آیت الله علیرضا اعرافی صبح یکشنبه در دیدار علیرضا رحیمی مدیر کل آموزش و پرورش استان قم و مسوولان این نهاد با اشاره به اینکه نقش آموزش و پرورش استان قم در استفاد از ظرفیت مبلغان طرح امین قابل تقدیر است افزود: در حوزههای فرهنگی توجه به امر پژوهش و تحقیق برای مصرف صحیح سرمایههای انسانی و مالی امری مهم و ضروری است که بدون آن تحقق صحیح اهداف تربیتی سند تحول بنیادین به سادگی امکان پذیر نخواهد بود.
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به تربیت نسل جدید دانش آموزان توسط مربیان و معلمان کارآزموده افزود: باید گفتمان مشترکی میان دانش آموزان و معلمان بر اساس ارزشهای اسلامی و ایرانی که هویت دانش آموزان را شکل میدهد ایجاد شود که این مهم نیازمند پرورش معلمان و مبلغانی است که دارای فهم بالا در حوزههای گوناگون فکری و تربیتی باشند تا بتوانند پل ارتباطی میان خود و دانش آموزان را شکل دهند.
آیت الله اعرافی توجه به وضعیت آموزشی را یکی از راهکارهای تربیت صحیح دانست و گفت: یکی از راههای تربیت صحیح دانش آموزان توجه به بعد تحصیلی و آموزشی آنان است و حضور نخبگان در این زمینه سبب ایجاد محیطی برای تربیت علمی و فرهنگی خواهد شد.
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به برنامه هفتم توسعه در کشور بیان کرد: فصل مربوط به آموزش و پرورش در برنامه هفتم به خوبی و با توجه به نیازهای آموزش و پرورش نگاشته شده است که امید است با ایجاد و اختصاص شرایط و امکانات لازم در این باب شاهد خروجی مطلوب این برنامه در آموزش و پرورش کشور باشیم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به دستاوردهای علمی و تربیتی دانش آموزان استان قم ضمن بیان مجموعه اقدامات انجام شده در خصوص پیشگیری از آسیبهای اجتماعی گفت: با همت معاونت پرورشی و فرهنگی، آسیبهای اجتماعی در مدارس استان قم از نظر نوع و میزان گستردگی توسط گروهی از کارشناسان خبره مورد مطالعه قرار گرفته است.
علیرضا رحیمی گفت: یکی از مهمترین اقدامات برای هدفمند شدن برنامههای تربیتی، انجام این فعالیتها در مسیر درست و نقطه مورد نیاز است که انجام این پژوهش سبب شده است تا آسیبهای مورد نظر در مدارس به صورت دقیق برآورده شده تا مسئولین بر اساس این نقشه راه بتوانند فعالیتهای خود را در تخصیص امکانات، تدبیر برنامهها و … به انجام برسانند.