سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۹۲ درصد تن ماهیان کنسرو می‌شوند

رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات گفت: اکنون ۹۲ درصد تن ماهیان کنسرو می‌شوند و ضایعات این ماهیان با قیمت بسیار نازل به کارخانه‌های تولید پودر ماهی فرستاده می‌شود.

محمود بهمنی رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی در همایش ماهیگیری مسئولانه گفت: در آب‌های جنوبی کشور، بیشترین صید تن ماهیان از آب‌های استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و به مقادیر کمتر در آب‌های استان‌های بوشهر و خوزستان انجام می‌شود. 

او با بیان اینکه  ۹۰درصد صید تن ماهیان با روش سنتی انجام می‌شود، افزود: با اهتمام سازمان شیلات و بخش خصوصی امیدواریم به تدریج صیدهای با بهره‌وری بالاتر جایگزین شود.

بهمنی ادامه داد: براساس مصوبات کمیسیون تن ماهیان اقیانوس هند به‌کارگیری تورهای گوش‌گیر بالاتر از ۲.۵ کیلومتر در آب‌های آزاد، استفاده از شناورهای بالاتر از ۲۴ متر در کل اقیانوس هند و آب‌های کمتر از ۲۴ متر فعال در آب‌های آزاد ممنوع است. 

بهمنی با اشاره به تقسیم بازار جهانی تن ماهیان به محصولات کنسروی و غیر کنسروی افزود: هم اکنون ۹۲ درصد تن ماهیان کنسرو می‌شوند و ضایعات این ماهیان با قیمت بسیار ناچیز به کارخانه‌های تولید پودر ماهی فرستاده می‌شود.

او از رشد صادرات محصولات تن ماهیان خبر داد و گفت: اکنون ۱۳۶ کارخانه تولید کنسرو ماهی در کشور وجود دارد که بازار رسمی محصولات فرآوری شده تن ماهیان را در اختیار دارند.

رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کاهش ذخایر صنعت تن ماهیان در کشور را از چالش‌های اصلی اعلام کرد و گفت: ارزش‌افزوده پایین صنعت، میزان بالای صید غیرقانونی و  میزان بالای صید ضمنی سایر گونه‌ها از جمله چالش ها است.

برچسب ها: تن ماهیان ، صیدماهی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.