سرهنگ پیمان کرمی گفت: افزون بر وسایل نقلیه پلاک مخدوش، خودروهای فاقد پلاک نیز به پارکینگ منتقل میشوند.
او افزود: پلاک مهمترین مشخصه شناسایی وسیله نقلیه، مالک و ثبت تخلف است که ضوابط مرتبط با آن در قانون مجازات اسلامی، آیین نامه راهور و جدول تخلفات رانندگی تعیین شده است.
کرمی گفت: برخی از رانندگان متخلف اقدام به دستکاری در ارقام و اعداد پلاک اقدام به مخدوش نمودن استفاده از پلاک سایر وسایل نقلیه به صورت غیرمجاز کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: مخدوش کردن پلاک خودرو افزون بر تخلف راهنمایی و رانندگی، طبق ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی "جرم" تلقی میشود و اگر یک راننده به عمد پلاک وسیله نقلیه خود را مخدوش کند علاوه بر اعمال قانون و توقیف خودرو در پارکینگ، به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.
کرمی گفت: چنانچه وسیله نقلیه به هر دلیلی فاقد پلاک و یا پلاک مخدوش و ناخوانا باشد، از طریق دوربین و یا تیم های پلیس شناسایی و برخورد قانونی لازم اعم از اعمال قانون، توقیف و معرفی به مرجع قضایی صورت میگیرد.
وی افزود: خودروی متخلف علاوه بر اعمال جریمه و توقیف ، باتوجه به اینکه هرگونه دست کاری پلاک وسیله نقلیه جرم محسوب می شود، مخدوش کنندگان پلاک خودروها به مراجع انتظامی و قضایی معرفی شده و دادگاه می تواند از ۶ ماه تا یک سال مجازات حبس تعیین کند.
رییس پلیس راهور البرز تاکید کرد: هدف پلیس اجرای قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی ،توسعه انضباط ترافیکی پایدار و برخورد با تخلفات رانندگی و همچنین پیشگیری از سایر جرایم مرتبط است.