در بخش دوم بومی گزینی و افزایش پذیرش از شهرهای مرزی با شرط اقامت 7 ساله و مجوز طبابت برای آن شهر خاص و افزایش حقوق پزشکان و پرستاران در شهرهای کوچک جبران نمود.
قطعا با افزایش پزشکان ضمن تضمین سلامتی عمومی جامعه امکان صدور پزشک به سایر کشورها ( همچون صدور خدمات فنی مهندسی یا صدور ورزشکار به سایر کشورها) کسب درآمد ارزی و ایجاد اشتغال موثر داشت.