سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی:

اخطاریه‌های زیست محیطی به صنایع آلاینده در استان مرکزی ۱۰۰ درصد افزایش یافت

خلیلی گفت: صدور اخطاریه‌های زیست‌محیطی به صنایع آلاینده این استان از ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه قبل، بیش از ۱۰۰ درصد افزایش یافت.

کامبیز خلیلی معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: صدور اخطاریه‌های زیست‌محیطی به صنایع آلاینده این استان از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه قبل، بیش از ۱۰۰ درصد افزایش یافت. در این مدت ۶۱۷ اخطاریه زیست محیطی به صنایع آلاینده استان مرکزی صادر شده است.

وی بیان کرد: واحدهای آلاینده که نسبت به اخطاریه‌های زیست محیطی بی‌تفاوت باشند و اقدامی انجام ندهند، برای برخورد به دستگاه‌های قضایی معرفی می‌شوند.

معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: ۳۲ واحد کوره‌پزی غیرمجاز ذوب ضایعات در ۲ هفته گذشته در اراک پلمپ شدند که همه آنها فاقد سیستم کنترل آلودگی بودند.

خلیلی اظهار کرد: تمام صنایع برابر قانون مکلفند که هر سه ماه یکبار خروجی آلاینده‌های خود را در بخش آب، خاک و هوا پایش کنند و در کنار آن محیط زیست استان مرکزی نیز پایش‌های مستمر از این واحدها دارد.

وی یادآور شد: ۲ هزار و ۴۴۸ بازدید و پایش از صنایع استان مرکزی به همراه آزمایشگاه‌های معمتد از ابتدای امسال تاکنون صورت گرفته است.

معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی افزود: بیشترین اخطارهای صادر شده به صنایع آلاینده این استان در این مدت مربوط به شهرستان‌های اراک، ساوه، دلیجان و شازند بوده است.

خلیلی عنوان کرد: ۸۳ مورد نمونه‌برداری‌های خاص از ابتدای امسال تاکنون در راستای اجرای ماده ۱۱،۱۳، ۱۴ و ۱۵ قانون حفاظت از خاک در استان مرکزی صورت گرفته که تعدادی از آنها منتج به اخطار شده است.

وی گفت: تعداد واحدهای آلاینده شناسایی شده سال جاری این استان به ۴۶۸ واحد رسیده که این صنایع مشمول دریافت پرداخت عوارض آلایندگی ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزرش افزوده هستند و ضریب آنها بر حسب شدت آلایندگی از نیم تا یک و نیم درصد متغیر است.

استان مرکزی به عنوان پایتخت صنعت ایران دارای حدود سه هزار واحد صنعتی بزرگ، متوسط و کوچک است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۲۴ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
توزیع نهال رایگان در شهرک های صنعتی
ناشناس
۲۳:۳۱ ۲۰ بهمن ۱۴۰۲
امیدوارم ارتش آمریکا در حملات هوایی خود ، این نیروگاه حرارتی فرسوده و آلاینده شازند را منهدم کند .
ناشناس
۱۱:۳۱ ۱۸ بهمن ۱۴۰۲
توسعه درختکاری و فرهنگ درختکاری آموزش داده شود
ناشناس
۱۸:۱۸ ۲۱ بهمن ۱۴۰۲
ثبت نام اینترنتی برای اعطای نهال کاج رایگان به شهروندان انجام شود
ناشناس
۱۷:۰۴ ۱۲ بهمن ۱۴۰۲
برای این دولت ، سلامتی و جان مردم نهم نیست به همین علت راه حل اساسی برای آلودگی هوا پیدا نمی کنند .
ناشناس
۱۷:۰۱ ۱۲ بهمن ۱۴۰۲
متاسفانه دریافت حقوق های نجومی ۴۰ تا ۷۰ میلیون تومنی توسط مدیران پتروشیمی و پالایشگاه و نیروگاه حرارتی شازند، قدرت فکر کردن و خلاقیت و ابداع را ازشان گرفته وگرنه با درآمدهای کلان این سه شرکت آلاینده میشد ناوگان حمل و نقل عمومی در اراک و شازند و خنداب را توسعه داد . حتی میشد راه آهن اراک قم را ۲ خطه کرد . حتی میشد با توسعه و تعریض خیابان های اراک ، ترافیک شهر اراک را کاهش داد . حتی میشد مینی بوس های فرسوده را از رده خارج کرد ...
ناشناس
۱۱:۰۱ ۱۸ بهمن ۱۴۰۲
باید کمربند کنارگذر شمالی اراک تعریض و ۴ بانده شود
ناشناس
۱۶:۰۰ ۱۲ بهمن ۱۴۰۲
شهرداری اراک بابت ترافیک سنگین خودرو ها پشت چراغ قرمز میدان ولیعصر و چهارراه دکتر حسابی و تولید آلودگی هوا باید پاسخگو باشد .
ناشناس
۱۵:۵۸ ۱۲ بهمن ۱۴۰۲
متاسفانه مدیران صنایع استان مرکزی اغلب به فکر پرکردن جیب های خود هستند ، و به فکر کاهش آلودگی هوا یا توسعه فضای سبز و درختکاری نیستند . باید قانونی تصویب شود که حداقل ۴۰ درصد زیربنای هر کارخانه به درختکاری و توسعه فضای سبز اختصاص یابد .
ناشناس
۱۷:۰۳ ۱۲ بهمن ۱۴۰۲
مدیران غیربومی و ناکارآمدی که اغلب با خرید مدرک سهمیه ای از دانشگاه ها و با سهمیه بازی استخدام شدند و کوچکترین تعهد و خلاقیت و انگیزه ای برای کار کردن ندارند
ناشناس
۱۵:۳۴ ۱۲ بهمن ۱۴۰۲
مازوت سوزی نیروگاه حرارتی شازند متوقف شود یا این نیروگاه به فاصله ۷۰ کیلومتری اراک مثلا سلفچگان منتقل شود
ناشناس
۱۵:۰۵ ۱۲ بهمن ۱۴۰۲
خرید اتوبوس های برقی و گازسوز برای کلانشهر اراک ضروری است تا آلودگی هوا کاهش یابد .
ناشناس
۰۰:۴۹ ۱۱ بهمن ۱۴۰۲
اتوبوس واحد سبز رنگ مسیر فاز یک هپکو هم قدیمی و فرسوده هست و هم آلاینده و دودزا که باید این اتوبوس از رده خارج شده و به جای آن ، یک اتوبوس جدید و گازسوز خریداری شود
ناشناس
۰۸:۳۹ ۱۱ بهمن ۱۴۰۲
درآمد های کلان پتروشیمی و پالایشگاه و نیروگاه ، صرف توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی اراک و شازند
ناشناس
۱۵:۰۴ ۱۲ بهمن ۱۴۰۲
احداث قطار سریع السیر ( ریل باس) اراک شازند باعث کاهش تردد خودرو های شخصی در مسیر اراک شازند و کاهش آلودگی هوا میشود . احداث مترو ( ترن ست ) اراک شهرجدید مهاجران باعث کاهش تردد خودروهای شخصی در جاده اراک ملایر و کاهش آلودگی هوا میشود
ناشناس
۱۶:۰۹ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
کارخانه های ذوب آلومینیوم مثل ایرالکو و آلومرول ، آلودگی هوا ایجاد می‌کنند.
ناشناس
۱۶:۰۸ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
تولید بنزین غیراستاندارد و بی کیفیت در پتروشیمی ها متوقف شود
ناشناس
۱۳:۲۴ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
سوزاندن گازهای فلر خارج شده از دودکش های پتروشیمی و پالایشگاه شازند عامل آلودگی هوای اراک است .
ناشناس
۰۰:۰۷ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
خط تولید قدیمی کارخانه ایرالکو هنوز نوسازی نشده
ناشناس
۰۰:۰۶ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
کارخانه اندیشه آلومینیوم تک فراز در شهرک صنعتی ایبک آباد خیابان اطلسی ۴ ضایعات آلومینیوم را ذوب میکند و فیلتر آلودگی هوا ندارد .