انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
تشکر از صداو سیما که نظرات یک کارشناس تغذیه را منتشر کردند و بالاخره فهمیدند که نمک تصفیه شده عامل اصلی فشار خون در ایران است و بالاخره فهمیدند که نمک طبیعی که هزاران سال مردم جهان استفاده کردند و در سلامت بودند به نفع سلامت مردم است
جناب آقای دکتر جدا کردن ترکیباتی مثل سبوس و جوانه از گندم برای تهیه نان به دلیل مشکلات تکنولوژیکی هست که در فرایند تولید ایجاد می کنند یعنی شما اگر این دو ترکیب را جدا نکنید کیفیت نان از چیزی که امروز می خورید بسیار بدتر خواهد شد.ضمن اینکه سبوس گندم به دلیل داشتن اسید فیتیک که یک گیرنده آهن هست از جذب آهن در بدن جلوگیری می کند و برای استفاده از سبوس در نان بایداز سبوس فراوری شده استفاده کرد.
واقعا متاسفم براتون. که این افراد بی سواد رو میارید تلویزیون که این مزخرفات رو به ملت بگن که نمک معدنی اسفاده کنن
ناشناس
۱۶:۳۹ ۲۹ دی ۱۴۰۲
سلام مافیای پزشکی و دارویی
مهدی
۰۲:۰۱ ۳۰ دی ۱۴۰۲
خودت سواد داری یکم مطالعه کن تو مجلات خارجی .... ای غرب زده.....تازه به دوران رسیده....
رسول زهرائی رئوف
۰۵:۱۹ ۳۰ دی ۱۴۰۲
من برای شما متاسفم که بدون هیچ علمی صرفاً از روی تعصب با محصول طبیعی طبیعت مخالفت میکنید