سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رفتگری که طلا را به صاحبش برگرداند؛ مژدگانی هم نخواستیم!

پاکبانی شغل سخت و در عین حال شرافتمندانه‌ای است و گاه و بی‌گاه خبری از اقدام خداپسندانه این پاکبانان در نقاط مختلف کشور خبرساز می‌شود.

در روز‌های اخیر اقدام خداپسندانه ۲پاکبان در شهرستان شفت استان گیلان، سروصدای زیادی به پا کرده است. علی دژآهنگ و علی ابراهیم‌خانی در یک شب سرد زمستانی جواهر قیمتی را به صاحبش برگرداندند.

دژآهنگ ۳۷ساله است و متاهل. دارای یک فرزند دختر که درباره این اقدام خود و همکارش می‌گوید: «شبی که به همراه همکارم مشغول جمع‌آوری زباله‌ها در معابر بودیم، یک خانواده به ما اعلام کرد که به اشتباه جواهرات خود را داخل کیسه زباله قرار داده و بیرون خانه گذاشته است. خیلی نگران بودند و اینکه چطور می‌توانند دوباره به طلای خود دست پیدا کنند.»

از آنجایی که این خانواده با تأخیر جواهر گمشده خود را به پاکبانان اعلام کردند، دژآهنگ و ابراهیم‌خانی مجبور شدند تمام پسماند جمع‌آوری شده را از داخل خودرو خارج کنند. دژآهنگ عنوان می‌کند: «ما هم وقتی متوجه شدیم که خودروی پسماند پر از زباله یعنی زباله‌ها روی هم تلنبار شده و یک مقدار کار را سخت کرده بود. برای همین، پسماند را از داخل خودرو خارج کرده و با کمک آقای ابراهیم خانی شروع به جست‌وجو کردیم.»‌

به‌گفته این پاکبان، بیشتر از یک ساعت زمان برد تا جواهرات این خانواده پیدا شود. او می‌گوید: «البته به ما نشانی کیسه زباله و محتویات داخل آن را داده بودند تا کار کمی راحت‌تر شود. مثلا گفتند که داخل کیسه دستمال کاغذی و پوست چیپس ریختیم. خودشان هم حضور داشتند. ما هم دنبال این نشانی رفتیم و خوشبختانه با جست‌وجو توانستیم باعث خوشحالی این خانواده شویم.»

صاحب جواهر بعد از یافتن آن توسط ۲ پاکبان به آن‌ها اعلام کرد که بابت این کار پسندیده مژدگانی دریافت کنند. آنها، اما نپذیرفتند. دژآهنگ توضیح می‌دهد: «من و آقای ابراهیم خانی فکر کردیم برای چی باید مژدگانی بگیریم، وقتی که مال و اموال خودشان بوده و ما هم از سر وظیفه این کار را انجام دادیم.»

با این حال، شهرداری شفت طی مراسمی از دژآهنگ و ابراهیم خانی تقدیر کرد. او یادآور می‌شود: «شهرداری شفت بابت این موضوع از ما تقدیر کرد. مسئولان شهرداری مراسمی برای ما گرفتند و با هدیه‌ای از ما تقدیر کردند.»

این پاکبان در پایان در مورد تجربه علی ابراهیم خانی در شغل پاکبانی صحبت می‌کند و می‌گوید: «تجربه آقای ابراهیم خانی در شغل پاکبانی بیشتر از من است. او می‌گوید که قبلا هم از این اتفاقات افتاده بود و اینکه بر حسب وظیفه، مال و اموال افرادی را به آن‌ها برگردانده است. آقای ابراهیم خانی قبلا در بخش باغبانی بوده و وسایل گمشده دیگران را به صاحبشان برگردانده است.»

منبع: روزنامه همشهری

برچسب ها: خدمات شهری ، رفتگری ، طلا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
عمار .
۰۷:۵۵ ۱۲ بهمن ۱۴۰۲
به نام خداوند جان و خرد : این رفتگر و امثال این رفتگر که سطوح مختلف جامعه ایران اسلامی زندگی می کنند که مومن هستند اهل حلال خوری و دوری از حرامها هستند خودشان و ذات وجودیشان طرز تفکرش از طلا و جواهرات ارزششان بسیار بالاتر والاتر بسیار قابل احترام هستند اینها معنی انسان بودن انسانیت را برای کل بشریت خلاصه کردند باید این رفتگر ترفیع درجه بگیرد و تشویق مادی معنوی شود و به همراه خانواده اش به سفر زیارتی سیاحتی فرستاده شود و حقوق دستمزدش افزایش یابد تا همگان و همکارانش بدانند عمل خیر نیک کردن در هر حوزه ایی دیده می شود و تشویق پاداش دنیا و آخرت را به همراه خواهد داشت تا دیگران هم یاد بگیرند تشویق شوند در کار خیر نیکوکار از یکدیگر سبقت بگیرند . والسلام و صلوات التماس دعا . و من الله التوفیق .