سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رایزنی با هیئت افغانی برای سرمایه‌گذاری در بندر شهید بهشتی

مدیر بندر شهید بهشتی گفت: از تمامی سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در فاز دوم بندر شهید بهشتی دعوت شده و برای همین منظور دو هفته پیش هیئتی از افغانستان وارد کشور شد.

عسکری نسب مدیرعامل  بندر شهید بهشتی در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص ورود هیئت های تجاری کشورهای  خارجی به جز هند به حوزه سرمایه گذاری در بندر شهید بهشتی  گفت: جلساتی با کشورهای مختلف داشته ایم به طوری که در  دو هفته گذشته هیئت افغانی در سطح وزرا از بندر شهید بهشتی و زیر ساخت های این بندر  بازدید داشته اند.

او گفت: هیئت افغانی تمایل داشتند که زمین در قالب بلند مدت در ایران  اجاره کنند تا کالاها  را در بنادر اختصاصی انبار کنند.

مدیرعامل  بندر شهید بهشتی افزود:  ایران اعلام آمادگی کرده که زمین در اختیار  آنها قرار گیرد و در همین زمینه رایزنی هایی با سفیر ايران و استاندار در حال انجام  است و نشست هایی هم در مرز دوغارون صورت گرفته تا به بندر شهید بهشتی وصل شود.

او گفت: نشست هایی هم با کشورهای  پاکستان و عمان هم در حوزه سرمایه گذاری صورت گرفته‌  است.

عسکری نسب در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه از ابتدای امسال تاکنون چه میزان بنزین وارد کشور شده و این بنزین از چه کشوری آمده است اظهار کرد: سوخت جنوب شرق کشور برای نیازمندی‌های این منطقه از جمله نیروگاه و... از طریق کاپوتاژ از خارگ و بندرعباس تامین می شود.

وی با بیان اینکه میزان واردات سوخت از خارج کم است، افزود: حدود دو هفته قبل یک محموله تانکر بنزین از کشور حاشیه خلیج فارس وارد کشور شده بود. معمولا کشتی‌های تانکر با ظرفیت ۵۰ هزار تن در بندر چابهار پهلوگیری می کنند. آمار دقیق مربوط به واردات بنزین و میزان آن در اختیار گمرک است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان درباره قرارداد با هندی‌ها، گفت: قراردادهای بین المللی شرایط خاص خود را دارد؛ این قرارداد در تهران در حال انجام است و جلسات فشرده زیادی برای این قرارداد انجام شده، به خصوص بعد از آمدن سفیر جدید هند به ایران.

عسکری نسب با بیان اینکه قرارداد با هندی‌ها به مرحله نهایی رسیده که هفته قبل وزیر راه و شهرسازی آن را اعلام کرد، تصریح کرد: سازمان بنادر و دریانوردی دیروز از وزیر کشتیرانی هند برای امضای قرارداد سرمایه گذاری در بندر چابهار دعوت کرده است. سازمان بنادر و دریانوردی برای امضای این قرارداد هم روز ۷ اسفند که روز چابهار است را پیشنهاد داده است.

او  بیان کرد: قرارداد سرمایه‌گذاری هندی‌ها ۱۰ ساله و به صورت BOT است. مبلغ قرارداد اولیه ۸۵ میلیون دلار بوده که بر اساس آن حدود ۲۰ میلیون دلار جرثقیل خریداری شده است.

وی با اشاره به اینکه بسته سرمایه‌گذاری در فاز ۲ توسعه بندر چابهار به وزارت راه و شهرسازی ارسال شده است، گفت: یکی از طرف های مذاکره سرمایه گذاری کشور چین است که هنوز بازخورد آن را دریافت نکرده‌ایم.

برچسب ها: حمل ونقل ، کشتیرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.