سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

نقش کلیدی پدر در حل مشکلات خانواده و فرزندان

بچه ها وقتی روابطشان با پدر نزدیک و گرم باشد و زمانی که پدرشان با آنها زندگی می کند عملکرد بهتری در زندگی دارند.

امان الله قرایی مقدم جامعه شناس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: حضور پدر تفاوت اساسی در زمینه های رشد فکری، رشد نقش های جنسی یا رشد روانشناختی ایجاد می کند. مسئولیت های پدر در خانواده به اندازه ی جایگاه و مسئولیت های یک مادر اهمیت دارد و نباید مورد غفلت قرار بگیرد. در حالیکه نقش پدر در خانواده بسیار پر رنگ و با اهمیت است اما این مسئولیت ها را بیش از حد توان خود قبول نکنید .پدر باید از نظر روانی و از نظر جسمی سالم و سلامت باشد تا بتواند وظیفه اش را به عنوان یک پدر درخانواده به خوبی انجام دهد.

وی گفت: پدران حتی زمانیکه نمی توانند زندگی را آن طور که باید و شاید اداره کنند، باید از طریق خانواده مورد حمایت و پشتیبانی قرار بگیرند و جایگاه آنها به عنوان پدر در خانواده حفظ شود.پدران فعلی به فرزندان خود کمک می‌کنند تا یاد بگیرند که چگونه انتخاب‌های بهتری برای زندگی داشته باشند. پدران به رشد شناختی فرزندانشان کمک زیادی می‌کنند. کودکان با عملکرد شناختی توسعه یافته احساس می‌کنند که بیشتر مورد محبت قرار می‌گیرند که باعث بهبود رفتار آن‌ها می‌شود.

وی مطرح کرد: یکی از وظایف اصلی پدران پس از حمایت عاطفی، حمایت مالی کودکان و اعضای خانواده است.پدران می‌توانند دیدگاه متفاوتی به فرزندان ارائه دهند. پدران ممکن است شرایط را متفاوت از مادران اداره کنند. مادران تمایل دارند از فرزندان خود محافظت کنند، در حالی که پدران ممکن است کنجکاوی و تجربه را تشویق کنند. به غیر از تأمین مالی، پدران ممکن است پس از تولد به طور فیزیکی از مادر و کودک مراقبت کنند. حمایت از مادر به رشد کودک کمک می‌کند.

وی افزود: هنگامی که پدران با کودکان نوپای خود بازی می‌کنند، به آن‌ها کمک می‌کنند تا یک پیوند عاطفی ثانویه با افراد دیگر ایجاد کنند. پیوند مادر پیوند اولیه است.در دوران نوجوانی، پدران مسئولیت ایجاد و حفظ یک چهره قابل اعتماد را دارند. پدران ممکن است اعتماد نوجوان خود را با صبور بودن خود جلب کنند.

وی گفت: کیفیت پدر بودن در کیفیت رابطه شما با فرزندانتان است.برای اینکه پدر خوبی باشید، بهتر است این نکات را امتحان کنید.زمانی را برای گذراندن با فرزندتان برنامه ریزی کنید. حضور فیزیکی برای کودک بیش از اندازه مهم است.همچنین برای نزدیک شدن به فرزندتان، بهتر است بیشتر از اینکه سخنرانی کنید به او گوش دهید. علاوه بر این‌ها به یاد داشته باشید که کودکان از طریق تقلید یاد می‌گیرند. فرزند شما بیشتر از آنچه شما تصور می‌کنید مشاهده می‌کند و می‌بیند. همیشه رفتار‌های مثبت را تمرین کنید. به مادر کودک احترام بگذارید، نحوه برخورد کودکان با روابط فعلی و آینده شان تحت تأثیر رفتار شما با مادرشان خواهد بود. رفتار محترمانه با او بر روابط آن‌ها تأثیر می‌گذارد. برای اینکه فرزندتان احساس امنیت کند، هر زمان که با هم هستید به او عشق بورزید.

وظیفه پدری هرگز تمام نمی‌شود. بچه‌ها متوجه غیبت شما می‌شوند. سعی کنید در رویداد‌های مهم زندگی آن‌ها ظاهر شوید، زمان با کیفیتی را با هم بگذرانید و با هم بازی کنید.

برچسب ها: خانواده ، پدر ، مادران
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۴۶ ۱۸ بهمن ۱۴۰۲
پدر سرپرست خانواده و پشتوانه فرزند
ناشناس
۰۹:۱۲ ۱۵ بهمن ۱۴۰۲
پدرا روح خانواده اند و مادرا جسم خانواده
ناشناس
۰۹:۱۲ ۱۵ بهمن ۱۴۰۲
پدرا سر خانواده و مادررا بدن خانواده اند