سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ماهانه ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی جوابگوی نیاز کشور است

دبیرکانون پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: جوجه ریزی ماهانه ۱۳۰ میلیون قطعه جوابگوی تامین نیاز بازار داخل و ذخایر استراتژیک است.

پرویز فروغی گفت: با توجه به سرانه مصرف مرغ، جوجه ریزی ماهانه ۱۱۰ میلیون قطعه مرغ بدون احتساب ذخایر استراتژیک و ۱۳۰ میلیون قطعه با احتساب نیاز بازار داخل و ذخایر استراتژیک جوابگو است.

به گفته او، مسئولان به بهانه نوسان قیمت گوشت قرمز به دنبال جوجه ریزی ماهانه ۱۵۰ میلیون قطعه‌ای و سرکوب قیمت مرغ هستند، درحالیکه این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

فروغی ادامه داد: با احتساب جوجه ریزی ماهانه ۱۳۰ میلیون قطعه‌ای و متوسط وزن ۲.۵ کیلوگرمی مرغ، ۲۶۰ تا ۲۷۰ هزارتن مرغ در کشور تولید می‌شود که با جوجه ریزی ماهانه ۱۵۰ میلیون قطعه، میزان تولید به بیش از ۳۰۰ هزارتن می‌رسد که این رقم مازاد بر نیاز کشور است.

دبیرکانون پرورش دهندگان مرغ گوشتی افزود: با توجه به افزایش تولید مرغ، نیازی به عرضه مرغ منجمد یا واردات مرغ گرم نداریم و نمی‌دانیم مسئولان وزارت جهاد چرا این سیاست ها را اعمال می‌کنند.

او گفت: در شرایط کنونی قیمت تمام شده هر کیلو مرغ زنده بالای ۷۰ هزار تومان است، درحالیکه مرغدار با نرخ ۵۵ تا ۵۶ هزارتومان عرضه می‌کند که استمرار این سیاست‌ها منجر به حذف مرغداران از گردونه تولید می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۲۹ ۲۷ دی ۱۴۰۲
با وجود اینکه مرغ وارداتی و منجمد در بازار عرضه می شود باز هم قیمت مرغ از نرخ مصوب بالاتر است و با وجود اینکه اکثر مرغداران از ضرر و زیان صحبت می کنند خواهشا یک بررسی در مسائل اقتصادی و وضع زندگی و نوع ماشینی که سوار هستند انجام دهید و اکثر مرغداری ها با حداقل کارگر و دریافت بیشترین یارانه سوخت و نهاده های دامی باز هم می نالند . البته آنان هنوز به دنبال سود قبل از آزادسازی یارانه ها هستند و بدون جوجه ریزی دان یارانهای را می فروختند ودر یک واحد 20 ئهزار قطعه ای سود حدود 350 تا 400 میلیون در طول یک دوره دو ماهه داشتند و مرغی در بازار نبود ولی اکنون باید درست برنامه ریزی در طول دوره پرورش داشته باشند تا سود کنند چون پول الکی به آنان داده نمی شود و کسی می تواند دوام بیاورد که در طول دوره ضریب تبدیل و کمترین تلفات را داشته باشد (حالا می توان گفت که خرمنکوبی کار هر بزی نیست)