علی جان صادقپور در جمع خبرنگاران افزود: انشعابهای غیرمجاز افزون بر افزایش بیرویه مصرف آب شرب سبب بروز خسارتهایی به شبکه توزیع و تأسیسات شرکت میشود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب فارس ادامه داد: استفاده از انشعاب غیرمجاز افزون بر اختلال در خدماترسانی منظم، منجر به تضییع حقوق سایر مشترکین، احتمال آلودگی در شبکههای توزیع آب، کاهش عمر و افت فشار در شبکه توزیع به دلیل برداشتهای بیرویه میشود.
صادقپور اضافه کرد: براساس برنامهریزیهای انجام شده، طی ۱۰ ماه گذشته تیمهای شناسایی انشعابات غیرمجازشرکت آبفا فارس در شهرستانهای تابعه، ضمن بررسی انشعابات مشترکین، موفق به شناسایی و تبدیل حدود سه هزار و ۱۴۲ فقره انشعاب غیرمجاز به انشعاب مجاز و نیز شناسایی قریب به ۶هزار و ۵۱۰ تخلف در برداشت از شبکههای آبرسانی شده است.
او یادآوری کرد: شناسایی این تعداد انشعاب و برداشت غیر مجاز آب از هدر رفت نزدیک به سه میلیون متر مکعب آب جلوگیری کرده که نسبت به ۱۰ ماهه مشابه در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۲۱۵ درصد رشد داشته است.
رئیس هیأت مدیره شرکت آبفا فارس به مجازاتهای قانونی متخلفین این حوزه نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس ماده یک قانون مجازات استفادهکنندگان غیرمجاز از آب، هر شخصی که بدون دریافت انشعاب قانونی آب، به استفاده از آن اقدام و یا با داشتن انشعاب قانونی، مبادرت به استفاده غیرمجاز کند، افزون بر الزام به پرداخت بهای خدمات مصرفی و جبران خسارت، مجازاتهایی برای متخلف در نظر گرفته شده است.
او با هشدار به استفادهکنندگان از انشعابات غیرمجاز، افزود: برای استفادهکنندگان و نصبکنندگان انشعابات غیر مجاز، بدون اغماض پرونده قضایی تشکیل و برخورد جدی صورت خواهد گرفت.
مدیر عامل و رئیس هیأت مدیره شرکت آبفا فارس اظهار کرد: بر اساس ماده چهار قانون مجازات استفادهکنندگان غیرمجاز از آب در صورت داشتن شرایط لازم، امکان واگذاری انشعاب به دارندگان انشعابات غیرمجاز قبلی وجود دارد.