سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رشد ۳۰۰ درصدی صادرات از مرزهای خراسان جنوبی به پاکستان

مدیرکل گمرکات خراسان جنوبی گفت: در ده ماهه در این مدت صادرات کالا به پاکستان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰۰درصد رشد داشته است.

 کوه‌گرد مدیرکل گمرکات خراسان جنوبی در جمع مدیران امور اقتصادی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه در حوزه امور اقتصادی و گمرکی آنچه بسیار موثر بوده، بحث صادرات استف گفت: یکی از شاخص‌های توسعه هر استان صادرات است، اما دستگاه‌ها و واحد‌های تولیدی موفق خواهند بود که صادرات‌محور باشند.

او افزود: در حال حاضر حجم عمده کالا‌ها از سایر نقاط کشور به سمت استان ما سوق داده می‌شود و در کمترین زمان ممکن کار ترخیص کالا انجام می‌شود. تمام فعالیت‌های گمرک در خراسان جنوبی از طریق سامانه‌ها انجام می‌شود و ما کمترین زمان سنجی توقف را داریم.

کوه گرد بیان کرد: با توجه به شرایط موجود بیشتر تجار، مرز ماهیرود را به عنوان مرزی برای تجارت انتخاب کرده‌اند. این در شرایطی رقم می‌خورد که استان‌های مرزی همجوار ما هم حوزه نظارت هستند و با افغانستان مرز دارند و قدمت فعالیت آن‌ها بسیار بیشتر از قدمت مرز ماهیرود است.

مدیرکل گمرکات خراسان جنوبی با بیان اینکه در حوزه افغانستان در چند ماهه اخیر بیشترین رشد از طریق خراسان جنوبی و مرز ماهیرود بوده است، گفت: در حوزه تجارت خارجی با افغانستان، خراسان جنوبی در بخش صادرات افرایش زیادی داشته است، به طوری که در ده ماهه امسال ۱۵۱ میلیون دلار صادرات داشتیم که این میزان بیانگر ۳۱ درصد افزایش صادرات است.

او با تاکید بر اینکه از نظر وزنی صادرات در ده ماهه امسال ۵۰ درصد رشد دارد، گفت: صادرات استان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۰ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل گمرکات خراسان جنوبی تاکید کرد: تجار از اقصی نقاط کشور می‌توانند در سامانه، کالای خود را اظهار کنند و با برنامه‌ها و پیش‌بینی‌هایی که داریم امید است بتوانیم پیشرفت‌های بیشتری را در مرز ماهیرود رقم بزنیم.

او با اشاره به اینکه ترانزیت، محور توسعه است گفت: شاخص اقتصادی توسعه‌ای بحث ترانزیت است. در ماهیرود دستگاه ایکس ری مستقر است و در ده ماهه امسال ۴۱۹ هزار تن حجم کالا‌های ترانزیتی بوده که از ماهیرود به کشور‌های روسیه، ترکیه، تایلند و اندونزی ترانزیت شده است؛ این به آن معناست که تجار افغانی کالا‌های خریداری شده را از مسیر ما خارج کردند و ترانزیت از نظر وزنی ۲۹۰ درصد رشد داشته است و پیش بینی می‌شود این رقم افزایش یابد.

کوه گرد: اظهار امیدواری کرد که مرز ماهیرود قطب اقتصادی در حوزه ترانزیت شود و سپس گفت: البته فقط با افغانستان در این مدت صادرات نداشته‌ایم و از بازار‌های دیگر نیز غافل نشدیم بلکه به بازار پاکستان هم ۱۵ میلیون دلار صادرات داشتیم که بالغ بر ۳۰۰ درصد رشد داشته است.

برچسب ها: صادرات ، مرز ماهیرود
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.