سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیش از ۳۱ هزار تن گوشت مرغ در راه بازار

پیش بینی می‌شود ۳۱ هزار و ۴۲۹ تن گوشت مرغ آماده طبخ در مازندران تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

محمدمهدی عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: برای تامین امنیت غذایی جامعه و تنظیم بازار، دی ماه امسال ۱۷ میلیون و ۷۰ هزار و ۹۸۰ قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های گوشتی و ۱۰۳ هزار و ۷۴۵ قطعه جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان انجام شد.

او افزود: دی ماه امسال ۶۱ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۲۸۴ قطعه جوجه یک روزه گوشتی در کارخانجات جوجه‌کشی و ۲۹ میلیون و ۸۳۲ هزار و ۱۲۱ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: پیش بینی می‌شود با این تعداد جوجه ریزی، ۳۱ هزار و ۴۲۹ تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

او با بیان اینکه شهرستان‌های "ساری، آمل، نکا و قائم شهر" به ترتیب بیشترین میزان جوجه ریزی در واحد‌های مرغ گوشتی داشتند، افزود: شهرستان ساری با ۲ میلیون و ۸۲۹ هزار قطعه رتبه نخست، آمل با دو میلیون و ۶۰۱ هزار و ۵۸۳ قطعه رتبه دوم و نکا با یک میلیون و ۵۵۷ هزار و ۹۹۰ قطعه جایگاه سوم بیشترین تعداد جوجه ریزی استان در دی ماه امسال را به خود اختصاص دادند و رتبه‌های بعدی به شهرستان‌های بابل، بهشهر، نور و جویبار تعلق گرفت.

عباس زاده گفت: آمار جوجه‌ریزی گوشتی در دی ماه امسال به ترتیب در هفته اول ۴.۲ میلیون قطعه، هفته دوم ۳.۶ میلیون قطعه، هفته سوم ۴.۱ میلیون قطعه و هفته چهارم ۵.۱ میلیون قطعه بود.

او افزود: از این تعداد جوجه‌ریزی انجام شده، سویه راس با تعداد ۷.۹ میلیون قطعه رتبه اول، سویه آرین با تعداد جوجه ریزی ۵.۹۹ میلیون قطعه رتبه دوم، سویه آربراکرز (آپلاس) با تعداد جوجه ریزی ۲.۷ میلیون قطعه رتبه سوم و سویه کاب با تعداد جوجه ریزی ۴۴۰ هزار قطعه رتبه چهارم را به خود اختصاص دادند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.