سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خواص نمک معدنی و رسوبات آن

نمک طبیعی شامل مواد معدنی مفید زیادی است که در نمونه تصفیه شده یافت نمی‌شود.

یک کارشناس طب سنتی مزایای مصرف نمک معدنی را بیان کرد و گفت: نمک تصفیه شده تنها حاوی سدیم و کلر است اما نمک معدنی سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن است.

برچسب ها: نمک خوراکی ، طب سنتی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
رسول زهرائی رئوف
۰۵:۱۷ ۳۰ دی ۱۴۰۲
تشکر از صداو سیما که نظرات یک کارشناس تغذیه را منتشر کردند و بالاخره فهمیدند که نمک تصفیه شده عامل اصلی فشار خون در ایران است و بالاخره فهمیدند که نمک طبیعی که هزاران سال مردم جهان استفاده کردند و در سلامت بودند به نفع سلامت مردم است
ناشناس
۱۴:۵۷ ۲۹ دی ۱۴۰۲
جناب آقای دکتر جدا کردن ترکیباتی مثل سبوس و جوانه از گندم برای تهیه نان به دلیل مشکلات تکنولوژیکی هست که در فرایند تولید ایجاد می کنند یعنی شما اگر این دو ترکیب را جدا نکنید کیفیت نان از چیزی که امروز می خورید بسیار بدتر خواهد شد.ضمن اینکه سبوس گندم به دلیل داشتن اسید فیتیک که یک گیرنده آهن هست از جذب آهن در بدن جلوگیری می کند و برای استفاده از سبوس در نان بایداز سبوس فراوری شده استفاده کرد.
ناشناس
۱۳:۲۵ ۲۹ دی ۱۴۰۲
واقعا متاسفم براتون. که این افراد بی سواد رو میارید تلویزیون که این مزخرفات رو به ملت بگن که نمک معدنی اسفاده کنن
ناشناس
۱۶:۳۹ ۲۹ دی ۱۴۰۲
سلام مافیای پزشکی و دارویی
مهدی
۰۲:۰۱ ۳۰ دی ۱۴۰۲
خودت سواد داری یکم مطالعه کن تو مجلات خارجی .... ای غرب زده.....تازه به دوران رسیده....
رسول زهرائی رئوف
۰۵:۱۹ ۳۰ دی ۱۴۰۲
من برای شما متاسفم که بدون هیچ علمی صرفاً از روی تعصب با محصول طبیعی طبیعت مخالفت میکنید