سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور رئیسی برای توجه به ظرفیت‌های داخلی در تولید اسباب‌بازی و بازی‌های رایانه‌ای

رئیس‌جمهور در جلسه نظارت ستادی وزارت ارشاد دستور داد تا به ظرفیت‌های داخلی در تولید اسباب‌بازی، پویانمایی و بازی‌های رایانه‌ای توجه شود.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه ۲۶ دی ماه) در پانزدهمین مقصد از برنامه نظارت ستادی بر دستگاه‌های اجرایی، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استماع گزارش وزیر، معاونین و مدیران این وزارتخانه، در سخنانی نکات و رهنمود‌هایی در راستای تقویت فعالیت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای صیانت از فرهنگ و ارزش‌های ایرانی و اسلامی ارائه کرد.

رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود تلاش برای تحقق، حفظ و ارتقای هویت ایرانی-اسلامی و همچنین شناخت و به کارگیری بهترین، موثرترین و به‌روزترین ابزار و روش‌ها برای مقابله با تهدیدات هویت ایرانی ـ اسلامی را چهار ماموریت بسیار مهم و اساسی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست.

رئیسی ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بر ضرورت حرکت تحولی و جهادی برای مقابله با هجوم گسترده فرهنگی تاکید و تصریح کرد: امروز در جمع مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور یافتیم تا ضمن ارزیابی طراحی‌ها و برنامه‌ریزی‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در انجام ماموریت خطیر حفاظت از هویت فرهنگی و دینی کشور، برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم را برای تداوم حرکت تحولی، انقلابی و جهادی در این مسیر انجام دهیم.

رئیس جمهور نهاد خانواده در ایران اسلامی، وجود ۸۰ هزار مسجد، ۲۶ هزار کانون فرهنگی مساجد و شورا‌های فرهنگ عمومی در استان‌ها و شهرستان‌ها را از جمله سرمایه‌ها و پایگاه عظیم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سراسر کشور برشمرد که می‌توانند به شکلی موثر در صیانت از فرهنگ ایرانی-اسلامی مورد استفاده قرار گیرند.

وی در ادامه به موضوع فعالیت سازمان اوقاف و امور خیریه در زیر مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد و گفت: در موضوع وقف اولویت اول عمل به نیت واقف است، اما در وهله بعدی عایدات موقوفات باید صرف اقتصاد فرهنگ البته نه با هدف کسب درآمد، بلکه صرف صیانت، تقویت و ارتقای فرهنگ شود.

تولید ابزار‌های سرگرمی و اسباب‌بازی، تولید در بخش‌های پویانمایی و بازی‌های رایانه‌ای و تولید محتوای فرهنگی از جمله دیگر نکات مورد اشاره رئیسی بود که در تشریح اهمیت آن‌ها اظهار کرد: از جمله عرصه‌های مهم فرهنگی که تا حدود زیادی مورد غفلت واقع شده و نیاز‌های آن همچنان از منابعی تامین می‌شود که محصولات‌شان چندان با باورها، رسوم و بوم فرهنگ ایرانی ـ اسلامی ما سازگاری ندارد، همین بخش‌ها هستند.

رئیس جمهور اضافه کرد: در زمینه تولید اسباب‌بازی، پویانمایی، بازی‌های رایانه‌ای و تولید محتوا ظرفیت‌های بسیار خوبی در کشور داریم که اگر مورد توجه واقع شوند، علاوه بر تامین نیاز‌های داخل با لحاظ وجوه و جذابیت‌های فرهنگی، می‌توانند به رونق اقتصاد فرهنگ و نیز تولید محصولات خلاقانه نتیجه‌بخش و امیدبخش نیز کمک کنند.

رئیسی در ادامه به مسئله مهم تشویق و حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر اشاره و خاطرنشان کرد: تعامل با هنرمندان و اصحاب فرهنگ و ادب نیاز به ظرافت‌های زیادی دارد. مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید توجه کافی به وضعیت زندگی فعالان فرهنگی و هنری داشته باشند و از آنان در تامین نیازهایشان حمایت لازم را به عمل آورند.

عدالت فرهنگی و ایجاد زیرساخت‌ها و بستر‌های مناسب برای گرد هم آمدن و فعالیت اهالی فرهنگ و هنر در استان‌ها، شهرستان‌ها و نقاط مختلف کشور نکته مهم دیگری بود که رئیس جمهور مورد تاکید قرار داد و افزود: عدالت فرهنگی علاوه بر ایجاد بستر شکوفایی استعداد‌ها و ظرفیت‌ها برای آحاد مردم، باعث ایجاد رضایت مندی عمومی و تقویت امید و سرمایه اجتماعی نیز خواهد شد.

رئیسی همچنین مسئولان فرهنگی را به الگوگیری از رهبر معظم انقلاب اسلامی در نشست و برخاست با اصحاب فرهنگ، هنر و ادب کشور فراخواند و تاکید کرد: برگزاری جلسات و نشست و برخاست با اصحاب فرهنگ و هنر در ترویج و تقویت عرصه هنر و فرهنگ بسیار اثربخش است. با وجود گام‌های خوبی که در این زمینه برداشته شده، همچنان جای کار بیشتر نیز وجود دارد.

رئیس جمهور در ادامه تامین و صیانت از آزادی‌های مشروع را از وظایف مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست و گفت: این وزارتخانه مرزبان فرهنگی کشور است و مسئولان آن باید در جایگاه رصد فضای فرهنگی کشور از هر اقدامی در راستای آسیب زدن به آزادی‌های مشروع و مخدوش کردن اذهان و امید مردم ممانعت کنند. ایجاد و حفظ امید و جلوگیری از تحقق اهداف دشمن برای مأیوس شدن مردم از جمله اهداف اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

رئیسی آزادی اندیشه، بیان و قلم را جزو بزرگترین دستاورد‌ها و افتخارات جمهوری اسلامی ایران دانست که برخی تلاش دارند با قلم و بیان زهرآگین خود آن‌ها را مخدوش کنند و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید از به ثمر رسیدن این تلاش‌ها ممانعت کند.

رئیس جمهور تقویت ارتباطات فرهنگی در کنار تقویت روابط سیاسی و اقتصادی با کشور‌های همسایه، اسلامی و همسو را حائز اهمیت بسیار توصیف و تصریح کرد: امپراطوری رسانه‌ای غربی همواره سعی در مخدوش جلوه دادن وجهه و ایجاد گره‌های ذهنی در افکار عمومی جهانی نسبت به جمهوری اسلامی ایران دارد و لذا رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران باید همه توان خود را برای خنثی کردن این تلاش‌ها و ترویج ارزش‌ها و داشته‌های فرهنگ ایرانی-اسلامی به کار بگیرند.

رئیسی افزود: همچنین رایزنان فرهنگی باید تلاش کنند موضوعات دارای اولویت و برجسته در فضای افکارعمومی ایران را در کشور‌های دیگر نیز برجسته کنند. به عنوان مثال وقتی مسئله اصلی این روز‌ها برای ملت ایران دفاع از حقوق ملت فلسطین و آگاهی‌سازی نسبت به نقش محوری آمریکا در جنایت علیه غزه است، این رویکرد باید در کشور‌های محل ماموریت رایزنان فرهنگی ایران نیز ترویج شود.

رئیس جمهور بر اهمیت روایت‌گری صحیح، دقیق و هنرمندانه مسئولان و رایزنان فرهنگی کشورمان تاکید و اظهار کرد: امروز جهان عرصه جنگ روایت‌هاست؛ اینکه چه کسی اولین و دقیق‌ترین روایت را ارائه کند بسیار مهم و تعیین کننده است. در همین ۱۰۰ روز اخیر در رخداد‌های جاری در غزه شاهد آن بودیم وقتی رسانه‌های نوین باعث به خیابان آمدن مردم در اعتراض به جنایات صهیونیست‌ها و حمایت آمریکا و برخی کشور‌های غربی از این جنایات شدند، صهیونیست‌ها و نظام سلطه سریعا دست به کار شدند تا مانع از تداوم اثرگذاری این رسانه‌ها به هر شکل ممکن شوند.

تلاش برای حفظ و تقویت رابطه ایرانیان خارج از کشور با سرزمین اجدادی، ساماندهی فعالیت‌های موازی در راستای ارتقای بهره‌وری و کارآمدی، توجه بیش از پیش به نیرو‌های فرهیخته و کارآمد در راستای تقویت بهره‌وری در سازمان اداری نیز از جمله تاکیدات رئیس جمهور به مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.

رئیس جمهور با بیان اینکه بهره‌وری از ابتدای فعالیت دولت مردمی از زیر صفر به بیش از ۳ و نیم درصد رسیده، بر ضرورت تلاش برای تداوم این روند تاکید کرد و گفت: لازم است مسئولان و مدیران وزارتخانه با بازنگری در میزان امکانات، نیروی انسانی و اعتبارات تحت اختیار خود، در جهت ارتقای بهره‌وری بیشتر اقدام کنند.

تلاش برای تبیین دقیق، جامع و هنرمندانه تلاش‌ها و دستاورد‌های دولت و روایت جلوه‌های امیدبخش در منظر مردم و تقویت و ارتقای انضباط مالی و سلامت اداری و سازمانی از دیگر نکات مورد انتظار دکتر رئیسی از مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۵:۵۹ ۲۷ دی ۱۴۰۲
تلاش در جهت بهبود معیشت مردم به مراتب از تولید اسباب بازی در اولویته
ناشناس
۲۳:۰۰ ۲۶ دی ۱۴۰۲
تمام بدبختی های این کشور بخاطر حرکت های جهادیه بدون برنامه ریزیه
آشتیانی
۲۲:۱۷ ۲۶ دی ۱۴۰۲
بهترین راه ارتباط با نسل جدید از طریق بازی های ویدئویی است.
موفق باشید.
ناشناس
۲۰:۵۱ ۲۶ دی ۱۴۰۲
ظرفیت پتانسیل بالایی دارد
ناشناس
۲۰:۴۹ ۲۶ دی ۱۴۰۲
شبکه ی پرورش حامی مرزهای فرهنگی کشور
ناشناس
۲۰:۳۷ ۲۶ دی ۱۴۰۲
تولید فاکتور دارد فاکتور تولید مبارزه باقاچاق کالا بدون دردرسر خرید قطعات ارزان وباکیفیت ازخارج فرهنگسازی فروش داخلی و کیفیت وبازاریابی جهت صادرات که کلش برمیگرده به تعامل با دنیا
ناشناس
۲۰:۱۹ ۲۶ دی ۱۴۰۲
خدایش مشکل کشور الان اسباب بازیه ؟؟؟؟؟؟.
ناشناس
۲۰:۱۷ ۲۶ دی ۱۴۰۲
طرح «دو فوریتی» برای لغو مصوبه افزایش سن بازنشستگی
علی بابایی کارنامی*
طرح «دو فوریتی» برای لغو مصوبه افزایش سن بازنشستگی
افزایش سن بازنشستگی نه تنها برای صندوق های بازنشستگی انتفاعی نخواهد داشت بلکه مخاطراتی برای شاغلین و بازار کار دارد.

افزایش سن بازنشستکی در قالب لایحه از سوی دولت به مجلس ارائه شد و از آنجا که وقتی دولت لایحه‌ای ارائه می‌دهد مجلس باید در مورد آن اظهار نظر کند، در بررسی این طرح نیزموافقین و مخالفین صحبت و نظرات خود را گفتند، بنده بنده، به‌عنوان رئیس فراکسیون کارگری مجلس به‌شدت با این لایحه مخالف بوده و هستم و دلایل مخالفتم این بود که این لایحه با رویکرد ارتقای ضریب امنیت درآمد پایدار صندوق های بازنشستگی تامین اجتماعی و حل چالش های این صندوق ها صندوق های بازنشستگی تدوین شده اما اجرای آم ماکام خواهد ماند و برای صندوق‌ها سودی نخواهد داشت .

از سوی دیگر در بررسی هایی که با کارشناسان و مرکز پژوهش های مجلس انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که با توجه به ۷ ،۸ میلیون نیروی کاری که سالانه از دانشگاه‌ها فارغ التحصیل می شوند و عرضه نیروی کار زیاد است و تقاضا اندک، این مصوبه نه برای صندوق ها انتفاعی نخواهد داشت و نه برای رضایت اجتماعی شاغلینی که از امروز تا ۳۵ یا ۴۰ سال آینده کار خواهند کرد.

قانون مطرح شده قبلی نحوه تعیین افزایش سن بازنشستگی در کشور دائمی بود در صورتی که این بار این لایحه در قالب احکام و برنامه به تصویب رسید. بنابراین، از یک نظر می‌توان نتیجه گرفت که نگرانی وجود ندارد زیرا ما طیفی از نمایندگان، به‌زودی طرحی دو فوریتی را آماده خواهیم کرد و از مجلس می‌خواهیم این مصوبه را لغو کند تا به مرجله اجرا نرسد.

الان، یک کارگر ساختمانی چکونه می‌تواند پرداخت ۳۵ سال سابقه بیمه را تجمل کند ضمن اینکه بحث برخی مشاغل سخت و زیان‌آور هم باید در این طرح لحاظ شود. امیدوارم با حمایت‌هایی که مجلس انجام خواهد داد بتوانیم با ملغی کردن این مصوبه، گامی به نفع کارگران و نیروهای شاغل کشور برداریم.

فراموش نکنیم شورای محترم نگهبان، صرفا، تطبیق مصوبات و طرح‌های مجلس با شرع و قانون اساسی را مدنظر دارد و اینکه آیا این طرح به نفع مردم و جامعه هست یا خیر؟ بهره وری را ارتقا می دهد یا نه؟ را باید دستکاه های اجرایی و مجلس بررسی کنند .هرچند، ما این طرح را از اساس رد نمی کنیم اما با تمام توان تلاش می کنیم که انشالله جزئیات آن را بررسی و مصوبه‌ای کارشناسی‌تر جایگزین کنیم، البته اگر عمر مجلس فعلی، کفاف دهد.

*رئیس فراکسیون کارگری مجلس
ناشناس
۲۰:۱۰ ۲۶ دی ۱۴۰۲
با این دستور بایستی منتظر افزایش قیمت اسباب بازی های بی کیفیت تولید داخل باشیم .
ناشناس
۱۹:۵۵ ۲۶ دی ۱۴۰۲
آقای رئیس جمهور مردمی .افزایش تعرفه های پزشکی ۴۶درصد و افزایش حقوق ۱۸ .آفرین دست مریزاد.
نمردیم و دولت مردمی را درک کردیم!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۱۹:۳۰ ۲۶ دی ۱۴۰۲
توجه ویژه دیگه چیه که هی باید مردم هزینه بدن
مثه بقیه کشورها برن یه استودیو بزنن بازی بسازن منتشر کنن ، خوب باشه کردم میخرن حتی راحت هم میتونن انتشار جهانی داشته باشد
یعنی چی به هر بهانه باید مردم تحت فشار قرار بگیرن
ناشناس
۱۹:۳۰ ۲۶ دی ۱۴۰۲
حالا شما مشکلات اساسی و گرفتاریهای کمرشکن مردم را حل کرده اید و فقط مانده مشکل اسباب بازی!!
ناشناس
۱۸:۳۵ ۲۶ دی ۱۴۰۲
دستور رو که همه میتونن بدن ، یاهو دفعه یه حرف جدید بزن
ناشناس
۱۸:۲۹ ۲۶ دی ۱۴۰۲
خوبه دل بچه ها را شاد کنید
ناشناس
۱۸:۲۴ ۲۶ دی ۱۴۰۲
رئیس جمهور به فکر تولید اسباب بازی باشه کشور باید فاتحه بخوانیم
محمد
۱۸:۰۲ ۲۶ دی ۱۴۰۲
بسیار عالی
ناشناس
۱۷:۵۳ ۲۶ دی ۱۴۰۲
اقای رئیسی
گرانی !!!
این افتی که افتاده داره همه چیز جامعه را می بلعه
که تا بطور اساسی باهاش مبارزه نشه هیچ برنامه ای از طرف قابل اجراء نیست !

واقعا همه مسئولین بنشینن براش یک تدبیر اساسی بکنند .....
ناشناس
۱۷:۴۴ ۲۶ دی ۱۴۰۲
الان اسباب بازی خارجی گرون میشه