سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری به منظور برگزاری دوره‌های مهارتی کوتاه مدت برای جوانان

تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین اداره کل ورزش و جوانان و دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه به منظور برگزاری دوره‌های مهارتی کوتاه مدت برای جوانان، براساس نیاز بازار کار منعقد شد.

منوچهر حاتمی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه، در نشست، به اهمیت موضوع اشتغال از دیدگاه مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت : برای اینکه بتوانیم مسئله بیکاری را در کشور تا حدودی رفع کنیم، باید همه دستگاه‌های ذیربط پای کار باشند.

وی افزود: یکی از راه‌های ایجاد اشتغال برگزاری دوره‌های مهارت آموزی برای جوانان است که در این زمینه تلاش می‌کنیم با همکاری سایر نهاد‌ها و دانشگاه‌های استان همچون دانشگاه علمی کاربردی این امر را محقق کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان تصریح کرد: متاسفانه در سنوات گذشته این ذهنیت در بین جوانان ما رایج شده که شغل را فقط پشت میزنشینی می‌دانند، درحالیکه جامعه به کارآفرینان و جوانان مهارت دیده در حوزه‌های مختلف هم نیاز دارد.

وی خاطرنشان کرد: باید ضمن تغییر این نوع نگاه در بین جوانان، زمینه مهارت آموزی را برای آن‌ها هم فراهم کنیم تا بتوانند به بازار کار وصل شوند.

حاتمی به برنامه‌های امور جوانان استان برای مهارت آموزی به جوانان هم اشاره کرد و گفت: اگر از بین ۱۰۰ جوانانی که آموزش می‌بینند، ۱۰ درصد آن‌ها هم صاحب شغل شوند، گام مثبتی خواهد بود.

جوانان کرمانشاه آموزش‌های مهارتی می‌بینند 

حسین آذرکمند معاون امور جوانان استان کرمانشاه در تشریح جزئیات تفاهم نامه مشترک امضاء شده بین اداره کل ورزش و جوانان و دانشگاه علمی کاربردی، اظهارکرد: طبق این تفاهم نامه، در فاز اول برگزاری دوره‌های مهارتی را برای حدود ۱۰۰ نفر از جوانان متقاضی شغل برگزار خواهیم کرد.

وی در خصوص نحوه انتخاب این جوانان هم گفت: به این منظور بزودی یک فراخوان برای جوانان ۱۸ تا ۳۵ ساله جویای شغل خواهیم داشت و در فاز اول برای حدود ۱۰۰ نفر از آن‌ها دوره مهارتی با همکاری دانشگاه علمی کاربردی برگزار می‌کنیم.

معاون امور جوانان استان در رابطه با رشته‌هایی که به این جوانان آموزش داده می‌شود هم گفت: این آموزش‌ها در پنج رشته شامل صنایع فولاد، خودرو، الکترنیک، غذایی و ICT خواهد بود که در حال حاضر بازار کار به نیروی متخصص در این زمینه‌ها نیاز دارد.

وی با بیان اینکه این طرح برای اولین بار است که در کشور اجرایی می‌شود، اظهار کرد: طی رایزنی‌هایی که با دفتر طرح‌های ملی و فراگیر جوانان وزارتخانه داشته ایم، در صورتی که این طرح در کرمانشاه موفقیت آمیز باشد، مقرر شده که به شکل یک الگو در سایر استان‌ها هم اجرایی شود.

آذرکمند در خصوص ضرورت‌های اجرای این طرح هم گفت: از آنجایی که در حال حاضر موضوع اصلی استان مسئله بیکاری است، تلاش کردیم تا گامی برای حل این مشکل برداریم.

وی تاکید کرد: از طرفی در حال حاضر برخی از کارخانه‌های استان به دلیل کمبود نیروی متخصص در حوزه کاری خود از استان‌های دیگر نیرو می‌گیرند که بنا داریم با شناسایی نیاز‌های آن‌ها در همان حوزه‌ها برایشان نیروی متخصص در داخل استان تربیت کنیم.

به گفته این مسئول، یکی از سمن‌های استان به عنوان متولی اجرای این طرح انتخاب شده است .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.