حسن زاده معاون اداره آموزش و پرورش شهرستان آمل درخصوص برگزاری این مسابقات که پس از وقفهای حدود ۸ ساله به همت پژوهش سرای دانش آموزی شهیدان محمدزاده و پشتیبانی دبستان زندگی آمل و اداره آموزش و پرورش برگزار شد، گفت: در این دوره حدود ۳۶ تیم در بخش لیگ ربات جنگجو و ۹ تیم در لیگ ربات فوتبالیست با هم رقابت کردند.
او افزود: سطح کیفی مسابقات در این دوره که پس از حدود هشت سال در این شهرستان برگزار شد، رضایت بخش بود و رقابت خوبی بین دانش آموزان برگزار شد.
حسن زاده گفت:شهرستان آمل با توجه به جایگاه خوبی که درحوزه رباتیک دارد، آمادگی میزبانی مسابقات مهم استانی وحتی کشور دراین بخش درحوزه دانش آموزی دارد.
در پایان این مسابقات و درلیگ ربات جنگجو، "مهدی چاشی" از تیم تیتان ازهنرستان حاج حسن رنجبربه مقام نخست دست یافت. " پارسا نیکزاد " از تیم روبات از از تیم دبستان زندگی دوم شد و تیم دونفره " مهرسام رنجبر و هومان مستانی " از تیم نیتر و نینجا از دبستان زندگی درجای سوم ایستادند.
همچنین، "محمدطاها دهقان، محمدماهان قنبری وامیرعلی حسن زاده" با تیم میگ میگ پلاس از دبستان زندگی آمل با عنوان برتر بخش طراحی خلاقانه این لیگ را از آن خود کردند.
در بخش لیگ ربات فوتبالیست، " محمدطاها جعفری " با تیم تکنیک برتر از مدرسه حاج نورعلی شاکری بر سکوی قهرمانی تکیه زد و " امیرمهدی نائیج" با تیم آسمان و " محمدجواد غلامی " با تیم مقتدر هر دو از مدرسه محمد ابن حریر طبری در ردههای دوم وسوم قرار گرفتند.
شناسایی استعدادهای دانش آموزی در بخش رباتیک
اکرم خواجه پور مسئول برگزاری چهارمین دوره مسابقات روباتیک دانش آموزی، استقبال تیمهای شرکت کننده از مدارس این شهرستان را پس از وقفه چند ساله ایجاد شده، قابل قبول و ارزشمند اعلام کرد و ادامه داد: این مسابقات در سه سطح ابتدایی، متوسطه اول و دوم برگزار شد.
او افزود: هدف اصلی در برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی در شهرستان آمل، شناسایی استعدادها در این بخش بوده که خوشبختانه شهرستان ظرفیت بالایی دراین بخش دارد.
خواجه پور گفت:دانش آموزان آملی درحوزه روباتیک دربخشهای جنگجو وفوتبالیست درسالهای گذشته درمسابقات استانی، ملی و حتی رویدادهای بین المللی شرکت و حتی افتخار آفرین شدند و با نشانهای ارزشمند بازگشتند.
در شهرستان حدود ۴۲۰ هزار نفری آمل بیش از ۶۵ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف دراین شهرستان تحصیل میکنند.