سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جبلی مطرح کرد؛

اتفاقات واقعی مجلس در «کتاب قانون» بازنمایی می‌شود/ ابتکار کانال‌های انتخاباتی در تحقق عدالت رسانه‌ای

رئیس رسانه ملی گفت: ارزش و اهمیت «کتاب قانون» در بازنمایی واقعی آن‌چیزی است که در مجلس اتفاق می‌افتد.

پیمان جبلی رئیس رسانه ملی در حاشیه بازدید از رئالیتی شوی «کتاب قانون» که آخرین روز تصویربرداری‌اش را در ساختمان مجلس ملی پشت‌سر می‌گذارد، با اشاره به اینکه «کتاب قانون» یکی از برنامه‌های درنظرگرفته‌شده برای انتخابات است، تأکید کرد: ارزش و اهمیت کتاب قانون در بازنمایی واقعی آنچه است که در مجلس اتفاق می‌افتد و نشان‌دهنده تلاش نمایندگان برای تصویب قوانین مؤثر در زندگی مردم است.

رئیس سازمان صداوسیما که در جریان ضبط مجموعه «کتاب قانون» به عنوان مهمان در لوکیشن صحن علنی حاضر شده بود و با دعوت رئیس مجلس در این برنامه، پشت تریبون قرار گرفت، توضیحاتی درباره ویژه‌برنامه‌های انتخاباتی صداوسیما داد و «کتاب قانون» را یکی از بهترین برنامه‌های سیما در موضوع انتخابات خواند.

جبلی تهیه و پخش مجموعه‌ای در مراکز استانی صداوسیما را نیز یادآور شد که خاطرات برگزارکنندگان انتخابات را در دوره‌های مختلف بعد از انقلاب، در قالب انجام مصاحبه‌هایی مستند کرده و اقدامی جالب‌توجه است.

وی ادامه داد: در کنار برنامه‌های تولیدی در معاونت‌های سیما، صدا، استان‌ها و سیاسی، صداوسیما امکان فوق‌العاده‌ای را در اختیار نامزد‌ها قرار داده و در هر حوزه انتخابیه، دست به راه‌اندازی یک کانال تلویزیونی زده که طی هفت روز و به‌شکل ۲۴ ساعته تبلیغات نامزد‌ها را پخش خواهد کرد.

رئیس رسانه ملی در همین باره تصریح کرد: به‌جد معتقدیم این روش از بهترین روش‌ها برای تحقق عدالت رسانه‌ای است.

وی ابراز امیدواری کرد که کانال‌های ۲۰۰ گانه در افزایش مشارکت مردم و تبیین جایگاه مجلس در ریل گذاری قوانین برای دستگاه‌های اجرایی مؤثر واقع شود و نامزد‌های انتخابات و مردم از آن استقبال کنند.

رئیس سازمان صداوسیما در بخش دیگری از سخنانش بازی‌های خوب و باورپذیر بازیگران مجموعه «کتاب قانون» را که به‌جز دو تن از ایشان، مابقی از هنروران بااستعدادند، تحسین کرد و گفت: «کتاب قانون» از تجربیات موفق ماست و قابلیت آن را داراست که به الگوی موفقی برای برنامه‌سازی تبدیل شود؛ کمااینکه مجموعه «آقای قاضی» نیز با اقبال بینندگان روبه‌رو شد و قابلیت الگوبرداری دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۳۱ ۲۹ دی ۱۴۰۲
در کشور ما اسلام هست اما اسلامیگری نیست ، مسلمان هست اما مسلمانی نیست . دم از عدالت زده میشه و شعار اول اسلام رو عدالت معرفی می‌کنند اما تا چشم کار میکنه بی عدالتی و ظلمه ..چرا و روی چه حسابی یه کارگر که مهره ی اقتصاد این کشوره صبح تا شب عرق میریزه و جون میده اما بایستی ۷ تومن حقوق بگیره اما فلان مدیر که فقط یک خودکار بالا و پایین میکنه بایستی ۵۰ میلیون بگیره؟ در این کشور هر کس با توجه به توان و قدرت سیاسی حقوق میگیره نه بر مبنای عدالت
ناشناس
۱۱:۴۶ ۲۹ دی ۱۴۰۲
چقدر مزه میده ملت وسرکار گذاشتن قانون قانون قانون
ناشناس
۱۱:۳۹ ۲۹ دی ۱۴۰۲
درکتاب قانون هم بنویسید که مسولان مردم را تشویق به خرید کالاهای داخلی می کردند ولی خودشان واسه خرید حتی سیسمونی به خارج می رفتن
ناشناس
۱۱:۳۰ ۲۹ دی ۱۴۰۲
دقیقا مثل شفافیت آرا
ناشناس
۱۱:۲۱ ۲۹ دی ۱۴۰۲
تلویزیون پولکی برای انتخابات به بهانه تبلیغات برای نامزدها کیسه بزرگی دوخته است
ناشناس
۱۱:۱۶ ۲۹ دی ۱۴۰۲
از دریافت خودروی شاسی بلند و کادوی شیرینی توسط نمایتدگان مجلس برای چشم پوشی از تخلفات بعضی ها هم در این کتاب بنویسید.
ناشناس
۱۱:۱۴ ۲۹ دی ۱۴۰۲
جبلی جان !
تمام مخاطبان رسانه ملی را با برنامه های مشعشع خود ازدست دادید
خارجیها انچه دوست دارتد در قالب ماهواره به خورد ملت ایران میدن
کجای کاری اقا ؟!
عطار
۱۰:۱۸ ۲۹ دی ۱۴۰۲
وقتی رای میخاین دم از تغیر و تحول میزنید
خبری نیست رای تمامشد
ناشناس
۰۹:۵۵ ۲۹ دی ۱۴۰۲
رسانه ای نشده هر روز یه شری هست وای به روزی که رسانه ای شود